Jump to content

B92

Recommended Posts

al ti je poredjenje jbt. to shto si ti fanatik pa bi voleo da su svuda vesti koje 24/7 pricha samo o kosovu to je tvoj problem ..

Brate, nisam ja rekao ni da treba više vesti ni da treba blok o Kosovu! Da li zaista misliš, da je izjava bilo kojeg ministra spoljnih poslova, bilo koje evropske zemlje (i to još prve 15-orice EU), povodom bilo čega direktno vezanog za nas, toliko nebitna da je NEMA UOPŠTE, ni među manje važnim vestima, a da u isto vreme u SVIM OSTALIM MEDIJIMA, elektronskim, pisanim, je to jedna od glavnih???

Opet ti kažem, zašto braniš neodbranjivo?

This post has been edited by Klinac Balavac

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cisto me znaima otkud se srbijanka turajlic pomenu ovde.

Klinac, doveo si huskanje na 85 posto. Samo hrabro jos samo malo i bices odlican huskac. Mozda se zaposlis i u sluzbi ;)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Cisto me znaima otkud se srbijanka turajlic pomenu ovde.

zato što je ETF užasan fakultet!!!! ili ona beše bila dekanka filozofskog?

hm, ne.

slušao sam tog dedu kako izjavljuje "thank you for planting the seed of parliamentarism in this building", obraćajući se nekim amerima u današnjoj skupštini srbije. reći tako nešto za zgradu u kojoj je radio pašić je dovoljno da mi se nađe na listi. :)

Nemam pojma mene je b92 kupio sa ultra/mega/cool BBC-evim dokumentarcima koji su _fantasticno_ sinhronizovani koji nisi mogao da vidis ni na jednoj drugoj domacoj televiziji kod nas. Tada nisam imao kablovsku kao ni dobar deo srbije pa sam bio ogranicen na domace. Ja ne pratim sport ali znam i da su prenosili NBA ali ocigledno nije bilo dovoljno interesa u vidu reklama da se to odrzi i da su plakali svi kada su prestali to da prenose. Ono sada prenose F1 sto je cool. Napominjem opet da nemaju svi kablovsku da gledaju na nekom drugom kanalu ili ih fantasticno nerviraju reci "utrka" ili "djechki" [:D]

Imaju super sajt daleko najbolji od svih televizija a to je meni cool jer mnogo vise provedem za kompom nego TV-om.

rizikujem da zvučim ostrašćeno ovde, ali jebi ga..

svi vi koji ste izneli neke pro-b92 argumente zapravo volite strani program koji b92 reemituje, s čim ni ja nemam problema. BBC-jevi dokumentarci su verovatno najkvalitetniji na svetu, south park je isto vrhunski program u svojoj kategoriji, a o ligi šampiona i F1 da ne pričamo. dobro, tu je i veliki brat, ali to prosto mora da postoji, i da ga ne daje b92, davao bi ga pink ili neko drugi, te ni to nije neki razlog da se mrzi b92.

miliću, luna lu je takva osoba da nisam mislio da ću ikome morati da objašnjavam zašto je ne volim. jel te puštala preko reda u industriju pa ti je zbog toga ostala draga? :P

Pa da jedino sto je dobro na B92 su dokumentarci, a B92 je jos jedan medij u rukama politicara, oni rade za onog ko ih finansira vrlo prosto, iako redovno pratim njihov sajt a posebno volim da procitam komentare raznih ljudi koji bacaju hejt, ja odgovorno tvrdim da je B92 klon RTSa iz devedesetih, stim sto ga ne vodi partija nego ga vodi Amerika. :)

Nekoliko puta su na B92 izjavili kako KiM treba da ode u ruke Albanaca i to me je najvise povredilo, kad cete na CNNu da cujete da Kvebek treba da bude zasebna drzava :)

SCJP.png

[roflmao]

!

verujem da su ti smesni moji razlozi. drugi nemaju ni to sto sam naveo.

iskreno jako mi je krivo sto rtl nije dobio frekvenciju ovde.

mislim da je insajder emisija iz b92 produkcije koja je vredna paznje, a svidja mi se to sto imaju zaista skilled radnike, tipa jugoslav cosic, cak mi je i onaj timofejev simpatican :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

tek kada insajder bude pokrenuo temu odakle chedi pare za restoran maderu i telohranitelje, onda mozemo da pricamo o tome kako je vredan paznje. transparentno znachi providno, javno, ne selektivno javno i 3 godine pokretanja priche kako je ubijen djindjic, ko su mu bili ortacji a kome se zamerio. Srbiji ne trebaju isprazni kultovi lichnosti. Tito 45 godina, Sloba 13,15....sto je mnogo mnogo je.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Nego mali oftopik za mauda!!!

Ako je tebe pustila luna lu preko reda, zasto i kako ocu da znam

ta fanfuulja nije htela da me pusti ni nakon mojih polucasovnih zapomaganja, moljakanja, pustanja da me prska vodom iz pistolja po glavi.

Zato je sad ruzna kao kobila, jer nije ucinila dobro delo.

Ja ne volim b92 jer je propao u mojim ocima. Od neceg sto je bukvalno jedino pametno, dosli su do VB. Mislim ok, pare, i sve to, ali neko ko je imao ciklotron, veliku rnr prevaru, dzonija rackovica i slicno, ne sme da ima VB.

A oko politike i njihovih vesti...jebiga to me ne dotica, bas kao ni druge vesti.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

tek kada insajder bude pokrenuo temu odakle chedi pare za restoran maderu i telohranitelje, onda mozemo da pricamo o tome kako je vredan paznje.

I ne samo to, to još neko može da osporava, tipa, nije to njegovo i sl., mene zanima otkud njemu i Dinkiću pare za ovakvu besomučnu medijsku kampanju. Jebote, ni SRS, ni DS, ni DSS, još nisu ništa počeli, a ovi bombarduju u svakom bloku na 92ojci svojim spotovima...

Niti manjih stranaka niti više para za reklame, ko ih finansira je pitanje, kojim će Insajder kurčinu da se bavi...

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

malo gledam tv ali osim premijer lige na rtsu i 1-2 filma mesechno na pinku ostalo vreme gledam b92. ne zato shto ih ne znam kako gotivim ali jednostavno kod nas nemaju konkurenciju. pratim sport (lsh, primera, f1), ponekad utisak nedelje, insajder, po koji dokumentarac i informativni program. medjutim moram da primetim da su opako smorili sa velikim bratom, ne smeta meni emisija kao emisija, ko hoce nek gleda, ali kad okrenem pink u 99% sluchajeva grand ili emisija sa pevachima iz granda ili shpanska serija. sada na b92 isti sluchaj sa velikim bratom.

ukratko zakljuchak: da li su dobri ? ne. imamo li bolje ? nemamo.

Ti nemas kablovsku ili satelit zar ne rev ? To je ono sto je Kole *valjda on mrzi me da vrtim stranice* rekao, B92 je 90% slucajeva popularna zbog stranog programa koji preuzima i dubuje. Da se jos neka nasa televizija tako angazuje garantujem da B92 niko nebi ni upalio, osim onih 10% sto gledaju VB-a,stranacko opredeljeni ili oni koji prosto imaju "Zelatin umesto mozga!!!!" *muzika iz starog horor filma*.

Nismo naivni, ako je na ovim prostorima ikada postojala stranaka koja je svoju kampanju vodila cisto od para koje dobije od drzave ... .Vlast je u patanju, da bi je se dokopali/zadrzali ima da rade sve i svasta.

E sad, kad bi se nasao neko "lud" i recimo vezao za sebe 15Kg eksploziva, usetao kod njih i digao ih u vazduh, da li bi ovde osvanuo topic *mozda bi pokrenuli i akciju za spomenik, nazvali skolu po njemu* gde bi se ta individua velicila ili bi rekli "Budala jedna, gde mu je bila pamet, tako nesto da uradi..." ?[;)]

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.