RaveN Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 pravi shmeker ima 250 najnaj ljudi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Gde dolaze shabani da se biju svakog petka :/ Drugar iz srednje ide tamo redovno. U efes? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Da, oni su ti neka mala grupica grobara, idu tamo stalno (bar su ranije isli, ne znam za sad), svi obuku grobari jug dukseve i samo gledaju s kim ce da se popeglaju. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 50 naj naj ljudi, brate, ja imam tipa sedam naj naj ljudi, u stvari, cek, to su mi samo naj, a naj naj ono tipa dva komada Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 ja sam jednom chitao naj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alric Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 YAY naj, daj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 ^ realno efes je vrh, ali mislim da ne moze ni 100 ljudi da stane :) Da, oni su ti neka mala grupica grobara, idu tamo stalno (bar su ranije isli, ne znam za sad), svi obuku grobari jug dukseve i samo gledaju s kim ce da se popeglaju. Smara ortak, trazi neki prostor za 18i, 150-200 ljudi, 350e max (sori sto ulecem u topic). Ima li ideja? Kafana Natalija na kraju zemuna pred ulaz na galeniku. Za te pare imaces i nevestu kopiju ace lukasa :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 ma bratori, iznajmi Supermarket, moze da stane preko 250 ljudi i da ti kelnerice budu iz Klika. I naravno nista bez kristala i to ne mislim na sampanjac nego da ti drolje obevazno vise sa lustera Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Čoveče, kako si ti nekad znao da prospeš ironiju, a vidi ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 (edited) klub25 kod vuka, solidno mesto za zurke,18-e i tako te stvari:) edit: mozhe da stane do 100 ljudi:) Edited March 18, 2009 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Jest vala, bila je sestra par puta tamo na nekim rođendanima, kaže da je okej. Doduše nju je lako impresionirati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Sta, meni rece da je malo mesto?!?! Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Pa ono, nije bog zna shta extra veliki prostor, ali mozhe oko 100 ljudi.. to je pristojno za tipa 18i rodjendan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Skinuo sam ja snimak sa njihovog sajta iz kluba, super izgleda mesto. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Jest vala, bila je sestra par puta tamo na nekim rođendanima, kaže da je okej. Doduše nju je lako impresionirati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Klub25 nosi takav naziv zbog kapaciteta istog. I nije kod Vuka nego u nekoj zabačenoj ulici na Lionu,ako se dobro sećam. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 dobro 200m od vuka:) koj kapacitet? mozhe bar 3-4x vishe:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts