shoosh Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Elem, iam Dark Mesiah igricu koja je rar-ovana i kada sam prvi put pokusao da je otpakujem prijavio mi je nekih 1600 gresaka, igra se pokrene ali kada pokusam da kreiram new game nista se ne desava...pokusao sam i da iskopiram sadrzaj diska na hard i opet isto...zatim sam skinuo najnoviju verziju win rar-a sa net-a i umesto 1600 prijavio mi je nekih 160 gresaka, ali konacan ishod je isti...pokusao sam da igricu narezem i iz drugog izvora i opet isto...e da, isti disk radi na drugom compu i to sa starijom verzijom rar-a...Sta moz' da je u pitanju? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Da li si odradio unpack .r00 fajla, ili .rar? Treba ovo drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 cek cek jel rar u delovima ? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) Ako je u delovima, pokreni RAR, i raspakuj samo *.rar fajl, kao što kaže Vudu. Dalje ide samo. Edited November 7, 2006 by [oveRk1nd] Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 ' date='Nov 8 2006, 00:14' post='892139'] Ako je u delovima, pokreni RAR, i raspakuj samo *.rar fajl, kao Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Naravno da jesam i prilikom raspakovanja prijavljuje mi silne neke greske kao sto sam gore napisao, a sa novijom verzijom manji broj gresaka, dok na drugom compu bez problema raspakuje...Ako je bitno iam NEC-ov DVD rezac star 4 meseca. A kako si ga kopirao na hard opisi ako ti nije tesko kolike je velicine taj rar! Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 8, 2006 Author Report Share Posted November 8, 2006 A kako si ga kopirao na hard opisi ako ti nije tesko kolike je velicine taj rar! Kao sto sam vec rekao prvo sam pokusao da ga raspakujem sa diska iam 2 verzije igre jedna je zapakovana u samo jedan rar fajl a druga je od 70-ak fajlova...kopirao sam je tako sto sam oznacio sve fajlove i sa ctrl+c kopirao i zatim ih sa ctrl+v paste-ovao u poseban folder :)))) fajl je velicine 3> Gb Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 (edited) Kao sto sam vec rekao prvo sam pokusao da ga raspakujem sa diska iam 2 verzije igre jedna je zapakovana u samo jedan rar fajl a druga je od 70-ak fajlova...kopirao sam je tako sto sam oznacio sve fajlove i sa ctrl+c kopirao i zatim ih sa ctrl+v paste-ovao u poseban folder :)))) fajl je velicine 3> Gb Probaj ovo napravi folder u program files onda otvori taj rar kada otvoris selektuj ih sve idi na extrat i onda potrazi taj tvoj folder i stisni ok onda uradi instalaciju pomocu dajmonda ili kako vec i da li mozes da mi napises o kojoj se gresci radi sta ti pise napisi mi ako ti nije tesko daj mi email imam staru verziju rara 2.80 da ti posaljem pa probaj sa njom da odradis Edited November 8, 2006 by igorivan Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 ovo je neverovatan lik :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 ovo je neverovatan lik :D da li mislis na mene Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts