weasel Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) OMG jos ejdna novaa godina SRECNA Edited January 13, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 ah...dochek ove godine na gajbi sa proshirenom familijom...veselo uz itje i pitje...na drugi nachin totlano od one nove, mnogo mi lepo leglo, sretna nova svima, sve najbolje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 dada, sretna svima. nego nshto razmishljam gde se denuo onaj topic "shta ste jeli..." bash sam se danas pokidao par puta od raznih djakonija :] razmishljao da izvrshim stelt minobacach incursion sa nekim napalm punjenjm na cecu i kompaniju :[ proustio sam onaj film sa brus vilisom na drugom, jeeeeee, koji sam magarac. a bash sam hteo da ga pogledam :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 ha, ikao skoro nishta nisam jeo danas... setih se da imam pivo u frizideru i to ne ono zidarsko... vec gospodsko :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 razmishljao da izvrshim stelt minobacach incursion sa nekim napalm punjenjm na cecu i kompaniju :[ nemoj, bio je i cika corba u blizini ;( Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 bio na ceci sa devojkom na moju nesrecu, ono je strashno bre... masovni orgazam u sred beograda:) prvi put sam bio na njenom koncertu i ne mogu da verujem shta ljudi rade:)) doduse, veche je popravilo to shto sam sreo ekipu sa rura :*** <3 ya guys. e da.. pade mi na pamet dok sam slushao kako ostali svrshavaju na cecine pesme: *edit*: glup je vic ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 posve interesantan dan. serem se na Winning Eleven. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 jao jao al sam se prebio jujuju srecom nisam morao da slusam zeljka i cecu pa je pala mega bleja u onom ajris sranju video sam urosa i lepsu polovinu u knezu \o/ al mi ezveze da zaustavljam ljude po ulici ovom prilikom ih pozdravjam oboje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 aaaaa longli vidim stigo si kuci :D bilo dobro do kraja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 a zlo , znaci napio sam se bash jako , ekipa umrla svi zaspali za separeom tamo. Ahahaha , sto je bilo dobro , brdo nkih riba bilo doslo , ali sam ispao seljak jako jer sam ih terao.ko im jebe mater kad znam da se lepe samo na tu varijantu kao separe. psle neki garsha dosao kao muvash mi ribu , neam pojma sta je srao jer nisam nikog muvao celo vece bash sam kulirao i cugao vido si , onda bilo nekog sranja i tako. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 hahaha :D :D :D najjace su te ribe sto dolaze jer imas separe poslednje 2-3 nedelje 4-5 puta sam sa dzumom dosao tu i gledao ribe kako se blamiraju i sta sve rade samo da bi sele za sep i da im neko plati pice :) verujem da si izasao na kraj sa likom kome si "muvao ribu" hahahaha a i onaj nas dogovor vazi, samo ako "neko" bude nesto hteo il ako se bude palio :D ali ne verujem kako si mi citao misli kad si ga pomenuo hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 :* znash mi broj ak treba za to.idm da spavam , realno . ja sam mentol ,dodjem iz izlaska pijan i odem na rur , zakoljite me. fina ti curica.moja na zimovanju mamujoj jebem a bash bih uff sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 fala pa zato sam ja otiso u 3 ;) odo i ja spavat sutra moram ucit dinamicke strukture, pokazivace i :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 ohoho vragolane :0 ajd pa da cugamo uskoro , bsh si feget sto kao ne pijesh , icicemo bez kola:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 ubio se kao dudica ^_^ sad malo treznjenja uz net, pa koma... gledam download. radi macan kao podmazan.. ljubi ga ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Vratio se iz dojajnog provoda, a bice uskoro i doqmentarnih fotki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 doshao iz misisipija. smorio se kao konj. glupi ameri hteli da nauche da igraju pes na soniju.. nisu znali da mozhesh udariti loptu glavom :(( Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Necu vishe piti #n auuu :( Moji otputovali na slavu vec, sad moram da se snalazim, da hvatam neki voz. Tako mi i treba kad pijem a shkodi mi :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 fala pa zato sam ja otiso u 3 ;) odo i ja spavat sutra moram ucit dinamicke strukture, pokazivace i :((( ohoho vragolane :0 ajd pa da cugamo uskoro , bsh si feget sto kao ne pijesh , icicemo bez kola:) vragolani sredite separe da budem dzek,donosim apsint hohoho i ako me vide cice sa vama jel moram nesto da im pricam ili ce mi same dudlati karu? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 uvece fudbal.... ohohohoho. moram ponovo da pokazem svoj pozamasni fudbalski skill :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 po drugi put u zhivotu me uplashio sopstveni san, ali ovaj put nisu u pitanju bile zhive slike komadanja ljudske i zhivotinjske anatomije i zabrinjavajuce opusten stav ljudi okolo prema tome, ovjj put me zabrinulo sta sve moj mozak mozhe da iskopa i sklopi u celinu...steta sto zaboravljam detalje, ladno je bilo materijala za odeblju knjigu =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 komadanje... anatomije.. ? kole, pod hitno na neki odmor ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 uvece fudbal.... ohohohoho. moram ponovo da pokazem svoj pozamasni fudbalski skill :) kad ti putujes nazad u usa? http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 komadanje... anatomije.. ? kole, pod hitno na neki odmor ;) taj ultranasilni je bio pre jedno 3-4-5 godina...ovaj notjas je bio zomg...znachi ko prokleta epizoda zone sumraka =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 kad ti putujes nazad u usa? u sredu. 17tog. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts