Jump to content

Furious

The X
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Furious

  1. p0zz Ovako gnome lock na prodaju 67lvl(jos malo pa 68),1300 g na njemu,par altova,Server je Aggramar PvE,oprema je plava i zelena jbg nisam imao volje i vremena za vise :).Acc je neaktivan 4 meseca,par Srbina sa kojima sam igrao i dalje igraju itd. CENA:50 E Ako ste zainteresovani moj mail na MSN je wackledude88@hotmail.com ili mozemo da se cujemo 063/7-231-421 Dusan
  2. Kakav ce to novi patch da izadje i gde mogu da ga nadjem???
  3. Potpuno sam zaboravio na to .lol Sada moram da cekam do 11 sati!!
  4. Uradio sam sve to ali sada nece da mi pokaze realme u onui listu ih nema!!!
  5. Ovako krenuo sam da igram WoW i pre nego da me pusti u igricu krenu je da se skida novi patch 2.0.1 tezi neshto vise od 35 mb,sacekao sam da se downloaduje i krenuo da se install ali novi patch je u ovom formatu wow-partial-1.MPQ.Tako da ne znam shta da radim pokusao sam da igram igru ali nece "kao"bez ovog patcha pa shta mi vi preoprucujete?
  6. 1PTANJE:E ovako posto nisam mogo da sacekam da mi stigne prava Visa savetovali ste me da ubacim Visu CC generator e posto sada u cetvrtak/petak treba da mi stigne kartice kopka me shta da radim ako nekim slucajem nece da mi zameni i prihvati broj nove Vise,mislim jel to neko vec uradio??? 2 PITANJE:Posto sam ja engineer cuo sam da kada dostignem odredjeni skill treba da se odlucim da li cu da budem Goblin ili Gnome engineer pa sam hteo da dobijem vase misljenje??
  7. Znam ja sve to ali npr.U Menethil harbour ima boljih riba i itema nego u SW?
  8. Koje su najbolje zone za pecanje od 0 skill pa sve do 300 googlao sam ali nema tj. nisam naso.
  9. Ovako iam neke addonove ali nece da rade odem lepo u E:/<WoW path>/Interface/Addons pa ih extractujel ali nece
  10. Jel je moguce da WoW koci na sledecu konfiguraciju:Intel 2.6 Ghz,512 rama,ATI Radeon 9600 128 i kablovski net od256/128
  11. Uchim se polako. One prethodne mozes da izbrises
  12. Ja samo zelim da se raspitam o svemu ja se IZVINJAVAM ako sam nekog uvredio/iznervirao ali ja sam samo ROOKIE u ovoj igri pa nadam se da cete me razumeti. SirNeo uspeo sam HWALA!!
  13. Ne zelim ja sve to zelim samo da mi objasnite kako sa tom Visom CC generator kako ja posle da je zamenim sa mojom
  14. Da rezimiram install sam WoW pa onda odem account creation pa onda ukucam onaj broj za mesec dana i ukucam broj Visa CC generator a shta posle nisam te razumeo?Malo mi to pojasni!!
  15. Da jeste to sam i uradio ali shta tada?? Skinem ga i igram a posle igram na svojoj kartici jel da??? Ae neko da mi objasni shta gde i kako sa tim!!!
×
×
  • Create New...