Guest Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 pa ono, sve dok u nju ne gura prste ili krastavac, kul smo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 zaboravio si da dodas "i slicna pomagala"... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Extra! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 jel smrdi kad ona prdne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Ne, njoj rchma sluzi u druge svrhe. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 a to je satro jesica alba... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Mislis da ona ne bi smela da se skine 'vako? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 kad prdne, iz nje izlecu cvetici... ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Mislis da ona ne bi smela da se skine 'vako? cenim... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 cenim... Eee, svasta ces danas videti da se skine... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 zamislite nju kako prdne ono jako i andjelinu kako pusti tihomira i sve smrdi a ona crveni hahah fuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 @ dovlagsi: to je druga stvar...;) @ daki: brate,aj zajebi sa prdezima dobrih riba vise.mislim smesno je i to,al iskuliraj malo...:)))))) Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 dovla pedofilu Sto se tice topika... Uzrok je, naravno, hrana.. Naime... Kad jedemo nesto neutralno gasovi se polako skupljaju i to se manifestuje naglim praznjenjem (golubom, prim. prev.) dok je kod teze hrane proces stvaranja gasova konstantan i dolazi do potrebe za cescim ali kracim odvrtanjem ventila (tzv. tihomirom). Mislim da cu ovim objasnjenjem dopuniti Wikipediu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Dajte mi je na 5 dana, pa makar zhiveo sa njom u 15 kvadrata, bez prozora, i da jede pasulj po ceo dan. Stavio bih joj ga u dupe, ne bi vadio 5 dana. Pre bi ona umrla or kurca, nego ja od nje :\ Jer, ako zatvorim rupu, kako se ca prdi Ono pochne na ushi da joj izbija, ajoj! SHTA JA PRICHAM NISAM NORMALAN, IDEM DA PAWAM DEFINITIVNO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 I DEVOJKE PRDE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 ^ :o <o> /o\ :((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 pa zavisi sta jedes,meni je najgori prdez kada jedem kuvana jaja a i recomo pored toga majonez neki i koka uff ala to smrdi :) ALAL VERA ALAL VERA Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
desired log in Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Odgovor je vrlo lak. Prdez koji unistava sve pred sobom (u narodu poznat kao "tihomir") nastaje posle vise dana NE kenjanja. U tom procesu se stvori veliko govno koje stoji zarobljeno u debelom crevu. Tako nastaju tihi i kratki prdezi koji u sebi sadrze ogromnu kolicinu smrada. Da bi pod takvim uslovima prdnuli, vi ne smete mnogo da se kurcite i da izigravate opasnog i glasnog baju, jer cete se unerediti. Glasni prdezi koji na prvi pogled daju utisak kao da je dosao sudnji dan, ne smrde toliko ("pas koji laje, ne ujeda"), osim u izuzetnim situacijama o kojima cu drugi put vise nesto reci. Samim tim sto osoba u tom trenutku glasno prdi, pokazuje da u svom debelom crevu ne poseduje trenutno bojevu glavu (veliko govno), jer da poseduje osoba bi se uneredila, kao sto rekoh ranije. Slucaj resen! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 Odgovor je vrlo lak. Prdez koji unistava sve pred sobom (u narodu poznat kao "tihomir") nastaje posle vise dana NE kenjanja. U tom procesu se stvori veliko govno koje stoji zarobljeno u debelom crevu. Tako nastaju tihi i kratki prdezi koji u sebi sadrze ogromnu kolicinu smrada. Da bi pod takvim uslovima prdnuli, vi ne smete mnogo da se kurcite i da izigravate opasnog i glasnog baju, jer cete se unerediti. Glasni prdezi koji na prvi pogled daju utisak kao da je dosao sudnji dan, ne smrde toliko ("pas koji laje, ne ujeda"), osim u izuzetnim situacijama o kojima cu drugi put vise nesto reci. Samim tim sto osoba u tom trenutku glasno prdi, pokazuje da u svom debelom crevu ne poseduje trenutno bojevu glavu (veliko govno), jer da poseduje osoba bi se uneredila, kao sto rekoh ranije. Slucaj resen! topic locked Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 grujo mozda nam je to brat po lepoti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Ja volim da prdim... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 Odgovor je vrlo lak. Prdez koji unistava sve pred sobom (u narodu poznat kao "tihomir") nastaje posle vise dana NE kenjanja. U tom procesu se stvori veliko govno koje stoji zarobljeno u debelom crevu. Tako nastaju tihi i kratki prdezi koji u sebi sadrze ogromnu kolicinu smrada. Da bi pod takvim uslovima prdnuli, vi ne smete mnogo da se kurcite i da izigravate opasnog i glasnog baju, jer cete se unerediti. Glasni prdezi koji na prvi pogled daju utisak kao da je dosao sudnji dan, ne smrde toliko ("pas koji laje, ne ujeda"), osim u izuzetnim situacijama o kojima cu drugi put vise nesto reci. Samim tim sto osoba u tom trenutku glasno prdi, pokazuje da u svom debelom crevu ne poseduje trenutno bojevu glavu (veliko govno), jer da poseduje osoba bi se uneredila, kao sto rekoh ranije. Slucaj resen! [roflmao] Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 (edited) rotkva i rasol pwnuju. a ja nisam ispustio Zvonka,bas dugo dugo. mozda me neko trtio na spavanju,ko ce ga znati Edited December 20, 2006 by Doca_ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 JA KAD PRDNEM MIRISE NA LJILJANE :< dada, ja prdim j'adore ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 ^ sto prdis zenski parfem sta, da privuces isti pol Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts