Jump to content

Graficka

Force

Recommended Posts

Elem pazario sam od druga polovnu FX 5700 256 MB DDR i sada sam izvadio moj krs od ATIi Radeon 9200SE i stavio ovu . Sada me interesuje ventilator na grafickoj se cuje ko da ima male kamencice u sebi ono sve trucka a cistuo sam je od prasine . To je prvo . Drugo Probao sam counter na netu sada i ono fps mi je ko na ovom situ pre ( radeon 9200SE ) 25 fps i sada me interesuje zasto je to tako kada je graficka bolja od ove 100 puta . Plz ako je neko ima ovu ko ja graficku posto prvi put upotrebljavam nvidinu karticu samo malo da me uhoda sta da ukljucim iskljucim na grafickoj .

<<< FALA >>>

Jel si uklonio stare drajvere? Skini Driver Cleaner i instaliraj ga, deinstaliraj drajvere iz Control Panela, restartuj kompjuter u safe modu, pokreni Driver Cleaner i očisti i ATI i nVidia drajvere. Posle restarta, instaliraj nvidijine drajvere ponovo.

Naravno da sam prvo atijeve skinuo s'kurca pa res pa onda nvidine pa res pa napravio rezoluciju i stavio u 32 bita desctop i to je to .

I bitno je da nije 5700LE ili ne daj boze 64-bitna.

nije ona nesto jaca od tog radeona...na zalost

Nije LE . Nego nije mi jasno da o5 counter me zajebava a ja mislila :) mislio da mi je to zbog one pre a ono sada isti kurac .War mi radi ono bolje netrepce mi vise pozadina kao sa radeonkom 9200SE .

Nego da ja uninstaliram ove drivere sto sam uz cd dobio i da odem na site i da skinem najnoviji katalist za nvidia i da ga intaliram i ono radice svel lepo (valjda ). Tako sam bar za ovu proslu . Ne znam stvarno malo se gubim posto ne znam lepo da se krecem kroz propertis od ove nvidie graficke.

I da jel moguce da mi spyware guse igrice ? ( ja mislim da da ) i dajte plz neki da skinem koji ce mi sve naci i ukloniti ih pa i ja jednom na miru mogu da pikam cs na 99 fps-a :)

Neradi mi screenshoot jbga.. evo napisacu ti sta sve pise pa vidi:

Main

Target adapter

NVIDIA GeForce FX 5700 / 700s

128-bit NV36 (A1) with 256 MB DDR memory customize...

Driver settings

Forceware detected customize...

Global driver settings

File Description Version

nv4_disp.dll Display driver 93.71

nv4.mini.sys Display driver miniport 93.71

nvoglnt.dll OpenGL installable client driver 93.71

nvcpl.dll Display properties extension 93.71

nview.dll Display management hook library 110.60

nvshell.dll Shell namespace extension library 110.60

nvwdmcpl.dll Display manager control panel 110.60

nvsvc.32exe Driver helper service 93.71

Eto to sve pise u main pa sada ne znam sta ti to znaci ali ti znas :)

PS: jel moze nesto frugo da bude osim graficke ?