_Gotti_ Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 sorry :( zajeb .... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Evo malo... Slika 1 Slika 2Slika 3Slika 4 Its my world!!! Gle ti panchevachkog burzuja sa dva ps2-a i xboxom360 lol Poznat si mi iz igraone, vidim ja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 (edited) WOW u polici sa starim, bitnim knjigama ... nobino, iskusno nema sta !! :)) Wow aka ''strucna literatura'' @ex1le Edited March 17, 2007 by Lizzard King!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Zju, da imash zutu kosu, duke nukem bi ti bio dobar drugar :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 duke nukem na postoji budalo neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 (edited) kruko Edited March 19, 2007 by daki Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 naduven od alergije neki dobar shit a :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 To su ti pivski stomaci :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 gruja uvuko stomak na zadnjoj slici :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 NE obrati paznju na figuru na drugoj slici i primetices da to nije pivski stomak,vec prati figuru tela,a posto mi je sisa mala izgleda kao pivski ali je u stvari jebozovan LOL NOB,SAD SAM TE DEMANTOVAO gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 To su ti pivski stomaci :))) amateri;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 margi, mislim da je to kategorija u kojoj niko ne zeli da bude pro. ali ipak grujo objasni mi - zasto lav? i moram da te pohvalim, izgleda kao da si malo skresao shabanku It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 pitanje glasi zasto lav?! lol glupo pitanje jeste ali odgovor jeste jednostavan nase najbolje pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 margi, mislim da je to kategorija u kojoj niko ne zeli da bude pro. ali ipak grujo objasni mi - zasto lav? i moram da te pohvalim, izgleda kao da si malo skresao shabanku Shabanku sam modifikovao hehehe,sad je vrhunska :) pitanje glasi zasto lav?! lol glupo pitanje jeste ali odgovor jeste jednostavan nase najbolje pivo Lav smo uzeli zato sto nam je svaki dinar bio vazan,a i chorbu nismo planirali da pravimo,pa je i na to otisao deo novca,a lav je bio najjeftiniji lav u flashi nas kolicinski izasao kao bilo koje pivo u plastici a ortak iz weiferta radio prvu,pa nije mogao da ukrade nikakvo pivo odande :(( jos jednom ponavljam weifert ubedljivo najbolje domace pivo gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 (edited) daki : "pitanje glasi zasto lav?! lol glupo pitanje jeste ali odgovor jeste jednostavan nase najbolje pivo" jel i to microsoft says? Edited March 19, 2007 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 gari nemoj se primati na svaku glupost koju ja napisem na kolko se stepeni peku cigle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Nema jelen piva u ns :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 pa onda napishi jednom sto nije glupost... ili cesh opet cekati 6 godina da pokushash da napishesh nesto pametno? i mojne ti meni gari, da ja tebi ne dodjem sa batice It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 strah me spopa' ne znam sto mi je ciniti moram se smijat, druge mi nema "batice" ps. ja nisam dosao na rur da pokusavam da pisem nesto pametno da bi drugi useri rekli "wow, ovaj decko mora da je pametan" ne, ne lecim takve komplekse ^_^ dosao sam da prdim Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 da.. dosadno mi je.. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 hahah uplasio sam se btw grujo, prva slika, lik u sredini... da nije mozda Milan? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 strah me spopa' ne znam sto mi je ciniti moram se smijat, druge mi nema "batice" ps. ja nisam dosao na rur da pokusavam da pisem nesto pametno da bi drugi useri rekli "wow, ovaj decko mora da je pametan" ne, ne lecim takve komplekse ^_^ dosao sam da prdim mda... ti si ono kao kul... smoriste topik totalno... cak sam u jednom momentu pomislio cool daki se vratio, ali se osvestih posle 3 posta... shame on me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 treba da pomislis "kul, pesma se vratio !"... samo sto nemam vremena da postujem sad tolko (: Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts