dzontra.volta Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ja bi ga gurnuo i rekao bezi bre majmune Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 to je u rangu kad ti se smeju saputnici/sluchani prolaznici kada bacash peglu pijan .. uvek mi je to ishlo na kurac. svako ima pravo da radi od sebe shta hotje, dok naravno ne ugrozhava okolinu .. onda je totalno retardirano smejati se osobi u nevolji. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ta ista osoba u nevolji bi te zajebala dok je u zikri a da ne trepne nije na mestu porediti pajdomana i nekog ko se napio http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 stoji to sve. al to je druga pricha da se ne treba druzhiti sa pajdomanima i zbog sebe i zbog njih. a ovde ne vidim da mu je to neki ortak. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 treba mu se smejati jer je debil kako iko iole inteligentan moze svesno da pocne da se gudra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ne treba se druziti sa "drugarima" pajdomanima, a treba se druziti sa anonimus pajdomanima? :) salim se ja malo, izvlacim stvari iz konteksta. U sustini kada ti dodje neki raspali dzanki sa tom pricom, sigurno ne bi stajao i slusao, pogotovo sto ti place na ramenu, ili bi ga gurnuo i rekao bezi majmune, ili ajde pomeri se, svaka cast onome sto bi mu pruzio reci utehe, ali takva osoba bi vec trebala da radi u centru za rehabilitaciju. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ja drogu koristim za prosirenje uma?!?!?!?! i do jaja mi je. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ^^^ kazu da droge postizu i kontra efekat... http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 PARTIZAN - HUVENTUD ne pamtim kada sam bio ovoliko srecan pred neku utakmicu... videcemo kako ce biti kad izgubimo. :D Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ne secam se kako sam bio ovoliko smoren kao sad dok spremam isti ispit treci put... [minigun] http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) ne znam da li ste videli: Voditeljka “Slagalice” u CKM-u za Laleta eto srece. :) Edited January 3, 2007 by noodle ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ne znam da li ste videli: [url="http://www.mtsmondo.com/entertainment/vesti/story.php?vest=42330"]Voditeljka Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 @sex machine lolnub... kad polozis nesto iz desetog, nemas pojma koliko si pre toga smoren, a posle toga nekako tek tek blago srecan... jednostavno ne verujes :D @thread kontam da zabodem par sati sna... ne znam sta da radim, a nisam se naspavao dovoljno... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ne znam da li ste videli: [url="http://www.mtsmondo.com/entertainment/vesti/story.php?vest=42330"]Voditeljka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 \o/ SRECNA MENI NOVA GODINA! Uzeo sam plocu, semprona i memoriju da poturim pod onu graficku sto sam dobio ni kriv ni duzan. Jedino nisam uzeo napajanje posteno nego mi je na gostovanju neki frontier shit koji evo drzim na kanapu da ne odleti na plafon :P Sada cu da se izlogujem i da probam da promenim sve komponente sistema bez reinstalacije windowsa - pa kad se vidimo, vidimo se jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 mrzim hipermarkete i zavodljivi svet shoppinga!!!!!! Zaputim se u merkator da bih u diopti uradio stakla koje sam slomio za novu godinu, jer sam u njihovoj radnji preko puta faksa kupio pre skoro 2 godine, naocare. Rekoh sebi, bolje Nbg nego vuk a i znam prodavacicu, i uvek mi daje komplimente dok probam okvire, a ne deluje kao da laze. I tako ja odem tamo, proverim dioptriju (-1), uzmem sve one slojeve (zlu ne trebalo, iako nemam ni najmanju predstavu sta znachi antirefleks sloj...) i kazhe mi - gospodine, to vam je 3800 plus 600 dinara najlon (?!?).... ajde ok, platim ja to, nije da imam izbor. Samo sam pola sata morao da cekam. E za tih pola sata koliko sam cunjao po merkatoru kupio sam - novi usb od giga, novi reket za stoni tenis, pakovanje od 25 dvd-ova, bakardi brizer, podlogu za misha,sushene kajsije....50evra ode za 25 minuta. Osecam se kao neka amerikanka, plavushica od 16 godina sa blajhanom kosom i posterom pariz hilton na zidu svoje ruzicaste sobe, koja ide svaki dan u "mall" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Osecam se kao neka amerikanka, plavushica od 16 godina sa blajhanom kosom i posterom pariz hilton na zidu svoje ruzicaste sobe, koja ide svaki dan u "mall" Ako tako i izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ^ ahhaa ti si ...ROB LOVE ROB LOVE ROB LOVE... i...brendova :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 e znash kad cu ti dati sledeci put da cirkash brizere, kao ono veche na exilu dok je tvoj dragi bio zauzet vrtenjem plocha..... NIKAD !!!!!! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ne znam da li ste videli: Voditeljka “Slagalice” u CKM-u za Laleta eto srece. :) ta devoka je meni fascinantna, na tvu izgleda suvi prosek, ionako slagalicu gledamo zbog milke canitj i onoga sto 1-shotuje asociacije ;o), ali eto na slici statichnoj izgleda mnogo lesphe ali uzhivo je zomg prelepa @ topic konachno zarshio neki txt sto sam mogao i trebao pre 4 dana ali sam bio lenja budala, sacu da se odmorim malo...uz flyff =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Idem na neku bleju sa ortacima pa posle na biliar & vopi pa onda na neku studensku zurku gde treba da upoznamo neke sexy jedva punoletne ortakove drugarice... Jebem ti boga a tamn sam planirao neko temeljno rekompaliranje kernela za veceras Kako ti se zagovna vece u trenutku :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 bratemili ti nisi normalan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ma shali se stator samo...jel tako statore:)...ceo dan danas sedim kuci, idem posle malo da izblejim u gradu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Moby - Extreme Ways \o/ zomg dude like best song ever! =o) a statore ti si bog =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Boli me grlo na raspustu.Sto nikad kad je skola.Sad ne mogu ni da treniram , a ni da pijem , tako se raspadam u kuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts