Jump to content

za koga navijate

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sto bi reko ivan,care to elaborate?

pa nikad nisam kapirao toliki fanatizam da zbog toga shto navijam za neki klub mrzim drugi do te mere da zhelim da izgube i da se radujem kada se to desi. mozhda su to traume zbog dela ekipe iz gimnazije koji su toliko bili opsednuti fudbalom da su 70% pricha bile zasnovane na njemu i imenima igracha iz 3 italijanske lige. nije da ne pratim sport, odgledam tu i tamo neshto, chak i odem na tekmu (dodushe nisam bio sto godina sada) al mi je totalno suludo da bilo ko od 18+ dine lozhi na celu tu spiku, kao navijanje, chija je zastava pala, koliko smo koga nashibali .. nekako mi to izgleda primitivno i zaostalo za nivo na kome treba da bude osoba od toliko leta.

josh uvek pamtim rechenicu ortaka "ako mi dete bude navijalo za partizan ubicu ga" [xx(]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Navijam za zvezdu ali do te mere da ne znam ni kad igra vs koga :)

Ali ne navijam za partizan kad igra vs nekoga spolja iz cistog razloga jer sam okruzen takvim ljudima kojima je mnogo drago kad zvezda pukne npr od hrvata.

Sto se tice navijanja,to je shabanisanje,ortak koga znam od 4 godine je se toliko zaludeo za partizanom da je postao glup ko noc.Jeste da mi je ortak i sve,ali realno tako je...

Kad njega cale pita sine porodica ili partizan on kaze sto me bezveze pitas kad znas vec,partizan.Mislim covek bi zeki izvadio oba oka a ne zna ni zasto,eto onako jer je to u trendu.A da ne pricam o tome sto lik ima fobiju od murije,vidi ih na 100m i kaze u kerovi mamu im jebem.

=/

Bjukenon Mitch

Ali ne navijam za partizan kad igra vs nekoga spolja iz cistog razloga jer sam okruzen takvim ljudima kojima je mnogo drago kad zvezda pukne npr od hrvata.

Znaci uticaj okoline je presudan . Sad moguce da si u grupi ljudi gde je ljudima drago ako izgubi neki domaci tim napolju,medjutim vecina voli da se prepucava na tu temu, ahahha izgubili ti grobari i slicno, shto ne znaci da oni ne navijaju za partizan/zvezdu kad igraju protiv tamo neke slbz ekipe napolju. Znam dvojicu koji se non stop prepucavaju na tu foru, ali cesto gledaju utakmice zajedno i navijaju za isti tim osim ako je derbi.

Edited by Immortalis

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

@topic : Ja ne volim zvezdu ali cu uvek da navijam za nash tim kad igra

u bilo kom takmichenju protiv nekih stranaca , srbija pre svega.

"srbija pre svega".

ti bi onda za Zvezdu navijao zbog Srbije?

ali ok... to je tvoje misljenje.

@topic

kada igraju Zvezda - Cibona na primer. apsolutno mi je svejedno (barem do sada bilo rezultatski) ko ce da dobije. ali kada bih mogao da biram izabrao bih da dobije Zvezdin protivnik. (iliti da Zvezda izgubi jelte)

Edited by Formica

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Sto se tice navijanja,to je shabanisanje,ortak koga znam od 4 godine je se toliko zaludeo za partizanom da je postao glup ko noc.Jeste da mi je ortak i sve,ali realno tako je...

ggg generalizacija.

ok sticem utisak da si mislio na navijanje uopste?ja sam na zvezdine tekme isao da navijam,bodrim svoj tim.uf koji filing kad 15k ljudi ko jedan aplaudira u ritmu i peva neku pesmu.ne znam sta imate protiv toga?

evo i jedan murinjo se bunio sto 90 %njihove publike ne navija.publika je oduvek bila tu da prati i bodri tim.

a totalno je druga prica(a i relativno mala grupa ljudi) ide na tekme da bi iskalili bes,pobili se,vredjali i ko zna sta.takvi ljudi(evo i ja sad generalizujem shejm on mi) uglavnom i prate tim u domacoj ligi i na svim ostalim tekmama.to se zove fanatizam,huliganizam ili whatever takvih ljudi nema na forumu tako da ne znam o cemu vi.

salt wat fish fresh wat fish?

ggg generalizacija.

ok sticem utisak da si mislio na navijanje uopste?ja sam na zvezdine tekme isao da navijam,bodrim svoj tim.uf koji filing kad 15k ljudi ko jedan aplaudira u ritmu i peva neku pesmu.ne znam sta imate protiv toga?

evo i jedan murinjo se bunio sto 90 %njihove publike ne navija.publika je oduvek bila tu da prati i bodri tim.

a totalno je druga prica(a i relativno mala grupa ljudi) ide na tekme da bi iskalili bes,pobili se,vredjali i ko zna sta.takvi ljudi(evo i ja sad generalizujem shejm on mi) uglavnom i prate tim u domacoj ligi i na svim ostalim tekmama.to se zove fanatizam,huliganizam ili whatever takvih ljudi nema na forumu tako da ne znam o cemu vi.

Ok,pogresno sam se izrazio...Volim i ja da odem na jug ili sever,nebitno mi je,samo gde je vecina mojih ortaka.

Ali sad ti meni reci da je vecina navijackih grupa stvorena samo zbog navijanja?Pricam o tim navijacima sto su po grupama,kojih je dosta,a ne npr ja koji odem da odgledam onako iz zadovoljstva jednom u mesec,dva...

''ide na tekme da bi iskalili bes'' jeste ne idu na tekmu da bi iskalili bes,ali posle tekme iskaljuju do jaja.

Doduse malo smo skrenuli sa teme ;)

Bjukenon Mitch

ako ti dozvolim!

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

navijam za Partizana i mrzim cigane, osim iskljucivo kada igraju protiv *hrvata, onda mi bas boli uvo ko ce da pobedi. (*mrzim hrvate samo u sportu)

cigane (*uglavom) ne volim samo kada igraju za cergu, a kada odu preko grane oni su (*uglavom) "nasi".

*gurovica (i njemu slicne ne racunam)

ja u dresu na tekmi Herthe:

4199pw3.th.jpg

Da se ne lazemo , mrzim svaki klub koji nije Vojvodina , a prednjace Partizan , Zvezda i Zemun (njih ipak malo vishe od ostalih) , tako da u mecevima u kojima ne ucestvuje Vosha , ne navijam ni za jednu ekipu , tada jednostavno gledam utakmicu samu po sebi , klubove posmatram kao dve ekipe i bitna mi je igra.

Vecini se ovakav nacin "navijanja" ne svidja , ali kad sam od devete do osamnaeste godine propustio mozda 10 utakmica , ucestvovao u skoro svim sranjima , trpeo represiju pandura , doziveo gomilu radosti i razocarenja , bio tucen i tukao u to ime , onda za drugaciji nacin navijanja jednostavno ne znam , jebiga.

Da se ne lazemo , mrzim svaki klub koji nije Vojvodina , a prednjace Partizan , Zvezda i Zemun (njih ipak malo vishe od ostalih) , tako da u mecevima u kojima ne ucestvuje Vosha , ne navijam ni za jednu ekipu , tada jednostavno gledam utakmicu samu po sebi , klubove posmatram kao dve ekipe i bitna mi je igra.

Vecini se ovakav nacin "navijanja" ne svidja , ali kad sam od devete do osamnaeste godine propustio mozda 10 utakmica , ucestvovao u skoro svim sranjima , trpeo represiju pandura , doziveo gomilu radosti i razocarenja , bio tucen i tukao u to ime , onda za drugaciji nacin navijanja jednostavno ne znam , jebiga.

Da, to je ekstra, kada se zaleti njih 20 na random lika koji se zajebao i navijao za pogresan tim. Mrzim navijacke fanatike, mrzim fanatike uopste. Vetjina njih ide na tekme zato sto ne mogu da pronadju sebe u bilo cemu drugom, ne vole fudbal, ne vole ekipu, vole haos, i svi su mnogo jaki u coporu, demoliraju ceo grad i brukaju narod.

Zgrozim se kad vidim 20 klinaca, koji skupa imaju 60 kila i smaraju ljude po autobusima, vicu, lupaju i prave se opasnim, a posle toga stignu kuci i dobiju kaznu za vikend zato sto su zakasnili na veceru.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...