Jack-O-Lantern Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 pricha je sledeca letos sam dobio ponudu posle jedne utakmice (fudbalske) ponudu od 5 americhkih skauta da igram tamo, tj u ameriKi. ponuda je bilo 5, jelte, al ja sam izabrao onu iz memfisa, poshto su nudili najvishe para. naravno, radi se o MLS ligi. jedini uslov je bio nemam jedinice u shkoli, poshto bi ja tamo morao da nastavim shkolovanje, pored treninga i svega toga. svi profesori su to znali i trudili se da mi shto vishe nabiju prosek. u svakom zhitu ima kukolja, a u mom sluchaju matematicharskog kukolja. ocene iz mate su mi 4,3 i 1. klasichna uchenichka spika, al taj zadnji kec stvarno nije zasluzhen. profesorica je tenkre. posle svega toga, chak mi ne da da radim popravni kontrolni, koji rade i oni koji imaju sva 3 keca.. direktor nema nikakvog uticaja na nju, matorci su mi danas bili u shkoli i nije htela da pricha sa njima.. u petak treba da rezervishem kartu, a ne znam shta da radim. josh mi je rodj sledeceg meseca, a slavim ga ovog, poshto sam mislio da idem. matori je zvao brdo ljudi, zakupio mesto za subotu i sve to. i shta sada da kazhe svima njima on ne ide, ima keca iz matematike ? za charshiju strashna vest.. da li da odem da je upucam ili shta... ? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 ma samo joj polomi obe noge negde u mraku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 sedi nauchi!! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Brate, imash svoje ortako koji te puno vole, i koji ce ti rado pomoci da ubijesh profesoricu, i da prebrodish problem... Takodje, ti isti ortaci zhele da znaju gde slavish rodj, poshto nam nisi nishta javio U svakom sluchaju, prebrodili smo druzhe mnogo veca sranja, znash i sam, pa je sve zavrsheno kako smo samo mogli zamishljati... :*** ... bice to sve u redu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 maude rado bi ja, veruj mi, al ne da mi priliku da odgovaram. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 A ono cale da ode sa kovertom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 ako je stvarno nezasluzheno, odesh kod profesorice i lepo izlozhish kakva je situacija, nema shanse da ti ne izadje u susret. pa i profani su ljudi jebem mu misha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 a ako ne, make her an offer she can't refuse Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 pokushao sam na lepo, ne ide na lepo koverta ne prolazi kod nje. kazhu da joj je fetish da obara chetvrtu godinu na popravni.. shta ja znam. domiNus film, javicu ti kad ;) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 uzmes dnevnik i ispravish keca u 4:).to je bar lako... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Pripreti joj inspekcijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 jesi li probao da odes u ministarstvo ? uvek mozes da ulozis zalbu odatle ... Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Druzhe, ispravljanje ocena, ministarstvo... Jel oni nas zajebavaju? To je prevazidjeno, kapiram da je jednom smeo takve stvari da prodje... @ Jack u extra, mislio sam da je onaj salash, ali bolje je ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 ocene iz mate su mi 4,3 i 1 U cemu je problem? ne moze da ti zakljuci Jedan ni u ludilo :). Cisto sumnjam da je uslov da ne smesh nikada NIJEDNU jedinicu da dobijesh? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Moje ocene iz sociologije 2, 4, 1... I moram ove nedelje da popravim tog asa, inache imam 1... A mogu chak i 4 da imam, tako mi je rekla... Kakav je to ret od zhene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 (edited) prvo znachi ides u MSL? ili prvo u NCCA soccer league? drugo prica o americi ne pali kod tih idiota. moja hemicarka je pitala mog burazera gde ja studiram. on je rekao u usa. ona 100%ozbiljna - trebala sam da ga oborim. nemoguce da bash minimum ne mozes da naucis... Edited December 12, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 slusaj, odes lepo i kazes 'slusajte, dajte mi priliku da odgovaram za 2 ili idem da se zalim u ministarstvo sa fotokopijom dnevnika i kad dobijem dvojku od njih (jer imam pravo na nju po ocenama) onda cu da vas tuzim i da se pobrinem da sve novine pisu o vama i da se vise nikad nigde ne zaposlite i do kraja zivota placate meni naknadu' ti fegeti najvise mrze odlucnog ucenika koji je spreman da ide do kraja i ne zajebava se naravno sve ovo se odnosi na situaciju kad nece da ti da dvojku ne zbog neznanja nego zbog svog tripa Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Ljudi, citajte sta je covek napisao. Kaze da nece da ga pita. Glupo je sedeti skrstenih ruku, ali je isto tako glupo koncentrisati se na tu profanku i razbijati glavu o tome kakva je ona. Najbolje je da ti lepo sredis sve predmete, a uporedo radis matematiku, jer sigurno te ona nece oboriti, osim ako je luda, a mala je verovatnoca. Najaktivnije sto mozes da uradis je da se detaljno raspitas koja su tvoja prava kao ucenika srednje skole i u tom smislu u najgorem slucaju da delujes. Vazno je samo da ne budes agresivan. To je moj savet. Srecno. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 bratemili bole, ne znam kad si ti zadnji put za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Vazno je samo da ne budes agresivan Ovo je poenta... Seti se Bebe... Kada god smo se svadjali sa njom davala nam je opomene, kada smo sedeli mirno na kraju dine, poklanjala je dvojku... Mozhda ti je ova nova psihoza neka, pa te samo drka malo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 U cemu je problem? ne moze da ti zakljuci Jedan ni u ludilo :). Cisto sumnjam da je uslov da ne smesh nikada NIJEDNU jedinicu da dobijesh? Vidi se da npr nisi ishao u prvu, ovde su obarali ako imash samo jednu jedinicu u rubrici, nevezano koje su ti ostale ocene ("kec nije pokriven"). Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 ni u tesli nisi mogao da ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 uh, nemam pojma ne smem nishta da joj kazhem, nisam bash toliko lud. shta mozhe ministarstvo, kada je to najnormalnija stvar da kada imash keca iz jedne oblasti da te obori. sad je vec do nje to shto ona meni ne zheli da da da popravim tu ocenu, iako oboje znamo da to nije kec, da jebe rak raka.. @Formica mls Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 a) pokusas da popravis keca kako znas i umes (check, rekao bi) b) trazis nezavisnu komisiju da te ispita i oceni c) odes u ministarstvo, podneses zalbu za maltretiranje itd. ... d) dan pre nego sto odes u ameriku navatas je ubijes boga u njoj, ubacis u kontejner i zapalis ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 (edited) uh, nemam pojma ne smem nishta da joj kazhem, nisam bash toliko lud. shta mozhe ministarstvo, kada je to najnormalnija stvar da kada imash keca iz jedne oblasti da te obori. sad je vec do nje to shto ona meni ne zheli da da da popravim tu ocenu, iako oboje znamo da to nije kec, da jebe rak raka.. @Formica mls dobro je. posto u NCAA socceru imas pravilo da imas neogranicen broj izmena. tako da nasi igraci dodju ovde i prvo poluvreme jebu kevu, drugo poluvreme se vec izmene 5 igraca na njima i riknu dok ovi likovi trce lagano. Edited December 12, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts