Jump to content

Kreteni voze...

Recommended Posts

Danas sam jedva zivu glavu izvukao. jebote...

Idem sa treninga i idem bulevarom sa 4 trake i na 100m se pali zeleno na semaforu. Ja skrenem u desnu traku za desno i krenem da obilazim 3-4 kola koja su bila u traci pored levo i na 200m vidim kola parkirana. Ok ja malo ubrzam skrecem u traku levo i lik ni 5 ni 6 nego iz skroz leve trake sece sve 3 i oce da se zaustavi skroz desno. Ja sam j-e-d-v-a zakocio (sa 100) na 40 u roku od sec i namoto skroz nalevo, prosao 2mm od njega i ubacio u drugu i po gasu da me ne spici neko od nazad jer ne znam ko ima kakve kocnice (na srecu audi a6 je bio iza mene).

i sad sam pod utiskom

to nije sve, pre neki dan se vracam sa faxa, idem skroz desnom trakom jer cu skrenuti desno, kolona pored mene od 20 kola na semaforu i samo lik ispada iz kolone na 20m od mene i opet kocnica i popeo se na bankinu i sl...

i to nije sve,

vozim se nekim ulicicama do faxa i sad raskrsnica bez semafora ali moj put sa prvenstvom prolaza, i lik ne jebe ni trougao ni nista zapicio se renoom 4 gde sam se iscimo nalevo i iz 4te u 3cu ubacio da pozurim...

jebote pocinjem da se bojim da vozim...

kako se tako lako dobijaju dozvole i sto ljudi kad poloze voze kao stoka jebena stoka?

kakva su vasa iskustva i mogu misliti vase price iz bg-a... :((

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne znam shta da ti kazhem .. Navikao sam :)

Ovde su josh gori, nije mi bash svejedno kad vozim po gradu. Najvishe zbog toga shto "motoristi" nemaju milosti. Prolaze kroz najvece tesnace, i znaju dobrano da ti ulete ispred kola. Zamisli scenu ulaska u kruzhni tok sa 7 traka i lika koji iz skroz leve pokushava da udje u skroz desnu... Vrisak :)

boze sasvim normalna stvar ::DD:D pa u bg-u je umetnost voziti :D

ne vazi pravilo prednosti itd nego ko je jaci ko je ludji :D ko ima kamion ko vozi volva :D

a na to dodas sto svi misle da znaju da voze da su najpametniji :D a da su svi ostali budale :D onda dobivas kompletnu sliku retardiranosti naseg naroda u pogledu voznje :D

ne znam shta seresh kad vozish 100ku u gradu ?

pown....

pa dobro sada :D imas mesta de 100 nije neka brzina :D evo ovde kod mene u blokovima jurija gagarina od 70a bloka do gazele 3 trake za voznju :D vise nego auto put :D a zeleni talas je ako ides od 80 pa navise :D to znaju i panduri pa mere tu :D

Нема  будућности без истине.

Idi GSP-om ^^

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Pa jbg , bg putevi su vecinom projektovani za 1-1.5 milion ljudi , a sada je sve otislno u qrac...

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

ja sam do sad slupao 13 automobila od toga 7 totalki...

salu na stranu,bg je uzas za vozace(prave vozace),osim 3. bulevara gde se kida 200km/h.i jurija gagarina.i omladinskih brigada.

u sustini nbgd je fo jaja ali sve preko mostova je uzas blagi

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

Svako ko ne polozi iz prve skoro uvek kazhe da su bili strogi...to sto ponekad zaista dobiju pandura koji nece pustiti bilo koga za volan,ne znaci da je odmah strog...

inache vozim ko zmaj,ko vozi krsh taj je Shumaher

Edited by gruja

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Danas sam jedva zivu glavu izvukao. jebote...

Idem sa treninga i idem bulevarom sa 4 trake i na 100m se pali zeleno na semaforu. Ja skrenem u desnu traku za desno i krenem da obilazim 3-4 kola koja su bila u traci pored levo i na 200m vidim kola parkirana. Ok ja malo ubrzam skrecem u traku levo i lik ni 5 ni 6 nego iz skroz leve trake sece sve 3 i oce da se zaustavi skroz desno. Ja sam j-e-d-v-a zakocio (sa 100) na 40 u roku od sec i namoto skroz nalevo, prosao 2mm od njega i ubacio u drugu i po gasu da me ne spici neko od nazad jer ne znam ko ima kakve kocnice (na srecu audi a6 je bio iza mene).

osim sto kolko ja kapiram obilazis sa desne strane...

realno je svejedno iz kog puta polozis, posle odvozanih 40 casova (plus neki kusur ako uzimas dopunske) nemas blagu predstavu o gradskoj voznji, tek posle samostalne prakse od par meseci moze se reci da si ok vozac.

a sto se tice kretena u kolima, njih je uvek bilo i uvek ce ih biti, bez obzira kakav bude test and/or kazne

Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner!

^ posle 10 000 km si vozac

a ako si antitalenat ni da obidjes zemlju 700 puta kolima neces nauciti.jednostavno je tako.nije volan za svakoga.ne glupiram se tako je.kao sto nije svako rodjen da igra basket/fudbal/badminton/pikado... tako nije svako za volan

Ispravka. Ne moze svako da bude odlican vozac. Ali SVAKO moze da bude dovoljno dobar.

Drugo je shto su neki ljudi idioti, mada vishe sa svime time ima veze to shto su ignorantni.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

^ posle 10 000 km si vozac

a ako si antitalenat ni da obidjes zemlju 700 puta kolima neces nauciti.jednostavno je tako.nije volan za svakoga.ne glupiram se tako je.kao sto nije svako rodjen da igra basket/fudbal/badminton/pikado... tako nije svako za volan

U svojim kolima imam 7k i josh sam kevinim preshao 8k znachi ja sam vozach! Congratz to me!

Ei Aaniigoo 'Ahoot'e