gruja Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 meni je jednom veliki mudrac rekao da je metal Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 meni je jednom veliki mudrac rekao da je metal Da je metal Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 da je metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 da je metal plastika? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 da je metal nemetal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Pa pazi, onda metal ne postoji. Jer ako uzmemo da ima beskonačno mogućnosti sviranja muzike, a metal je ograničena celina, onda je beskonačno manji u odnosu na beskonačnost, tj. te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 (edited) Levo je suprotno od desno, ako ne znas gde je desna strana, pogledaj suprotno od leve strane OMG 1.666 POSTOVA Edited December 2, 2006 by Shalala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Pa pazi, onda metal ne postoji. Jer ako uzmemo da ima beskonačno mogućnosti sviranja muzike, a metal je ograničena celina, onda je beskonačno manji u odnosu na beskonačnost, tj. teži nuli, tj. ne postoji. ako nesto tezi nuli ne znaci da ne postoji... 0 je samo tacka nagomilavanja u njenoj epsilon okolini... :/ tj. gr. vrednosti... oh ti granicni procesi :(( koje sam polozio :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 Da je metal e pa necu da ti kazem sta mi mudrac rekao za metal i za levo to je fora da zaintrigiram vasu radoznalost Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 2, 2006 Report Share Posted December 2, 2006 da je levo od albukerkija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 koliko ja vidim ovo je jedan topic za budzenje postova.i to je najlevlje od svega sto je levo. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 idi u game kontrols lageru spameru smaracu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts