Jump to content

Pimpilimpik - Dobro Jebemo.mp3

Recommended Posts

Evo jedna pesmica :D

Pimpilimpik-Dobro Jebemo.mp3

Snimano Pre 2 Meseca u 04:00 h :D posle PRovoda...

Velika Napomena :D Ovaj Jedan lik sto peva ( Alex) Je iz Ceshke , I nezna Srpski :D

ovo sto peva :D smo ga mi naucili da odpeva :D u sustini on nezna sta je pevo :D

33333.jpg

stara slika

10473377.jpg

novija slika :D samo bez Ceha :D

Edited by Pura.

majkl jeksn vanabi ?

brate slusam mada fakin Narodnjake samo :)

btw majkl ima shit frizuru ^^

Note : kazete ona cura lesbo :) , pa ok ako mislis.. samo onda su ovde cure vecinom sve lesbo.. posto ono je samo jedna od slikaa ( ima i video par :D) .....

samo nerazumem okacio sam pesmu da cujete... da sam hteo misljenja o mojoj frizuri i td napravio bi onda temu posebnu :).. a inace misljenje mi je bitno samo kod devojaka :D a tu sam napred...

Ja mislim da sam stavio Moju sliku i pored nje Sliku od Jenna Jamesson, vi bi pricali o mojoj frizuri i izgledu..... i onda mi nesto recite o fegetisanju

majkl jeksn vanabi ?

brate slusam mada fakin Narodnjake samo :)

btw majkl ima shit frizuru ^^

Note : kazete ona cura lesbo :) , pa ok ako mislis.. samo onda su ovde cure vecinom sve lesbo.. posto ono je samo jedna od slikaa ( ima i video par :D) .....

samo nerazumem okacio sam pesmu da cujete... da sam hteo misljenja o mojoj frizuri i td napravio bi onda temu posebnu :).. a inace misljenje mi je bitno samo kod devojaka :D a tu sam napred...

Ja mislim da sam stavio Moju sliku i pored nje Sliku od Jenna Jamesson, vi bi pricali o mojoj frizuri i izgledu..... i onda mi nesto recite o fegetisanju

prvo za narodnjake:

Seljobercino Sabanska :P ,

pa jbg to je austrija lezbo i ghay!

eeeee shta ti mislish da cesh da okacish na ruru pesmu i da ti svi laskamo hahah o

prvo bi pricali o njenim sikama pa onda o tvojoj frizuri