Jump to content

Trazim VEZU

Recommended Posts

nama su stizali i sudski pozivi i mi ih kulirali nemoj da im placas nista a i sledeci put nemoj da im dajes dokumenta [;)]

Nista ni meni nije stizalo jer dam druge podatke (mnogo cesto "zaboravim" licnu kuci)

Ako i napravim fus povlasticu nekako kako da je plastificiram?Nemogu u fotokoirnici/ili-gde-to-vec-rade...

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Znam za tu foru.Moram samo da nadjem nekoga da mi pomogne sa tim.Nemam skeniranu novu povlastivu,mislim da ce biti problem ona plastika preko nje,oce skener na pravi sjaj na slici zbog toga.

To kad napravim,normalno uzimam ovlastice [:o)][8D]

Ta plastika nije problem ona se posle plastificira gde hoces jednostavno uzmes od nekoga povlasticu iseces plastiku skeniras stavis sliku i odes da ti plastificiraju tvoju i njegovu to je min posla

SENKA, IVKE

Ta plastika nije problem ona se posle plastificira gde hoces jednostavno uzmes od nekoga povlasticu iseces plastiku skeniras stavis sliku i odes da ti plastificiraju tvoju i njegovu to je min posla

Ako je tako jednostavno onda ajmo ljudi svi to da radimo.Iscimacu ortaka da mi da svoju da probam [:D]

wow 12 sati dnevno.......no comment

u svakom slucaju,koji qrac napadate coveka lepo je pitao.

ok njegova je jebena graska u zivotu sto ne kupuje karte pa ga to skupo kosta,ali ako lik pita za pomoc a vi ne mozete da mu je pruzite iskulirajte topic,a ne ovaj jedan bole me kara da ti pomognem,drugi isto tako.sta se desilo sa ovim forumom?????

nekada je bio pun kul likova,sad se svi nesto napusavaju.

enivej,covece ustekaj te pare,nije 6000e i ubuduce svakog 1. u mesecu po markicu ili barem kartu na trafici.

ako ne mozhesh da mu pomognesh iskuliraj topik [;)]

Meloras shljamu odvratni idi plati te kazne kao covek i uzmi povlasticu. Boze ljudi su govna. PA TAKVOJ BAGRI NIKAD NE MOZE DA BUDE BOLJE!

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Meloras shljamu odvratni idi plati te kazne kao covek i uzmi povlasticu. Boze ljudi su govna. PA TAKVOJ BAGRI NIKAD NE MOZE DA BUDE BOLJE!

Ti bi mogao malo da se iskuliras.Ja necu da im placam kazne ne radi kurca i svoga hira nego zato sto sam imao prilike sto puta da vidim kako se te kontrolorske svinje ponasaju prema ljudima koji nemaju ispravan aparat u guzvi da kucnu kartu (kad svi pokazu povlastice a njih 5 karte koje nemogu u crknutom aparatu da kucnu)

Ja za takvo ponasanje da placam?Idem peske sem na fax koji vec dovoljno placam.

Inace problam resen.Napravicu svoju povlasticu i kraj price.Samo da se nezanesem i neostavim neki mali zig na dnu [:D]

Necu da iskuliram nishta.

Ti ne placash kartu zato shto postoji par svinja kontrolora? Pa ti si ista svinja kao i oni shto se mene tice. Ako ti smetaju a ti lepo idesh i napishesh prijavu. 100 ljudi napishe prijavu i oni lete sa posla.

Na svaku svinju kontrolora ide barem jedan pristojan, da ne pricam za sve ostale ljude koji rade u toj firmi.

p.s.

I kakve jebene veze ima to shto placash fax? A ja ne placam? I hiljade drugih.

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Ti ne placash kartu zato shto postoji par svinja kontrolora? Pa ti si ista svinja kao i oni shto se mene tice. Ako ti smetaju a ti lepo idesh i napishesh prijavu. 100 ljudi napishe prijavu i oni lete sa posla.

Na svaku svinju kontrolora ide barem jedan pristojan, da ne pricam za sve ostale ljude koji rade u toj firmi.

I svaki pristojan kontrolor ti kaze da odes i kupis kartu i kucnes je.To i uradim.A ljudi nece da se cimaju da pisu prijave jer ih zabole.Bitno da se njihova bulja ne dira.

Ne lupetaj. Zakon je jasan, nemash kartu = plati kaznu. Hvala lepo dovidjenja.

Ti shto ti daju da kucnesh kartu je zbog neke njihove dobre volje, mada ni to nije u redu. Treba bagri da se stavi kazne 10000 dinara pa da vidim onda da neko ne kupi kartu.

Shta da ne vredjam? Budalu koja krade i josh se pravi pametan? I sve to da bi ushtedeo 700 dinara mesecno KOJE OCIGLEDNO IMA.

Covek se obratio za pomoc a ti tako ne radi se o lovi nego o principu a drugo ja sam mu davao savete tako da nisam pomislio da se to odnosilo i na mene zar ne [8]

SENKA, IVKE

p.s.

I kakve jebene veze ima to shto placash fax? A ja ne placam? I hiljade drugih.

Ima veze zasto sto nama na faxu svake nedelje traze pare za krecenje,nove instalacije,po neki prozor,cuvara,knjige,prijave,kopiranje,potvrde o redovnom studiranju,samo skolovanje,vanredno prijavljivanje ispita,odlaganje ispita,od juce i studentske kartice...necu da nabrajam dalje.

Odnosilo se na sve koji kradu "zato shto je neki lik svinja".

Ajd nemojte da platite i porez tako, ja cu da vam pokazem barem jedno 10 ljudi koji su svinje a rade u toj i slicnim sluzbama?

Odnosilo se na sve koji kradu "zato shto je neki lik svinja".

Ajd nemojte da platite i porez tako, ja cu da vam pokazem barem jedno 10 ljudi koji su svinje a rade u toj i slicnim sluzbama?

Brate,koji je tebi?kad u svakom busu bude jedan kontrolor kupovacu karte ili sta vec.

Kad napravim novu povlasticu KUPICU MARKICU i kraj price.

dobar topiK..

elem..

bash si zaribao sa kaznama..

moja drugarka ima preko 10..

nikad mi nije bila jasna..

al ajd..

u srednjoj me uhvatila kontrola zato shto nisam imala overu za tu godinu..i nishta spec..otishla sutradan i platila kaznu..

i da..neam vezu..

:]

tako je i kod mene pocelo,al se tad nije imalo para a oni koji treba da mi daju pare nece da daju za gsp.

Brate,koji je tebi?kad u svakom busu bude jedan kontrolor kupovacu karte ili sta vec.

Kad napravim novu povlasticu KUPICU MARKICU i kraj price.

Razmisli zashto se to zove KONTROLA a KONDUKTER je onaj cika shto ima u svakom busu. E pa njih su ukinuli, a i treba realno i da stave 10000 dinara kaznu pa se ti shvercuj za jebenih 30 dinara ili 1000 dinara mesecno.