Jump to content

Zreo za penziju

Chale

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tacno tako Pero. Smorilo je malo u poslednje vreme, a glavni razlog je sto su ljudi odlucili da je besmisleno raidovati zbog toga sto izlazi prokleti TBC.

A pande ako ubace, nek se lepo potrpaju sa svih 500 prezivelih komada u avion i eksplodiraju na sred tihog okeana

Sto se tice Naomi, nisam probao, al pre bih neku bledju verziju tako teskog bossa

shta dropuje i jel zajeban encounter =))))

Sam encounter nije zajeban, ali je tesko doci do nje, jeben je onaj trash ispred nje...Inace boss je tipa Majordoma, ne ubijes je bas, nego se preda (poda) kad je nadvladas.

Evo i dropova: naomisdropsnc3.th.jpg

EDIT. Dropovi su naravno BoP, pa pazite sta radite! Mada mozete da se zalite GM, pa da ih preda nekom drugom, ali potrebno je mnogo golda za to.

Edited by Perun

Wtf ?! Ja nemam mozak ! Mislio sam ozbiljno na troll charaktere koji izgledaju kao italijani u koznim pantalonama a ne na ljude koji ih igraju ... koji sam ja k kriv sto je kiligor debil i mora da spamuje sa glupim forama i nadasve neumesnim dopaskama . Jeste da sam omashio temy ali tema je ionako skrenula od topica u totalnom drugom smeru josh od prethodne strane i da zasluzujem ban koji cu posle ovoga verovatno i da dobijem no nebitno , ali ne stavljaj me za boga milioga u isti tabor sa kiligorom bolje da mi oci iskopash i pobijesh celu familiju nego to .

Edited by Ayreon

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Hmmm e sad nista nerazumem stvarno kazete nema vise zabave, iskreno ja mislim da ce sad igra biti 100% zabavnija, pa bre ovo zadnja 2 meseca sve se svelo, o bre sto mi nema chesta sto Nef ne dropuje trinket ala ovaj kupi sve sto dropuje,posle MC-a i ubistva prvih Bosses nema vise ushicenja, samo itemi ,najveca zabava nam je bio kanal.Sad koliko ja kapiram igra ce biti vise casual, mnogo vise pvp-a cak zabavniji outdoor pvp, 25 man inst tako da u gildovima vise nemoraju da se trpe debili, naravno Ilidan, tako da ce ici i RL i Igra , e sad ce neko reci ili hc ili nista e nerazumem sta treba da igras igru 24/7 i da nemas zivot i kao postigao si nesto, ovo sve kazem zato sto ste vi svi 27+ i valjda mozete da shvatite da moze i da se zeza i da se igra :) a i zao mi bre kanala ako Kha, Kole, Boki, Jabre, Nobina, Shomy, Teca ako se vrati , loodi Tjira i moja malenkost nisu dovoljni za jos vece zezanje koje TBC donosi onda ste zreli za penziju.Aj bar vise uzivajte u zenskama nego u pivu.

Mada aj da se ponovim jos jednom vidimo se 17 Januara kod sanduceta,stip!

Nobody is perfect i am nobody.

toliko nostalgije, toliko lepih reci, toliko zhala za drugarima :(

ne znam da li je to praznicnog raspolozenja ili jednostavno kao sto rece NB vecina nas je 27+ pa smo vise za casual varijantu.

Jedina zabava u celo-nedeljnom raid-ovanju je chatovanje na serbia kanalu. Posle otvaranja vrata hrama AQ, sve je polako pocelo da prelazi u monotoniju. Svaki novi boss zahteva da ceo gild prochita uputstvo i da navezba kill, pa posle toga besomuchno ponavljanje.

Ja cu biti na stand-by do izlaska BCa uz povremeno raidovanje.

Cenim da je atmosfera na kanalu bila ta stvarcica koja je dosta ljudi drzala na okupu.

Steta, stvarno steta :(

GL in real life Chale

Balti, cujemo se da uzmem neke stare dobre igrice

Edited by batina

nema te logike koja ce me zaustaviti

hehe nema Saleta izdaje HC polako,ceka i on TBC.

E kao sto rece Baki posle jedno dvadesetak ispijenih piva sa burazerom uhvati me neka nostaligija.

Bre posto svi kao ono nesto oce casual mogli bi mi neki gild matorih da napravimo.Doduse malih piva.

Pazi Kole i Boki GMs hi hi neka se kolju, huntardi: Kole Dessa Kha Chale,Locks: ja Ozim Baki i Guza i malo Boki, Magovi: Balti, Jabre, Dev, Drood: Targa, Shami, Sale i malo Bik koji sedi, Roges: File Dzo Nobina i malo ja, Priests: Stalja, Shomy, Pera, Warrs: Bokii, Fendza.

E sad neke ljude sam namerno izostavio posto neznam da li bi hteli da se povinuju autokratiji Bokija i Koleta :P a sto se tice nabrojanih matoraca 90% sam siguran da bi bilo kakav dogovor mogao da se ispostuje i da ne bi bilo nikakvih problema. No sta ja znam, nemojte mene da slusate to pivo govori iz mene znate ono malo slatko hladno, poz drugaritji odoh da spavam radim od ranog jutra, ala sam prso strasno, zajebana ova tudjina ko zna mozda zato i nema Bokija pojela ga kolumbijka, Bokii vrati se:P

Nobody is perfect i am nobody.

kili ti si samo ljubomoran sto tebe nema na spisku ;oP

nb... plan je simpa ali ono...ne znam uk akvom je bolki mentalnom rastrostvu trenutno ali ja da sam oficir ne volim a kamoli da sam gm =o)) ono...lepo bi bilo raditi stuff organizoavno, ali ja chak i kad krenem tbc (a ne znam kad cu) prvo cu opusteno malo da se zezam a posle tek nesto ozbiljno

ono, nadjem josh 4 (49) ludaka svi napravimo blelf paladinke i napravimo gild fox force five (fifty) =oD

ma nie u alijansi fazon, ja sam i nelf huntu mog istorijskog igrao jako dugo i zazao se sa human warrom i dorf pristom ali palu nisam osetio nikako da mogu da igram =o)

ali blood elfa ko god da igra realno MORA igrati paladina jer ako ne jashe chargera jahace jebenu kokoshku =oD