Jump to content

...Panduri...

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

e jebi se, mogu i ja do sutra da vrtim istu priču. sve se ionako svodi na to da si ti rođeni pesimista koji gleda da bar namažu karu kad ga guze, a ja ne bih da me guze uopšte.

poenta svega je da treba bar znati šta je bolje od onoga što trenutno imaš, a poželjno je stremiti tome. da nije bilo ljudi koji su to radili, tesla ne bi izumeo struju, i ti i ja bi sad ovo kucali u mraku :(

ovako: ne smeju da te drkaju, tipa pretresaju i zapitkuju, ako ti ne objasne zasto, takodje moraju da imaju dobar razlog, tipa neko ko odgovara tvom opisu je rokno nekog kilometar dalje pa smaraju sve takve. druga stvar je sto uzmu pa mi istresu sve zivo u sest popodne i gledaju mi pertle, a ja ne smem da ih smaram jer ce da mi jebu mater i da me smore jos grdje nego inicijalno...

takodje, nisam siguran da li smeju cak i da te legitimisu ako je regulare situacija, pitacu svecu, ona je pravnik i radila je u cezeu.

tako da u dosta stvari se uopste ne govori o onome kako treba da bude, nego o onome sto je kao vec regulisano, a ne postuje se. e to me nervira.

znaci kasnim negde i oni me smaraju pola jebenih sata na ulici bez razloga, dobro da mi nisu gledali da li imam nesto ispod kapaka, ne bi se zacudio. sve se to desava na sred ulice u sest popodne, skroz su me povadili na nekoj haubi. naravno, startuju me u proseku tri-cetiri puta nedeljno, a niko se za mnom ne okrece na ulici niti furam neki ekstremni fazon, tako da jebo im pas mater svima. jednom su me startovali u rodjenoj zgradi, idem ja peske dole i sretnem se sa pandurom na stepenicama i on me izlegitimise jebote, trebalo mi je pet minuta da skontam sta oce od mene, mislio sam da me pita gde zivi neko, nisam mogo da verujem usima...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)