FiFa PLaYeR Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 (edited) Da li se neko seca igrica Time Commando i Mega Race 2? Jel zna neko gde se mogu skinuti? Tako mi se igraju Edited November 11, 2006 by FiFa PLaYeR Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Time Commando? To je ono tipa '96a, kada ti ides kroz vreme i bijes se, kao "3d" igra je u pitanju? Nisam siguran da ces to iskopati negde, to su vec nesto "teze" igre po pitanju megabajta, ukoliko se ne varam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 jao secam se time commando! kad kreces u praistorijskom dobu a zavrsavas boreci se protiv kompjuterskog virusa unutar kompa. legendarna igra! Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Jeste, i meni je bila jedna od omiljenih u tom periodu. Ako se ne varam, bila je dobra jer je imala nesto valjda dosta poteza, ili dosta oruzja ... tako nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 20, 2006 Author Report Share Posted November 20, 2006 Posle duzeg vremena, javljam se da sam skinuo igricu "Time Commando" i da sam happy, ali nisam totalno happy jer ne mogu da je upalim bez emulatora. Skinuo sam DoS BoX 0.65 pokusavao sam sve zivo ali nece igricu da pokrene samo instalaciju i to je to... Jel ima neko ovde ko zna da barata dobro sa DoS BoX, ako moze da mi pojasni.... thx - Imam raspakovan direktorijum Time Commando (timewin.exe i setup, i drugi .bin fajl) Pozdrav Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOOkie Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 jao...ja sam to imao na original cd-u shta vishe...znam da sam skakao po onim kanjonima, ali se posle toga nichega ne secam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Moras u dos boxy da "mountujes" "hdd" na koji ces instalirati tu dos igru napravi na c disku recimo folder dosigre kucaj u dosbox-u "mount z c:\dosigre" Ovim si naopravio neki disk z :) tu kpiraj sve exe, bin, com fajlove pa pokreni iz dosboxa (naravno kad je mountovan z) Znaci ako sam konfuzan 1. Napravis na c disku folder dos igre 2. kopiras u njea sve sta imas za tu igru 3 iz dox boxa kucas mount e c:\dosigre 4 sad kucas u dosbox-u "e:" 5 sad ti je kursor pise u dosboxy e:\> jel tako :) 6 kucas install.exe ili kako se vec zove i vozis poz U jebote ovo iz 20 novembra :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts