weasel Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 (edited) 1) Fabio Cannavaro 2)Zinedine Zidane 3) Ronaldinho Realno je da Ronaldinho nije bio toliko dobar ko prosle dve godine(Neuspeh Brazila ga je najvise sjebo) ali Kanavaro :(:(:( Zidan je bio odlican ali nije mu trebalo onakvo finale ali ipak je presudila harizma :) Barem nije uzeo mrtvi Kanavaro da se upucam Nemoj Grujo zivot je pred tobom Edited December 18, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 auuu de mrtvi kanavaro... jebem ga u usta.. znaci ne verujem po meni : 1)Zidane 2)Kanavaro 3)Ronalidnjo ako moram da biram ta 3... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Ma ni jedan po meni ne bi trebao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Po meni 1) Rahim Besirevic 2) Petar Puaca 3) Mihajlo Pjanovic Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 zaboravio si stevu glogovca :D i AILTONA :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 omg pandurovic :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Ma Bajalica v Partizan.. 93 minut :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 smorili ste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 odoh da se upucam Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 19, 2006 Author Report Share Posted December 19, 2006 jebiga grujo obecanje je obecanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 lol kanavaro.. smesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 sta smesno? pa covek je predvodio italiju u pohodu na svetsku krunu, a ako znamo kako su dosli dotle (odbranom) onda je titula otisla u prave ruke. moje neko misljenje je da je zidan trebao da uzme... ali ko mene i moje misljenje jebe.. ko da se ja pitam za nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 pa jeste ali valjda se gleda cela godina zar ne ? po tome anri dva finala i odlicna igra tokom cele sezone ronaldinjo prvak spanije prvak evrope tako da po tome bi trebalo njih 2ca pre kanavara Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 24, 2006 Author Report Share Posted December 24, 2006 (edited) "Osvojili" su vise od Kanavara i neuporedivo su bolji igraci i Anri i Ronaldinho bar po meni. Edited December 24, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 sve je to lepo,ali zile ih je sve zajeb'o:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 opet ista prica. ne mozes da poredis napadace sa odbrambenim fudbalerom. drugo, nisam rekao da je kanavaro trebao da dobije nagradu, vec sam se zapitao zasto je smesno sto je upravo on dobio nagradu kada je osvojio nesto i igrao konstantno dobro cele godine. trece, nema trece. slezem se da je anri trebao da dobije nagradu, ali bilo je vreme da neko od odbrambenih igraca, ako to do sada nije uzeo maldini, dobije priznanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 ma moze :D sve se moze kad se hoce :D ali malo je glupo da kanavaro dobije nagradu zato sto je maldini nije dobio :D a jos gluplje je sto se mi ovde raspravljamo oko toga ko je trebao da dobije....sledece godine neka dobije murinjo sto se mene tice :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 iskreno juninho je trebao da uzme ovu nagradu, ne znam sto ga nije bilo medju bolje plasiranim, jer je ubedljivo najbolji igrach liona, a vidite i sami sta lion radi u francuskoj i evropi Sto se ove trojice tiche da zidan uzme bilo bi glupo jer je igrao samo pola godine, a od tih pola jedino je 1 mesec(s.p.) igrao dobro, sto se kanavara tiche svetsko je odigrao perfektno, a drugi deo sezone u realu je stvarno odigrao ispod svog nivoa, a ni u prvom delu(u juventusu nije bio nista specijalno) ronaldinho je prvi deo sezone odigrao perfectno sa barcom, na svetskom je stvarno razocharao, ali ipak ovu sezonu igra veoma dobro(prvi strelac lige sa 12 golova) iz svega ovoga vidi se da je ubedljivo najvazniji faktor za izbor igracha godine igralo svetsko prvenstvo,pa je kanavaru mozda i zasluzeno pripala ova titula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 29, 2006 Author Report Share Posted December 29, 2006 (edited) Pa oduvek je svetsko prvenstvo bilo vaznije od cl i svoje lige ali i dalje je smesno da prvi defender koji dobija tu titulu od kad je pocela da se deli bude kanavaro. Edited December 29, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 da je celu sezonu igrao kao na svetskom ne bi bilo, ali ovako jeste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 sta smesno? pa covek je predvodio italiju u pohodu na svetsku krunu, a ako znamo kako su dosli dotle (odbranom) onda je titula otisla u prave ruke. moje neko misljenje je da je zidan trebao da uzme... ali ko mene i moje misljenje jebe.. ko da se ja pitam za nesto mdaj.. price za malu decu.. potplatio je sve tamo.. kao sto italijani rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 vredi li ovo komentarisati ukoliko si ozbiljno mislio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts