Srla Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 ae pa nam javljaj jel si opljackan il ne :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milamber Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Hm jedan moj ortak je narucio bio jednom prilikom sa tog sajta tipa 500g, i nisu mu jos isporucili, prave se ludi kad im je slao mailove, tako da bih ja bio oprezan na vasem mestu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 kupujem 2k golda dajem sve pare od cala i keve sto dobijem za novaka.za novu cu kuci da blejim uz wow dako da mi pare i ne trebaju m, mozda za sledecu pretplatu ali ima vremena do isteka.Aj ako neko ima nek mi javi dacu sve pare koje imam. ako neko misli da nisam nolifer zajebo se jesam igram wow 24/7:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 kole ftw :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 kupujem 2k golda dajem sve pare od cala i keve sto dobijem za novaka.za novu cu kuci da blejim uz wow dako da mi pare i ne trebaju m, mozda za sledecu pretplatu ali ima vremena do isteka.Aj ako neko ima nek mi javi dacu sve pare koje imam. ako neko misli da nisam nolifer zajebo se jesam igram wow 24/7:( LEGENDARY POST! Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) lol@ bloodstorm hevi skroz Edited December 25, 2006 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 WWW.MMOINN.COM mozete kupiti gold preko svih kartica,ali idete preko google bank systema jer tamo ima samo za nasu zemlju.Btw Site radi sinoc slucajno da probam kupio sam 50g i doslo je...btw jedann savjet posto su to sve sumnjivi sajtovi ako imate neki nebitan acc napravite karatker lvl 1 na tom serveru i sa njim kupite da ne bi bilo problema tipa da vam hacknu glavni acc,ili da bilzz nesto ne sere...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 ne znate vi bloodstorma irl ... bash je ... bloody ali ne mozesh a da ne izlolujesh na njegove komentare :P Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 evo sam narucio 5k golda danas u 3 sata...cekam da vidim oce li da stigne kosta 160 evrica...promasio sam popust,btw dobro je sto su mi jos pare tu na kartici^^.Javljam kad stigne...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 blago tebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Gospode poomiluj, Gospode pomiluj , Gospodee pomiiiluuuj.... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 (edited) evo sam narucio 5k golda danas u 3 sata...cekam da vidim oce li da stigne kosta 160 evrica...promasio sam popust,btw dobro je sto su mi jos pare tu na kartici^^.Javljam kad stigne...! HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ... /sigh jedino kako to kapiram je da ti je porodica mnogo bogata i u zivotu imas sve sto hoces i ne znas vise sta ces sa parama Edited December 26, 2006 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Sta ste napali decka ... covek ima para ... a ne ko vi golje nama za sta pas da vas ujede ... ajde chibe :P Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Josss ga nema Out of STOCK jebe* ti stockU..24h delivery rok cemo da vidimo...pare su valjda jos nakartici :S nadam se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 owned sad polako odlaze likovi i kreditne kartice,hapse te u roku od nedelju dana.... bolje da si neku drogu uzeo za te pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 sve ce vas banovati , jednostavno scammujte , grindujte... ja sam juce kupio 200x runecloth za 20silvera po stacku na BID , prosrao sam se ko niko.... racunajte koliko sam zaradio :) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 rofl, pa ko je dovoljno glup da proda ispod vendorske cene? O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 sad se zajebavajte http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...30242&sid=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 sad se zajebavajte http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...30242&sid=1 citaj sta kaze da su banovani accounti koji su FARMOVALi i koristili programe za farmovanje golda etc ne one koji su kupovali gold..jer sta sam ja kriv sto ima da se kupi neka banuju one sto ga prodaju i farmuju! btw kupio sam ga na drugi acc ne na main tako da mogu za jajca da me uvataju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 mogu svaki tvoj trade i mail da provere :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 (edited) mogu svaki tvoj trade i mail da provere :) pa dugovao mi ovaj moj lik br1 sa drugog acca neke pare irl pa sam mu reko da mi ih nekako vrati i on mi poslao gold mada necu sve 5k od jednom da posaljem na maina malo cu na 3ci acc pa sa treceg na moj etc... EDIT: Stigao mi je gold! Edited December 28, 2006 by malisha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts