Spu [RuR] Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 elem, poslednji gig koji cemo imati u poslednjih sest meseci jer cemo kolektivno verovatno da se selimo preko grane, pa tek kad se vrnemo pravimo svir ovde. enivejz, ufur je 200 djunti, u klubu doma omladine se odrzhava, ako ste izrazili zhelju da me chujete, ovo je prilika, ili ste u mjetal tj. hardcore, avantguarde metal fazonu dodjite. pochetak u 22h: Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 neshto si pocrneo na ovom posteru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 8, 2006 Author Report Share Posted December 8, 2006 jebga =) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 VIDI PUŠTA MARČELO SA LUISOM ja bih voleo da čujem spuov bend, al kapiram da me neće pustiti unutra, opet imam šabanku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 VIDI PUŠTA MARČELO SA LUISOM ja bih voleo da čujem spuov bend, al kapiram da me neće pustiti unutra, opet imam šabanku. manje vina manje vina dodji kod tjileta na jedno brijanje sa izbrijavanjem pa cemo reshimo to ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts