Spils Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 bolje kupi shipku za zgibove...isplati se vrlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 bucicom za ledja imas vezbu kad stavis koleno i ruku na klupu , a u drugoj ruci drzis bucicu i vuces pokretom slicnim kao kad palis kosilicu na benzin, jbg ne znam kako se zove, ako ne kontas kako reci pa cu ti nacrtati inace za ledja su najbolji zgibovi, imas cetiri osnovne vrste, al zgib mozes da radis tek kad malo ojacas, do tad lat masina (koju nemas) i ono s bucicama, i mrtvo dizanje, koje je prilicno zajebano ako si pocetnik i mozes da se povredis, pa ako nema ko da ti objasni, preskoci. radi zgibove malo po malo, ojacaces Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 to sa vezbama snage je prilicno frustrirajuce i tu se ogleda jachina karaktera...ja sam prvi najveca sisica kad su sklekovi u pitanju,mrzim da ih radim a realno sabijaju koliko mi trebaju...jedno vreme sam ih radio i dosao sam do jednog stadijuma kad se nikad snaznije nisam osecao i radio sam 3serije po 30komada(30komada uski,30srednji i 30shiroki) i onda sam prestao da ih radim i evo sad kad uradim 15komada hocu dushu da ispustim...dok npr. propadanje sam toliko napaljen i gde god vidim da mogu to da radim,cak sam u vrhuncu svoje snage kachio 10kg oko pojasa i radio 4 serije po 10komada...sad mislim da mogu izguram 4serije po 7,naravno bez ikakve kilazhe...i da,na kraju zgibovi,imam gajbi shipku koju da sam koristio vishe kad sam bio klinja,sad bih bio ko shifonjer,nego me je mrzelo da ih radim zato sto nisam mogao vise od 3komada da uradim i onda kad sam isao neko vreme u teretanu,radio sam ih ali tako sto sam ih ispumpavao(tj. skracivao sam,ali to ne valja) ali mi je ipak davalo neku zhelju da ih radim kad znam da cu 10puta na brzinu ispumpati zgibove nego da uradim 3 pravilna zgiba i tako,sve je stvar treninga i zhelje,nema nista lepse kad mozes da pumpas te vezbe snage,osecas se zdrav i jak ko konjina,imas osecaj da je ceo svet tvoj... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 nema veze, ako ne mozhesh da uradish ceo zgib radi ih do pola ili kolko mozhesh pa cesh vremenom moci 1,i tako redom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 bilo koja ravna povrsina will do (npr spojis dve kuhinjske stolice...) grujo s takvim vezbama (kacenje tega pri propadanju) treba biti jako pazljiv, jer svaki cetvrti muskarac ima genetske predispozicije za prosirenje vene na testisu (ja sam radio slicne mazohisticke vezbe pa sam se razboleo, sad mi je trening veoma ogranicen sto se tice vezbi - ne radim propadanje, onu glavnu vezbu za dupe sa bucicama, ne radim mrtvo dizanje...) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 sta je to ispumpavanje zgibova ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 to je kada radis sto brze mozes :) meni zgibovi najvise odgovaraju, jedno vreme sam za trening radio 8x15, mada ima ljudi kojima su oni najveci problem ko god se razbijao od vezbi snage, zna da vezbe sa tezinama/tegovima ne mogu ni da im prismrde u bilo kom smislu nema nista lepse kad mozes da pumpas te vezbe snage,osecas se zdrav i jak ko konjina,imas osecaj da je ceo svet tvoj... word. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 bilo koja ravna povrsina will do (npr spojis dve kuhinjske stolice...) grujo s takvim vezbama (kacenje tega pri propadanju) treba biti jako pazljiv, jer svaki cetvrti muskarac ima genetske predispozicije za prosirenje vene na testisu (ja sam radio slicne mazohisticke vezbe pa sam se razboleo, sad mi je trening veoma ogranicen sto se tice vezbi - ne radim propadanje, onu glavnu vezbu za dupe sa bucicama, ne radim mrtvo dizanje...) JA IMAM PROSHIREN PENIS PA MI NE SMETA :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 sto se tiche sipke za zgibove, kako se ona postavlja? jel nesto komplikovano?(mislim treba li mi bushilica ili nesto sl. :) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 treba ti bushilica u svakom sluchaju i za svaki vid shipke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 28, 2006 Author Report Share Posted November 28, 2006 (edited) One koje kupi Edited November 28, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Lol Zola, pa dubi na rukama i sve iz trbuha ima da ti predje u sise ramena i ruke. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 ivan_tm onda imash 2 noseca zida u stanu jedan preko puta drugog? to je prava retkost. Jer ako su obichni zidovi ne bi izdrzhala shipka ni dete da se okachi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 29, 2006 Author Report Share Posted November 29, 2006 Ne brate, nego je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleaandroo Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 ako neko zeli da skine salo resenje postoji samo je jos potrebna vasa odluka da to zaista zelite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 ako neko zeli da skine salo resenje postoji samo je jos potrebna vasa odluka da to zaista zelite Ma ja ti ne verujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 ja sam to radio nekad...u pola 7 ustajanje i na trcanje, nema se vishe vremena za te akcije. nego,kako mogu da radim ledja, a da nisu zgibovi? imam butjice gajbi. tek sad videh ovaj topik http://www.bodybuilding.com/fun/exercises.htm kao prvo zanemaris ime sajta i sliku:)pa udjes na grupu misica koju oces,izaberes dumbbell i body weight only i voila.jedino sto za dosta njih ti treba benc klupa,al jebiga,improvizuj.ja na primer koristim dva taburea.sa bucicama radim preko 10 vezbi,obuhvatim skoro sve misice gornjeg dela tela.radim dve grupe vezbi(jedan dan noge,ledja,stomak,leptirtrtemrte drugi ruke i grudi)uz to naravno imam i sipku.vezbe mi je pokazivao drug,a ostatak sam pokupio sa sajta.da idem u teretanu ni ne pomisljam:)jedino se razmisljam da jednog dana nabavim pravu benc klupu i siroku sipku. nije da zelim da se nesto nabudzim,u pocetku sam samo hteo malo mase da nabacim,sto sam vec ostvario(za 3 meseca treniranja 6 kila),nego rekoh ajd cuo sam da se dobro osecas posle vezbi,pa ajd da probam:)jednom kad primetis rezultate,treba bas sonja da budes da stanes. 2aleaandroo sta sad treba da kazemo "zelimo,ali kako?probali smo na stotine preparata i NISTA ne pomaze.kako?!?!?!" i ti da nam prodas svoj proizvod po specijalnim cenama predpostavljam da nije taj zon al neodoljivo me podseca na to:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 brate ko je ovo izvuko?:) u kom djubretu foruma se ovo nalazilo.. nego procitah na prvoj strani da je neko reko da ne valja bonzita..sto znaci da sam ja u velikoj zabludi jer svaki dan posle trcanja pojedem onu jebenu roze bonzitu..tripujuci se da je zdrava..ustvari bolja od twixa:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 dobra je bonzita ne znam sto je neko rekao da je losa :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ima previše šećera imaju u merkatoru makrobiotičke table na taj fazon sa mnogo manje saharoze, ali su skupe do mojega, tako da je musli sa medom ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 pa imaju :D ali ona nasa mis fitnes ih preporucuje ;D mislim kad su je pitali jedete li nesto slatko ona kaze samo bonzitu :D a sta ona kaze to je zakon !!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 ima previše šećera imaju u merkatoru makrobiotičke table na taj fazon sa mnogo manje saharoze, ali su skupe do mojega, tako da je musli sa medom ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 pa imaju :D ali ona nasa mis fitnes ih preporucuje ;D mislim kad su je pitali jedete li nesto slatko ona kaze samo bonzitu :D a sta ona kaze to je zakon !!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 IVANE, ONA BOLJE ZNA! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts