Jump to content

vidimo se u citulji

Recommended Posts

....iz naslova se sve vidi.

dakle da li neko moze da mi ostavi to [?]

i molim vas,bez suvisnih komentara(ne budzite postove na ovoj temi)

cim stigne validan link,lockujte topic

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

fala nick, ali kaze mi sajt:

Zabranjen vam je pristup.

To je zato sto niste popravili vas RATIO u datom periodu.

Ban vam je autopmatski dodeljen sa strane sistema, ni jedan moderator nije odgovoran za ovaj ban.

Ako mislite da nesto nije u redu i da niste zasluzili BAN kontaktirajte nas na forumu forum.podzemlje.com

Da bi smo omogucili ljudima sirom sveta dobre konekcije, dobre stvari za download, da torrenti duze ostanu u opticaju, ove mere su neophodne. Ako imate los ratio, ni jedan moderator vam NECE vise pomoci da dobijete pristup sajtu. Izvinjavamo se, ali Torrent funkcionise na davanju kao i uzimanju, i ovakva pravila trenutno moraju da se postuju.

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

haha..

Email vam je poslan sa URL linkom za aktiviranje naloga na (............@hotmail.com). Morate da aktivirat nalog pre nego sto budete mogli da se ulogujete sa njim. Ako ga ne aktivirate, automatski ce biti izbrisan u roku od par sati.

hvaladovidjenjaprijatno..

Knjiga i film Vidimo se u citulji su rasprodati u rekordnom tirazu u Jugoslaviji. Film je dokumentarac i govori o generaciji zestokih momaka sa asfalta.Film obraduje dogadaje od ulicnih tuca na ferku do modernih ubistava heklerima. Od 20-ak njih o kome se govori, sada je mozda dvoje njih jos uvek zivo. Pominju se: Giska, Beli, Knele, Goran Vukovic, Kristijan, Saban, Dzamba, cela Vozdovacka ekipa... od onih koja ja licno poznajem znam samo da je kristijan ziv, u samom snjimanju ovog dokumentarca ubijena su tri ganga ovog klana!!!

ima..

Edited by moi