Corey Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 u pravu je leško ako već hoće da igraju starije verzije, ja bih prvi izabrao 1.3 znači 1.5 full + strafing = dobitna kombinacija da se ja pitam to je prava takmičarska verzija, jer je sada cs malo više "realniji".Usporili su igru dosta. nije to to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Ali lol:-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Ili jos bolje da se vratimo na cs 1.3!?Ko zaista igra cs,taj ima steam,a UVEK se mogu naci stranci za cw.Tako da smatram da bi bilo bolje da ga promenite u steam... Reci mi gde imam STEAM u NS-u i kupujem ga odmah . PS: nemam kreditnu da imam kupio bih davno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Pa zar je toliko tesko nabaviti kreditnu karticu?A,ako jeste tebi,tvojim roditeljima nije...Samo se treba malo potruditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Ma da dace mi Keva kreditnu ona se boji da joj sav kes ne potrsim. Alo probacemo vec nesto :D Ovde kod nas brate narucim cs 1.6 i nikada da stigne ( kao riba mi kaze nema na laggeru sada a ono nema vec par godina ;)) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 @lesko aj sad iskreno, pa zar nisam u pravu :) awp bug(pucaš ko lud), kontrola rafala, strafing, još kada bi ispravili bugove i dodali recimo onaj fazon kada te neko headuje da vidiš iz kog oružja + galil/famas...aaaa da znam programiranje odmah bi pravio mod :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 kori kako noge ? Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 "Dino" je upravu u novom sadu nikad nije imao steam da se kupi, secam se prosle godine.. ceo grad - nijedan steam a sad dunno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 kori kako noge ? gura se :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 "Dino" je upravu u novom sadu nikad nije imao steam da se kupi, secam se prosle godine.. ceo grad - nijedan steam a sad dunno :D Pa ne mislim odem tamo u pariski magazin i narucim i riba kaze zvacu te cim stigne sada nema na laggeru , a od toga je proslo jedno 6 meseci .Znaci jedino preostaje kreditnom ali to mi je zajebano jako jel mi niko neda kreditnu :) PS: Uz kondisn zero :) dobijam i cs 1.6 ? jel tako ako ga kupim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 da Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 hmm od sada se bacam na dilovanje steam-a :D krecemo u biznis =] Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 A jel postoji neki server deathmatch gde moze da se igra a da mi ne treba original? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Planetar Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 A jel postoji neki server deathmatch gde moze da se igra a da mi ne treba original? ti vidi u komunalnom..ja mislim da su josh uvek u death fazonu imaju zvinjedeti,pacove od po kilu kao zecovi ;) @tema : jel se vi nekad skidate sa tog servera..svaki put kada sam pokushao da se konektujem nije bilo mesta na serveru...aj poz i gl Quote "Ja uvek vidim greh i uvek prvi,ma koliko bio oprezan i mali,ja ga vidim jer ja sam uvek tu..."I'm so hidden and you're never gonna see,I'm cold,forgiven all because of my beliefs,I'm nobody that you ever wanna be cause,I know that the world is afraid of me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 ne, mi smo na njemu vecno i tako ce i ostati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 sve je to ok, kgb se trudi, reklamira, gazi ali sta vam to vredi kad iggy mrakach stoji iza svega !? O_o Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 (edited) sve je to ok, kgb se trudi, reklamira, gazi ali sta vam to vredi kad iggy mrakach stoji iza svega !? O_o ajde bre ne smaraj sa tovarima, imam komplexe od kojekakvih ljudi na netu, nemoj i ti :D Edited December 18, 2006 by iggy_bus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts