Sex Machine Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 ....iz naslova se sve vidi. dakle da li neko moze da mi ostavi to i molim vas,bez suvisnih komentara(ne budzite postove na ovoj temi) cim stigne validan link,lockujte topic Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Ako ne nadjes link, kad [0] dodju sledeci put na clan base mogu da im prebacim. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted November 17, 2006 Author Report Share Posted November 17, 2006 Ako ne nadjes link, kad [0] dodju sledeci put na clan base mogu da im prebacim. jel su [o] rupe ako jesu,onda daj mahi hvala u najavi Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Mislim da sam video da ima ovde: www.podzemlje.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted November 17, 2006 Author Report Share Posted November 17, 2006 fala nick, ali kaze mi sajt: Zabranjen vam je pristup. To je zato sto niste popravili vas RATIO u datom periodu. Ban vam je autopmatski dodeljen sa strane sistema, ni jedan moderator nije odgovoran za ovaj ban. Ako mislite da nesto nije u redu i da niste zasluzili BAN kontaktirajte nas na forumu forum.podzemlje.com Da bi smo omogucili ljudima sirom sveta dobre konekcije, dobre stvari za download, da torrenti duze ostanu u opticaju, ove mere su neophodne. Ako imate los ratio, ni jedan moderator vam NECE vise pomoci da dobijete pristup sajtu. Izvinjavamo se, ali Torrent funkcionise na davanju kao i uzimanju, i ovakva pravila trenutno moraju da se postuju. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 (edited) haha.. Email vam je poslan sa URL linkom za aktiviranje naloga na (............@hotmail.com). Morate da aktivirat nalog pre nego sto budete mogli da se ulogujete sa njim. Ako ga ne aktivirate, automatski ce biti izbrisan u roku od par sati. hvaladovidjenjaprijatno.. Knjiga i film Vidimo se u citulji su rasprodati u rekordnom tirazu u Jugoslaviji. Film je dokumentarac i govori o generaciji zestokih momaka sa asfalta.Film obraduje dogadaje od ulicnih tuca na ferku do modernih ubistava heklerima. Od 20-ak njih o kome se govori, sada je mozda dvoje njih jos uvek zivo. Pominju se: Giska, Beli, Knele, Goran Vukovic, Kristijan, Saban, Dzamba, cela Vozdovacka ekipa... od onih koja ja licno poznajem znam samo da je kristijan ziv, u samom snjimanju ovog dokumentarca ubijena su tri ganga ovog klana!!! ima.. Edited November 17, 2006 by moi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 imas na srbija hubu(srbija.no-ip.info).350mb,brdo ljudi ima(30+). i uopste ako vas zanima neki domaci dokumentarac,emisija,serija tu ima. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 neki dc domaći hub, ja odatle skinuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted November 17, 2006 Author Report Share Posted November 17, 2006 imas na srbija hubu(srbija.no-ip.info).350mb,brdo ljudi ima(30+). i uopste ako vas zanima neki domaci dokumentarac,emisija,serija tu ima. aj ou ju uan for dis Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts