shoosh Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Dizajner je Paula Sher - Phenowoman, tema kalendara bice foneme i vizeme i eksperimenti u formi i znacenju pisma...kacicu slike sutra...da li kojim slucajem dolazi neko od RUR-ovaca? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 može se desiti da banem, ali nije 100%. u koliko sati počinje, jel treba neka pozivnica, blabla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Zar nije ona nesto radila i prosli, ili sam pobrkao? Mis'im, jeste me sramota sto mi stoji kalendar na zidu a ne znam ko ga je pravio (al' znam je bila neka zenska, strankinja ;)), ali nije ovde nego u redakciji pa ne mogu lako da proverim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Jel moze malo uopstenije sa malo vise detalja?! Nije mi jasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 Zar nije ona nesto radila i prosli, ili sam pobrkao? Mis'im, jeste me sramota sto mi stoji kalendar na zidu a ne znam ko ga je pravio (al' znam je bila neka zenska, strankinja ;)), ali nije ovde nego u redakciji pa ne mogu lako da proverim :) Ne prosli je radila Andrea De Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 jel si kasnio na otvaranje pa nisi stigao da iz pidza midze uskocis u nesto elegantnije ili ...? ;) (naravno pod uslovom da si ovo ti na slikama, a ne neki random lik koji nije hteo da "izbije" iz kadra) btw, super fotke, hvala za pojasnjenje oko kalendara, mada sam ubedjen da sam znao za fenoman i da sam onda na konto toga negde saznao i za fenowoman ... nije ni vazno. Deluje kul kalendar, jel ni ovaj ne ide u slobodnu prodaju, nego samo na specijalan nacin mozes doci do njega? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 jel si kasnio na otvaranje pa nisi stigao da iz pidza midze uskocis u nesto elegantnije ili ...? ;) (naravno pod uslovom da si ovo ti na slikama, a ne neki random lik koji nije hteo da "izbije" iz kadra) btw, super fotke, hvala za pojasnjenje oko kalendara, mada sam ubedjen da sam znao za fenoman i da sam onda na konto toga negde saznao i za fenowoman ... nije ni vazno. Deluje kul kalendar, jel ni ovaj ne ide u slobodnu prodaju, nego samo na specijalan nacin mozes doci do njega? Znaci to je default komentar te sam vec oguglao ;) Do kalendara se moglo doci samo uz kupon koji je isao uz pozivnicu sto je Publikumova praksa...inace bice izlozen negde februara ako sam dobro cuo, a tada ce doci i dizajnerka koja nije bila sinoc. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Znaci to je default komentar te sam vec oguglao ;) nisam ni mislio da cu osvojiti nagradu za originalnost ;) Do kalendara se moglo doci samo uz kupon koji je isao uz pozivnicu sto je Publikumova praksa...inace bice izlozen negde februara ako sam dobro cuo, a tada ce doci i dizajnerka koja nije bila sinoc. blah, 'di sad da iskopam tu pozivnicu, a tu je negde bila ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 blah, 'di sad da iskopam tu pozivnicu, a tu je negde bila ;) Easiest way: Treb'o si da cekas ispred i da otimas od onih "metiljavih" :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ma kakvi, nisam ja od tih, to kod mene stigne na kucnu adresu ;)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts