Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

ti to imas zelene oci?

nope, plave.

razmisljala sam da li da okacim ovu sliku, pa sam na kraju pristala.

ovo-ono.. :D

edit: ajde kole da te poslusam :)

Edited by medolinka

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

auuuuu pa sto tu sliku zaboga, sace da te mrzi 90% foruma, ovde samo radikali i dssovci obitavaju....mada razumem te sa tachke "pre mrtav nego fotka pored tome and/or voje" =o)))

edit

jel da kako je super sto sam ishejtovao veci deo foruma u lakijevom "splav" maniru? =o))

'de su ovde dssovci?

svuda unaokolo, "umerena demokratksa linija sa nacionalistichkim tendencijama" tj glava im govori da su radikali to sto jesu ali srce ih vuche u pravcu koji ih vuche i onda dobijesh DSSovca =oD

no nemojmo toliki politichki oftopic ovde, oma dodju dei, drale, mohi i shekk i ode tpic dodjavola =o)

I opet sam tu da vratim topic na pravi put ,

al ovog puta ne u stilu , my penis is bigger then yours.

123asda1231.jpg

Zamisljen pogled u sebe , kroz objektiv telefona , sa mislima

"zasto je ovo ogledalo ovako musavo?"

risajzovo sam je al opet je velikachka , sori modemashi.

Edited by djuser

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

To je vrsta kreatina.Kao neka novija bolje varijanta...

Samo sto sam ja non-responder na obican , pa sam mozda i na ovaj , ali necu da se kockam da bacim pare i nista.

ovu varijantu telo mnogo bolje apsorbuje, probaj, nije ni skup, ~25 evra je 200 grama, imas za mesec dana. meni treba da stigne krajem meseca

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

djuseru zajebo te.. ko god da je kacio fotku u liftu pre nedelju dve.. saint ako se ne varam

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

dragan do it deeper

ma dnjopr

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

al djuser je 5x lepsi

ali saint, s onim okicama? [:I]

brate a gde su nestali zgoljavi geekovi sa naocarima koji su cinili membere foruma, ovo sada postalo zajebano prozivati nekoga ovde [:D]

Sve, sve al kad sam ovo procitao, odvalio sam se od smeha ... znaci koji si ti kralj :)

sex, drugs and bio food!

ovu varijantu telo mnogo bolje apsorbuje, probaj, nije ni skup, ~25 evra je 200 grama, imas za mesec dana. meni treba da stigne krajem meseca

Chim se nalozim na masu opet , uzimam.

Sad sam trenutno u fazonu , trcim i radim vezbe snage , ocu da smrsam i isusim se i onda MASSS

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...