Jump to content

Kupujem gold u igri

sven

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kupujem 2k golda dajem sve pare od cala i keve sto dobijem za novaka.za novu cu kuci da blejim uz wow dako da mi pare i ne trebaju m, mozda za sledecu pretplatu ali ima vremena do isteka.Aj ako neko ima nek mi javi dacu sve pare koje imam.

ako neko misli da nisam nolifer zajebo se jesam igram wow 24/7:(

LEGENDARY POST!

Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade

WWW.MMOINN.COM

mozete kupiti gold preko svih kartica,ali idete preko google bank systema jer tamo ima samo za nasu zemlju.Btw Site radi sinoc slucajno da probam kupio sam 50g i doslo je...btw jedann savjet posto su to sve sumnjivi sajtovi ako imate neki nebitan acc napravite karatker lvl 1 na tom serveru i sa njim kupite da ne bi bilo problema tipa da vam hacknu glavni acc,ili da bilzz nesto ne sere...!

Gospode poomiluj, Gospode pomiluj , Gospodee pomiiiluuuj....

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

â–² â–²

evo sam narucio 5k golda danas u 3 sata...cekam da vidim oce li da stigne kosta 160 evrica...promasio sam popust,btw dobro je sto su mi jos pare tu na kartici^^.Javljam kad stigne...!

HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ...

/sigh

jedino kako to kapiram

je da ti je porodica mnogo bogata i u zivotu imas sve sto hoces i ne znas vise sta

ces sa parama

Edited by killYg0r

sve ce vas banovati ,

jednostavno scammujte , grindujte...

ja sam juce kupio 200x runecloth za 20silvera po stacku na BID , prosrao sam se ko niko.... racunajte koliko sam zaradio :)

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

citaj sta kaze da su banovani accounti koji su FARMOVALi i koristili programe za farmovanje golda etc ne one koji su kupovali gold..jer sta sam ja kriv sto ima da se kupi neka banuju one sto ga prodaju i farmuju! btw kupio sam ga na drugi acc ne na main tako da mogu za jajca da me uvataju!