Jump to content

shta raditi

Recommended Posts

pricha je sledeca

letos sam dobio ponudu posle jedne utakmice (fudbalske) ponudu od 5 americhkih skauta da igram tamo, tj u ameriKi.

ponuda je bilo 5, jelte, al ja sam izabrao onu iz memfisa, poshto su nudili najvishe para. naravno, radi se o MLS ligi.

jedini uslov je bio nemam jedinice u shkoli, poshto bi ja tamo morao da nastavim shkolovanje, pored treninga i svega toga.

svi profesori su to znali i trudili se da mi shto vishe nabiju prosek.

u svakom zhitu ima kukolja, a u mom sluchaju matematicharskog kukolja.

ocene iz mate su mi 4,3 i 1. klasichna uchenichka spika, al taj zadnji kec stvarno nije zasluzhen.

profesorica je tenkre.

posle svega toga, chak mi ne da da radim popravni kontrolni, koji rade i oni koji imaju sva 3 keca..

direktor nema nikakvog uticaja na nju, matorci su mi danas bili u shkoli i nije htela da pricha sa njima..

u petak treba da rezervishem kartu, a ne znam shta da radim.

josh mi je rodj sledeceg meseca, a slavim ga ovog, poshto sam mislio da idem.

matori je zvao brdo ljudi, zakupio mesto za subotu i sve to.

i shta sada da kazhe svima njima

on ne ide, ima keca iz matematike ?

za charshiju strashna vest..

da li da odem da je upucam ili shta... ?

Alan Smith ftw.

Brate, imash svoje ortako koji te puno vole, i koji ce ti rado pomoci da ubijesh profesoricu, i da prebrodish problem...

Takodje, ti isti ortaci zhele da znaju gde slavish rodj, poshto nam nisi nishta javio [:(]

U svakom sluchaju, prebrodili smo druzhe mnogo veca sranja, znash i sam, pa je sve zavrsheno kako smo samo mogli zamishljati...

:***

... bice to sve u redu...

ocene iz mate su mi 4,3 i 1

U cemu je problem? ne moze da ti zakljuci Jedan ni u ludilo :). Cisto sumnjam da je uslov da ne smesh nikada NIJEDNU jedinicu da dobijesh?

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

prvo

znachi ides u MSL? ili prvo u NCCA soccer league?

drugo

prica o americi ne pali kod tih idiota.

moja hemicarka je pitala mog burazera gde ja studiram. on je rekao u usa.

ona 100%ozbiljna - trebala sam da ga oborim.

nemoguce da bash minimum ne mozes da naucis...

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

slusaj, odes lepo i kazes 'slusajte, dajte mi priliku da odgovaram za 2 ili idem da se zalim u ministarstvo sa fotokopijom dnevnika i kad dobijem dvojku od njih (jer imam pravo na nju po ocenama) onda cu da vas tuzim i da se pobrinem da sve novine pisu o vama i da se vise nikad nigde ne zaposlite i do kraja zivota placate meni naknadu'

ti fegeti najvise mrze odlucnog ucenika koji je spreman da ide do kraja i ne zajebava se

naravno sve ovo se odnosi na situaciju kad nece da ti da dvojku ne zbog neznanja nego zbog svog tripa

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Ljudi, citajte sta je covek napisao. Kaze da nece da ga pita.

Glupo je sedeti skrstenih ruku, ali je isto tako glupo koncentrisati se na tu profanku i razbijati glavu o tome kakva je ona. Najbolje je da ti lepo sredis sve predmete, a uporedo radis matematiku, jer sigurno te ona nece oboriti, osim ako je luda, a mala je verovatnoca.

Najaktivnije sto mozes da uradis je da se detaljno raspitas koja su tvoja prava kao ucenika srednje skole i u tom smislu u najgorem slucaju da delujes. Vazno je samo da ne budes agresivan. To je moj savet.

Srecno.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

U cemu je problem? ne moze da ti zakljuci Jedan ni u ludilo :). Cisto sumnjam da je uslov da ne smesh nikada NIJEDNU jedinicu da dobijesh?

Vidi se da npr nisi ishao u prvu, ovde su obarali ako imash samo jednu jedinicu u rubrici, nevezano koje su ti ostale ocene ("kec nije pokriven").

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

uh, nemam pojma

ne smem nishta da joj kazhem, nisam bash toliko lud.

shta mozhe ministarstvo, kada je to najnormalnija stvar da kada imash keca iz jedne oblasti da te obori.

sad je vec do nje to shto ona meni ne zheli da da da popravim tu ocenu, iako oboje znamo da to nije kec, da jebe rak raka..

@Formica

mls

Alan Smith ftw.

uh, nemam pojma

ne smem nishta da joj kazhem, nisam bash toliko lud.

shta mozhe ministarstvo, kada je to najnormalnija stvar da kada imash keca iz jedne oblasti da te obori.

sad je vec do nje to shto ona meni ne zheli da da da popravim tu ocenu, iako oboje znamo da to nije kec, da jebe rak raka..

@Formica

mls

dobro je.

posto u NCAA socceru imas pravilo da imas neogranicen broj izmena.

tako da nasi igraci dodju ovde i prvo poluvreme jebu kevu, drugo poluvreme se vec izmene 5 igraca na njima i riknu dok ovi likovi trce lagano.

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...