Jump to content

Proverene ve

lazica

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bucicom za ledja imas vezbu kad stavis koleno i ruku na klupu , a u drugoj ruci drzis bucicu i vuces pokretom slicnim kao kad palis kosilicu na benzin, jbg ne znam kako se zove, ako ne kontas kako reci pa cu ti nacrtati

inace za ledja su najbolji zgibovi, imas cetiri osnovne vrste, al zgib mozes da radis tek kad malo ojacas, do tad lat masina (koju nemas) i ono s bucicama, i mrtvo dizanje, koje je prilicno zajebano ako si pocetnik i mozes da se povredis, pa ako nema ko da ti objasni, preskoci. radi zgibove malo po malo, ojacaces

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

to sa vezbama snage je prilicno frustrirajuce i tu se ogleda jachina karaktera...ja sam prvi najveca sisica kad su sklekovi u pitanju,mrzim da ih radim a realno sabijaju koliko mi trebaju...jedno vreme sam ih radio i dosao sam do jednog stadijuma kad se nikad snaznije nisam osecao i radio sam 3serije po 30komada(30komada uski,30srednji i 30shiroki) i onda sam prestao da ih radim i evo sad kad uradim 15komada hocu dushu da ispustim...dok npr. propadanje sam toliko napaljen i gde god vidim da mogu to da radim,cak sam u vrhuncu svoje snage kachio 10kg oko pojasa i radio 4 serije po 10komada...sad mislim da mogu izguram 4serije po 7,naravno bez ikakve kilazhe...i da,na kraju zgibovi,imam gajbi shipku koju da sam koristio vishe kad sam bio klinja,sad bih bio ko shifonjer,nego me je mrzelo da ih radim zato sto nisam mogao vise od 3komada da uradim i onda kad sam isao neko vreme u teretanu,radio sam ih ali tako sto sam ih ispumpavao(tj. skracivao sam,ali to ne valja) ali mi je ipak davalo neku zhelju da ih radim kad znam da cu 10puta na brzinu ispumpati zgibove nego da uradim 3 pravilna zgiba i tako,sve je stvar treninga i zhelje,nema nista lepse kad mozes da pumpas te vezbe snage,osecas se zdrav i jak ko konjina,imas osecaj da je ceo svet tvoj...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

bilo koja ravna povrsina will do (npr spojis dve kuhinjske stolice...)

grujo s takvim vezbama (kacenje tega pri propadanju) treba biti jako pazljiv, jer svaki cetvrti muskarac ima genetske predispozicije za prosirenje vene na testisu (ja sam radio slicne mazohisticke vezbe pa sam se razboleo, sad mi je trening veoma ogranicen sto se tice vezbi - ne radim propadanje, onu glavnu vezbu za dupe sa bucicama, ne radim mrtvo dizanje...)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

to je kada radis sto brze mozes :)

meni zgibovi najvise odgovaraju, jedno vreme sam za trening radio 8x15, mada ima ljudi kojima su oni najveci problem

ko god se razbijao od vezbi snage, zna da vezbe sa tezinama/tegovima ne mogu ni da im prismrde u bilo kom smislu

nema nista lepse kad mozes da pumpas te vezbe snage,osecas se zdrav i jak ko konjina,imas osecaj da je ceo svet tvoj...

word.

bilo koja ravna povrsina will do (npr spojis dve kuhinjske stolice...)

grujo s takvim vezbama (kacenje tega pri propadanju) treba biti jako pazljiv, jer svaki cetvrti muskarac ima genetske predispozicije za prosirenje vene na testisu (ja sam radio slicne mazohisticke vezbe pa sam se razboleo, sad mi je trening veoma ogranicen sto se tice vezbi - ne radim propadanje, onu glavnu vezbu za dupe sa bucicama, ne radim mrtvo dizanje...)

JA IMAM PROSHIREN PENIS PA MI NE SMETA :))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• 1 year later...

ja sam to radio nekad...u pola 7 ustajanje i na trcanje, nema se vishe vremena za te akcije.

nego,kako mogu da radim ledja, a da nisu zgibovi? imam butjice gajbi.

tek sad videh ovaj topik

http://www.bodybuilding.com/fun/exercises.htm

kao prvo zanemaris ime sajta i sliku:)pa udjes na grupu misica koju oces,izaberes dumbbell i body weight only i voila.jedino sto za dosta njih ti treba benc klupa,al jebiga,improvizuj.ja na primer koristim dva taburea.sa bucicama radim preko 10 vezbi,obuhvatim skoro sve misice gornjeg dela tela.radim dve grupe vezbi(jedan dan noge,ledja,stomak,leptirtrtemrte drugi ruke i grudi)uz to naravno imam i sipku.vezbe mi je pokazivao drug,a ostatak sam pokupio sa sajta.da idem u teretanu ni ne pomisljam:)jedino se razmisljam da jednog dana nabavim pravu benc klupu i siroku sipku.

nije da zelim da se nesto nabudzim,u pocetku sam samo hteo malo mase da nabacim,sto sam vec ostvario(za 3 meseca treniranja 6 kila),nego rekoh ajd cuo sam da se dobro osecas posle vezbi,pa ajd da probam:)jednom kad primetis rezultate,treba bas sonja da budes da stanes.

2aleaandroo sta sad treba da kazemo "zelimo,ali kako?probali smo na stotine preparata i NISTA ne pomaze.kako?!?!?!" i ti da nam prodas svoj proizvod po specijalnim cenama [roflmao]

predpostavljam da nije taj zon al neodoljivo me podseca na to:)

salt wat fish fresh wat fish?