dvnityCker Posted November 15, 2006 Report Share Posted November 15, 2006 Zanima me da li uopste postoji ako postoji ima li negde da se kupi boja za kosu koja je svetlo plava (plava, ne zuta), electric plava, znaci plava: Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 (edited) Uzmi auto lak... ako mogu pankeri ,mozesh i ti... :))) pitacu kumu ona ima frizerski salon...valjda zna... Edited November 16, 2006 by uNkind Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Hahah najjace da je neko koristio auto lak, ja dok sam furao chirokanu farbao sam onim sprejom za kosu posto je to bilo cisto za koncert :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 nema kod nas... sem crazy colour ili kolor shampona i sl. sto se ispira mnogo brzo... btw... ja sam pre par godina krenuo da jurim ... svaki put sam morao da objasnjavam da ocu plavu a ne zhutu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 kao sto rekoh.. ima crazy colour farba , al posle 3-4 pranja se ispere, tj. ostane neka govnjikava boja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Prvo maximalno izbeli kosu a zatim se ofarbaj onom crnom farbom koja se zove "plava noc" (ili tako nesto) i sigurno ce da ti ispadne plavo. Good luck :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 16, 2006 Author Report Share Posted November 16, 2006 sigurno? nemoj da mi ispadne neka zelena , da se moram sisati nacelavo :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 zaboravio sam tačnu priču sad, ali otprilike ide ovako. stari sloveni su imali jednu reč koja je značila otprilike "čisto, lepo, mmmm", i koristili su je da opišu nebo i lepe žene, između ostalog i tako se plava boja i žuta kosa zovu isto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrInIty Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 sigurno? nemoj da mi ispadne neka zelena , da se moram sisati nacelavo :) Ma sigurno. Jednom me je mama farbala tom bojom i kad je zavrsila kao iz zajebancije predje caletu po kosi (da mu prekrije sede) sa rukavicom na kojoj je ostalo jos malo farbe i bio je plav :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Jeste Ivane to je ta pricha :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 ja se bas sutra farbam u jarko roze kupila sam tu farbu u Bubanj potoku kada sam prodavala i svoj fluo volkswagen uvezen iz Iraka prosle godine. videla sam da i imaju i plavu,tako da probaj tamo.. znaci...levi shtand odma pored wc-a,bezuba baba ih prodaje obavezno uzmi katalog da ne pogresis :))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Ja sam imao tu electric plavu,ima slika na ''slike forumasa'' okacio sam.Do jaj a je boja samo jedini problem kod tih farbi je sto se brzo ispiraju.Meni se posle pet pranja skroz isprala,postala je zelenkasta i na kraju plava(zuta)...Tj ostane ti blans ili kako se vec zove,blajh. Ali boja je extra,tako da ti preporucujem da cepnes :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 ja se bas sutra farbam u jarko roze kupila sam tu farbu u Bubanj potoku kada sam prodavala i svoj fluo volkswagen uvezen iz Iraka prosle godine. videla sam da i imaju i plavu,tako da probaj tamo.. znaci...levi shtand odma pored wc-a,bezuba baba ih prodaje obavezno uzmi katalog da ne pogresis :))) i.. jel izbledela? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 pravo reshenje ti je autolak, al sad bez zajebavanja .. sem ako nemash nekoga od preko da ti poshalje profi farbu. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 vec dva meseca pokusavam da pronadjem tirkiznu farbu i nista :/ pronasla sam neku do jaja kvalitetnu roze farbu tako da sutra ide farbanje :) ako pronadjes plavu - javi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Kao i Mitch i ja sam imao istu boju i veoma brzo nam se isprala. Kako nam je frizer i rekao, taj plavi pigment ne dr Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 BOJE SU EXTRA AKO STE TRANCERI Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 zaboravio sam tačnu priču sad, ali otprilike ide ovako. stari sloveni su imali jednu reč koja je značila otprilike "čisto, lepo, mmmm", i koristili su je da opišu nebo i lepe žene, između ostalog i tako se plava boja i žuta kosa zovu isto :) Koliko ja znam jedina vazeca teorija je da je postojala u Italiji neka dinastija Flavi i da su svi imali zutu kosu i to flavi je preshlo u plavi .....lalala enivej etimolozi kazu da je to jedina vazetja teorija @Topic Ja ne mogu ni crvenu koju hocu da nadjem :((( Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 (edited) znate vi da su juzhni sloveni po defaultu bili plavi ? ako imate tamnu kosu to znachi da su vam prababe calipr turci :) Edited November 24, 2006 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 (edited) za reva, ljubi ga deda car dushan, bash je plav kao bred pit. ja za tebe ne znam, ali se u mojoj familiji Komana niko nije jebao nikad sa obrezanima. Mozda zato sto je Turke mrzelo da se penju na Lovcen, ali eto tako je. Edited November 24, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 TO JE ZATO ŠTO SU NEMANJIĆI IZ DUKLJE, A TAMO SU IH JEBALI ŠIPTARI A I ŽENILI SU SE SA ROMEJCIMA, PREDCIMA DANAŠNJIH ROMA TJ. CIGANA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Ja bih voleo da imam kosu koju bih farbao. Inace @dvinty i kad nadjes farbu, ne farbaj se ONIM danima, ne prima se lepo farba,. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Ja bih voleo da imam kosu koju bih farbao. Inace @dvinty i kad nadjes farbu, ne farbaj se ONIM danima, ne prima se lepo farba,. kisnim danima? :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 za reva, ljubi ga deda car dushan, bash je plav kao bred pit. ja za tebe ne znam, ali se u mojoj familiji Komana niko nije jebao nikad sa obrezanima. Mozda zato sto je Turke mrzelo da se penju na Lovcen, ali eto tako je. dushan je vario pukle su mu oci olololo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 jebiga, lik ozenio bugarku. razumi ga Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts