meloras Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Razmisli zashto se to zove KONTROLA a KONDUKTER je onaj cika shto ima u svakom busu. E pa njih su ukinuli, a i treba realno i da stave 10000 dinara kaznu pa se ti shvercuj za jebenih 30 dinara ili 1000 dinara mesecno. meni u redovnim situacijama treba po 5-6 buseva dnevno,po 30 kinti prosecno 150-200dnevno x 30 dana u mesecu 6500 mesecno?jeste markica 730,al kad te jednom uhvati bez nje jer je zaboravis slucajno kuci i vracas se po istu onda nastaje frka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Pa nemoj da zaboravish. Koja ti je to logika, necu da kupim markicu kojom mogu da ushtedim 5800 dinara mesecno jer moze da mi se desi da zaboravim kod kuce pa da mi lupe kaznu. Na koji fax to idesh? :P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Razmisli zashto se to zove KONTROLA a KONDUKTER je onaj cika shto ima u svakom busu. E pa njih su ukinuli, a i treba realno i da stave 10000 dinara kaznu pa se ti shvercuj za jebenih 30 dinara ili 1000 dinara mesecno. A da li ti pare sam zaradjujes ili ti daju mama i tata Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 I da, ja idem po 10 buseva dnevno, i nosim markicu u novcaniku i nikad je ne zaboravim. A da li ti pare sam zaradjujes ili ti daju mama i tata Ne razumem ovo pitanje? To je absolutno nebitno. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Pa nemoj da zaboravish. Koja ti je to logika, necu da kupim markicu kojom mogu da ushtedim 5800 dinara mesecno jer moze da mi se desi da zaboravim kod kuce pa da mi lupe kaznu. Na koji fax to idesh? :P Na pravni.Jedino sto je jefinije nego na drugim jeste skolarina 60k.Ostalo je mega cena. Inace menjam buseve na 1-2 stanice pa zasto tu cesto nekucam kartu (govorim o stanicama na auto putu gde 2 stanice idu par km) Za normalne relacije (duze od 2-3 stanice) cesto kucnem kartu kad ima dosta ljudi. Al da se nebi cimao napravicu ovl. i kupiti novu markicu. I da, ja idem po 10 buseva dnevno, i nosim markicu u novcaniku i nikad je ne zaboravim. Ne razumem ovo pitanje? To je absolutno nebitno. Nije nebitno.Ako ti matorci zaradjuju po (zajedno) 40+k mesecno onda je kul,al ako placas iz svog dzepa (po 2k mesecno) onda se vadas za usi i skaces u krug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Kada sam imao posao sam sam placao sebi markicu. Ne znam o kakvim 2k mesecno ti pricash, kada je marki za studente 730 dinara. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Kada sam imao posao sam sam placao sebi markicu. Ne znam o kakvim 2k mesecno ti pricash, kada je marki za studente 730 dinara. jednostavno,nemam posao a sa 2k mesecno palcam hranu na faxu i prevoz.A tu su rodjendani,zurke,devojka,neracunam nista sto nije obavezno za placanje (casopisi,diskovi,igraonice i sl) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Postoje i oni koji samo prozivaju okolo a nemaju ni sex-life...Barem nisam u ovoj poslednjoj kategoriji druže, smorio si sa ovim stavom, naročito ako uzmemo u obzir da bez blama priznaješ da igraš wow 12h dnevno. i sting je u pravu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 dru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Ivane :* jednostavno,nemam posao a sa 2k mesecno palcam hranu na faxu i prevoz.A tu su rodjendani,zurke,devojka,neracunam nista sto nije obavezno za placanje (casopisi,diskovi,igraonice i sl) WOW! Brate ajde ponesi mozak sledeci put kad dodjesh na ovaj forum. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Ivane :* WOW! Brate ajde ponesi mozak sledeci put kad dodjesh na ovaj forum. jbt,imam 19g,studiuram i na faxu sam po ceo dan.Ako se to neslaze sa codexom ovog foruma molim lepo admina da obrise ceo topic kao i moj acc na ovom forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 jbt,imam 19g,studiuram i na faxu sam po ceo dan.Ako se to neslaze sa codexom ovog foruma molim lepo admina da obrise ceo topic kao i moj acc na ovom forumu. Ajde sta se nerviras svako ima pravo na misljenje nemoj da zezas radi kako mislis da je najbolje i zajebi druga misljenja Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Ajde sta se nerviras svako ima pravo na misljenje nemoj da zezas radi kako mislis da je najbolje i zajebi druga misljenja nenerviram se uopste.Drago mi je sto ima ljudi ovde koji nisu u fazonu "ako ne zivis u igraonici,nemas posao umesto skolovanja,pi*ku si video samo na filmu i sl".Svaka castt izuzecima. Inace nerviram se sto su nam uveli redovna predavanja subotom na faxu.Postoji i predlog da vezbe ostanu za nedelju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 nenerviram se uopste.Drago mi je sto ima ljudi ovde koji nisu u fazonu "ako ne zivis u igraonici,nemas posao umesto skolovanja,pi*ku si video samo na filmu i sl".Svaka castt izuzecima. Inace nerviram se sto su nam uveli redovna predavanja subotom na faxu.Postoji i predlog da vezbe ostanu za nedelju. u bruka pa sta ces da radis zar ti profesori nemaju druga posla nego da vas i nedeljom smaraju Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 'ajde sada da pricamo o tvom faxu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 u bruka pa sta ces da radis zar ti profesori nemaju druga posla nego da vas i nedeljom smaraju necu da pricam o faxu.Samo cu tebi da odgovorim da je to do nove godine a oni se medjusobno kolju ko hoce a ko nece da radi i vikendom.nema vece plate zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 'ajde sada da pricamo o tvom faxu skrimke vidi moram nesto da te pitam a da ogovoris iskreno gledam tu tvoju macku sa sluskama reci mi da nije to ona najskuplja macka na svetu Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 nije, ovu sam primio na poklon preko halo oglasa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Ne lupetaj vishe keve ti :). jbt,imam 19g,studiuram i na faxu sam po ceo dan.Ako se to neslaze sa codexom ovog foruma molim lepo admina da obrise ceo topic kao i moj acc na ovom forumu. Kakve ovo veze ima sa time da ti kradesh i da necesh da platish kaznu koju treba da platish po zakonu? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 nije, ovu sam primio na poklon preko halo oglasa Citao sam u jednom casopisu za macku koja lici na leoparda iste tufne samo macka i za nju kazu da je najskupja macka na svetu da njeno govance kosta 100 usd neverovatno zar ne Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Ne lupetaj vishe keve ti :). Kakve ovo veze ima sa time da ti kradesh i da necesh da platish kaznu koju treba da platish po zakonu? reci mi jedan zakon u ovoj zemlji koji valja.Ne daju ti ni fiskalni racun kad u basu platis kaznu,a onaj seljak na pijaci,nema ni mobilni ali ima malu dzepnu fiskalnu kasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Daju ti onu potvrdu koja se zove "doplatna karta". Nemoj da pricash gluposti vishe omg pls. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 a jel i tvojka machka ide subotom na fax? btw sa 900 dinara mesechno placash hranu na faxu, prevoz, rodjendane, zurke, devojke, ne racunam nista sto nije obavezno za placanje (casopisi,diskovi,igraonice i sl). svaka chast! (wow pretplata ~1100) ja sa mojom platom jedva pokrivam shkolarinu + troshkove. btw ni devojke nisu obavezne za placanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Daju ti onu potvrdu koja se zove "doplatna karta". Nemoj da pricash gluposti vishe omg pls. Meni lepo kontrolor kaze,daj mi 500din pa da zaboravimo na ovo.Ortak je platio par puta tako ali nikad nije dobio prtvrdu jer onaj lik uzme kintu za sebe i niko mu tu nista nemoze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Pa trazi potvrdu. Meni su jednom rekli da im dam 1000 dinara za nas dvoje i da nam nece pisati tu potvrdu. Ja sam im rekao da mi daju potvrdu i prijavio ih sutra kad sam otishao da uzmem kaznu. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts