meloras Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Treba mi veza u gsp-u ako neko nekog poznaje.Moram da "zaobidjem" placanje kazni i izvadim novu povlasticu Ljudi pomagajte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 a kolko to kazni imas ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Da imam vezu boleo bi me kurac da ti pomognem. Plati kao covek. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Jel si siguran da moras da platis? Postojala je ta prica, ali odavno to ljudi nisu zapravo radili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Pa nije valjda da trazis vezu zbog jedne kazne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Brate, ae da ti treba veza da se zaposlis, lol, nego ti treba veza da ne bi platio kaznu od pishljivih 1k dinara? Jbt u ovoj Srbiji cim treba neka kazna da se plati 'Cek da nadjem vezu'. Bolje spreciti nego leciti, kupi kartu, povlasticu stagod, a ne da se shvercujes po busevima za pishljivih 30 din. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 kazni ima oko 5-6 i ukupno kostaju oko 6x3500din=oko20000 ili ti 20k... da,mislim da mi treba veza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 svaka tebi cast kad si ti uspeo te kazne da nabacis, no comment Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 najgrdje od svega sto se pola toga pogubilo,pa se racunaju svega 2 u vrednost od oko 6000din. nazalost nemam ni posao ni dzeparac od 8000din da bi platio sve to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 pa trudio se decko :D:DD:D::D:D a i mare sta ga hejtujes ako neces da mu pomognes ne moras da ga nervras :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 pa trudio se decko :D:DD:D::D:D a i mare sta ga hejtujes ako neces da mu pomognes ne moras da ga nervras :D ne nervira me...samo opusteno...imam i ja jokera za nerviranje drugih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 zamišljam situaciju kako u busu te navataju i ti im daješ tačne podatke + nisi nešto aktivan član i odmah si došao da tražiš tako nešto.... se ya! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 O bre nenormalnih ljudi! Sto da ne trazi? Hoce li neko dobiti rak ovde ako normalno odgovori na neki topik. Ionako je veza u gsp-u u domenu urbane legende... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 Tacnije,nisam aktivan clan jer se vise bavim nekim... ...zivotom...tacnije dosta sam na faxu.. a za tacne podatke...pa za sta me ti smatras?Naravno da mi u licnoj nije prava adresa.Doduse to je slucajno ispalo tako jer sam licnu izvadio i posle 2 meseca presao na drugu lokaciju... Licnu nikad nepokazujem sem kad dodje cika u plavom (ili se slucajno tu nadje) Btw i index sa faxa kao i zdravstvena knjizica su takodje dokumenta koja se mogu pokazati kontroloru ukoliko "zaboravite dokumenta na stolu" i sl.A tamo nema adrese... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 E i ja trazim vezu, ali mi od nekog sa africhkog kontinenta Treba mi neka zenska osoba, izmedju 20 i 25 godina, 170-180 cm visine, do 70 kila, da su joj dedu pojeli lavovi dok je jurio sa kopljem za doruckom, i da je toliko crna da kada ugasim svetlo u sobi moram da opipavam kurcem da bi je nashao. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Tacnije,nisam aktivan clan jer se vise bavim nekim... ...zivotom...tacnije dosta sam na faxu..Kori,upravo ti je rekao da si nolifer!! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 Zaboravih da kazem. Imao sam vezu u gspu,tako je jedino i moglo da se "zaturi" 2,3 kazne,ali je taj lik ostao bez posla jer je mnogo muvao pa su ga provalili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 e da, pozeljno je i da moze da razbije jaje jednom rukom a da ne pomesha zhumance sa belancom. Bilo bi super kada bi znala da pravi sarmu sa slaninom i palacinke sa pekmezom... ali i ne mora. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 znao je on to Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 Kori,upravo ti je rekao da si nolifer!! Nisam rekao da je nolifer jer ja blejim po drugim forumima kad imam vremena,a kad nespremam ispite (posle roka) pikam WoW po 12 sati dnevno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 I da neko ima vezu, verovatno to ne mozes da zavrsis samo sa flajkom brlje....aj raspitacu se.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 I da neko ima vezu, verovatno to ne mozes da zavrsis samo sa flajkom brlje....aj raspitacu se.... Veliko THANKS.Nisam te stvari zavrsavao sa brljom...obicno ljudima treba malo "aj izvedi svoju komsinicu na pice","evo ti za kondome" i sl...Tutnes malo kinte i svi srecni,a cesto nemora da bude kinta,nekad i ucinis nekome uslugu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 E znam,probaj da mu turis nesto golda! ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloras Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 E znam,probaj da mu turis nesto golda! ;) E to nemoze.Bio sam jedini srbin na serveru i necu da mi tamo neko kvari prosek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 (edited) samo se pitam kako si uspeo da skupis 5-6 kazne pa mogi si neke leve podatke da im das bar jednom Edited November 9, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts