Mitch Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Pa ali fudbal se prvobitno nije igrao bos nego su odma krenuli sa kopackama,a wow se pojavio bez svih ovih addonova pa su ih posle napravili da bi olaksali igru,tako da poredjenje i nije na mestu... ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 Kupio sam danas WoW i mnogo sam happy sada cekam josh nedelju dana da mi stigne Visa i eto Furious-a u WoW-svetu.YUHU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Da mu kazemo za Visa CC generator ili da ga pustimo da ima RL jos nedelju dana?^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Pa ali fudbal se prvobitno nije igrao bos nego su odma krenuli sa kopackama,a wow se pojavio bez svih ovih addonova pa su ih posle napravili da bi olaksali igru,tako da poredjenje i nije na mestu... ;) da ali blizzard je i sam rekao da podrzava addonove. .. lepo ti stoji dole levo kada udjesh addons ... to ti je samo kao kutija za te kopachke ... koje ti moras sam da nabavish ... ili josh bolje ajde da se svi vozimo u jugu jer je u malo boljim kolima imba da se vozimo , nema veze sto je lepshe i udbnije ;) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Da mu kazemo za Visa CC generator ili da ga pustimo da ima RL jos nedelju dana?^^ Pusti ga jos nedelju dana da zivi da ali blizzard je i sam rekao da podrzava addonove. .. lepo ti stoji dole levo kada udjesh addons ... to ti je samo kao kutija za te kopachke ... koje ti moras sam da nabavish ... ili josh bolje ajde da se svi vozimo u jugu jer je u malo boljim kolima imba da se vozimo , nema veze sto je lepshe i udbnije ;) Pazi generalno ja delim addonove na ui modifications (grafika) i usable addonove koji zaista rade nesto vise ... dok promena izgleda ui je ok, jer svakom odgovara neki drugi layout i ako postoji ta mogucnost sto ljudi ne bi menjali izgled, ali na drugu stranu dodavanje nekih funkcija zaista smanjuje tezinu encountera i dozvoljava n00bovima da ne moraju da misle. Primer je onaj addon za Thaddiusa, koji pokazuje ogromnom strelicom na ekranu gde moras da ides kad dobijes polaritet. Alo bre, koje je to sranje? Poenta fajta je da ljudi umasteruju pomeranje i da se nauce gde i kad da trce, na da im addon pokaze a oni da pritisnu jedno dugmo .... itd. Primera ima dosta... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Kakav generator kazite mi AAAAAAAAAAAAAAAA,cu poludim josh nedelju dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 jel ti ne pada na pamet da odes na google i kucas generator za to o chemu pricaju :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Da jeste to sam i uradio ali shta tada?? Skinem ga i igram a posle igram na svojoj kartici jel da??? Ae neko da mi objasni shta gde i kako sa tim!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Iskoristi neki od ovih brojeva dole da napravis account i dobijes mesec dana free, posle nekoliko dana izbrisi broj lazne kartice (tako sto ces da uradsi cancel subscription, tim ne birses account tako da nemoj da se bojis ) i unesi pravi broj kad dobijes od banke informacije. Uzivaj i pozdravi se od normalnog zivota narednih nekoliko meseci kad ces doci u fazu "dosta je moram sad da se skinem!" :)) Edit(Neo), posalji mu link ma PM, da ne bude posle dza-bu. :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Da rezimiram install sam WoW pa onda odem account creation pa onda ukucam onaj broj za mesec dana i ukucam broj Visa CC generator a shta posle nisam te razumeo?Malo mi to pojasni!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 /kill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Ne zelim ja sve to zelim samo da mi objasnite kako sa tom Visom CC generator kako ja posle da je zamenim sa mojom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 Ja samo zelim da se raspitam o svemu ja se IZVINJAVAM ako sam nekog uvredio/iznervirao ali ja sam samo ROOKIE u ovoj igri pa nadam se da cete me razumeti. SirNeo uspeo sam HWALA!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 (edited) Uchim se polako. One prethodne mozes da izbrises Edited November 10, 2006 by Furious Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 11, 2006 Author Report Share Posted November 11, 2006 Jel je moguce da WoW koci na sledecu konfiguraciju:Intel 2.6 Ghz,512 rama,ATI Radeon 9600 128 i kablovski net od256/128 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 sa tim kompom da "kochi" ne mozhe pod normalnim okolnostima, ako imash problema sa tom konfiguracijom najverovatnije si umesto da drzhish na defaultu nasvirao sve na max, uspori malo druga stvar je kada ulazish u zone sa mnogo ljudi koje sem veze naprezhu i ram, u principu oko 750mb rama treba wowu samo tako, tj ko nema toliko igra mu swapuje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Meni je i sa giga rama malo seckao u lagrimaru ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 11, 2006 Author Report Share Posted November 11, 2006 Ovako iam neke addonove ali nece da rade odem lepo u E:/<WoW path>/Interface/Addons pa ih extractujel ali nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Ovako iam neke addonove ali nece da rade odem lepo u E:/<WoW path>/Interface/Addons pa ih extractujel ali nece Mozda su ti iskljuceni, kad se zalogujes i dobijes ekran gde biras lika, idi na addons (donji levi ugao) i pogledaj da li su ukljuceni. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 Sve na maximumu 1280/1024 sa 2 gb rama i 6800gt 3.5 athlon winchester ... retko pada na manje od 40 uglavnom je 70-80 60 u ironforfgeu i na thadiusu 40 fps ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 12, 2006 Author Report Share Posted November 12, 2006 Koje su najbolje zone za pecanje od 0 skill pa sve do 300 googlao sam ali nema tj. nisam naso. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 pecash tako sto kupish stap kupish bright bauble montirash bb na stap stanesh u jedan od gradova koji imaju jezerce...zapravo imaju svi samo i nekima tezhe potrefiti... i lepo pecash u gradu dok se potroshi prvi bb imacesh oko 20 fishing skil i posle ti on vishe i ne treba e sada najbitnie sto ce ti ikad iko reci o pecanju NIJE BITAN LVL NEGO BROJ RIBA KOE VATASH zato se do 300 dizhe u gradu dok lfgujesh za instance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 (edited) Cisto da postavim to malo jednostavnije , lvlovanje fishinga ne zavisi od zone nego od onoga koliko si uspeshan u hvatanju same ribe , dakle mozesh da pecash gde god hocesh dodje ti isto , sve zavisi od tebe . Naravno pomaze da uzmesh neke iteme sa + fishing onda je lakshe . Edited November 12, 2006 by StormScion Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furious Posted November 12, 2006 Author Report Share Posted November 12, 2006 Znam ja sve to ali npr.U Menethil harbour ima boljih riba i itema nego u SW? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Eljudi imam problem , posto me mrzi da trazim po forumu vise od 2 strane odlucio sam da smorim sve ljude sa pitanjim koje do sada valjda niko nije postavio u vezi WOW-a: 1. Da li ce da mi secka WOW konfiguraciji(/showoff on) Aurora Alienware koji sam platio neku sicu od par hiljada evra (/showoff off)? 2. Koje kartice prihvata Blizzard za placanje WOW-a posto imam samo Visa Gold , posto smo imali neke finansijske probleme. 3. Koji je Build najbolji za Mage-a ili Rogue-a 4. Gde mogu da lvl-ujem (od 1-10 od 11-12 od 13-15 lvl....) 5. Koja profesija donosi najvise para na i da se te pare lako zaradjuju... 6. Sta su to Addonovi i za sta oni sluze? jos jednom izvinite zato sto me je mrzelo da prelistam vise od 2 strane foruma !!11oneone \o/ loooooodilo :D Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts