Lucky Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 u 'bem ti, postadose zelje i cestitke od topica oko narucivanja hrane sa neta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 on je kum od dinga mog dugogdisnjeg ortaka i takdjoe kuma ali preko dingove zene moja mama ju je krstila sto?? i ti ga znas?? radi u istoj firmi gde i moja bivsha, bash sam se video sa njim pre nekih 7 dana pa mi rekao da je krenuo sa ovim ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 chit chat spameri ubiste temu. hvala za .nfo maho Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 sad nešto razmišljam zašto ne postoji takav takeout, i jedino što mi pada na pamet kao razlog je to što sarme ili gibanicu treba stvarno KUVATI, a ova pica sranja mogu da pravim i ja.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Na Senjaku ima samo jedna picerija, cisto da pomenemo, ali nismo stigli da narucimo, zeznuo nas Zwerko ... a i sneg ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 juče sam prvi put naručio sa ovoga, sve je pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 A kakva je situacija (ovo sada u teoriji naravno) kada pica kasni? Mi smo bas juce-prekjuce narucili iz Quatra, i kao sticice za 45 min (sto je vise nego obicno ali nema veze) a pica je stigla posle 1h i 45min (iako sam ja tada bio u fazonu - vratite ih kutji, ili nek nam daju za dzabe, zabole me da im placamo). U slucaju da je pica narucena preko ovog sajta, postaje malo nezgodno pronaci "krivca" pa dolazis u situaciju "prebacivanja odgovornosti", a cak i da je sve na piceriji a ne na sajtu ostaje to "narusavanje ugleda". Ne znam da li su razmisljali u tom pravcu i kako misle da to regulisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 Kada naručuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Ne treba biti previ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Kada naručuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Odavno zakazujem sve i svashta iz online prodavnice - kao prvo ne moram da vuchem iz prodavnice koja se nalazi 1,5 km od kuce, kao drugo mozesh da zakazesh mnogo vishe nego shto mozesh da ponesesh U Moskvi je inache mnogo jako to shto mozesh da zakazesh bilo shta preko neta i donesu ti obichno istog dana, a ne morash da ostavljash svoju kreditnu i sl. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Dobro, mozes i ovde da kupujes preko Maxi Online, sto cak i funkcionishe, i jako je zanimljiv sistem kupovine. Doduse, moras da uzmes preko 2000 ili tako nesto dinara, ali je zabavna opcija. No ja sam ipak od onih sto vole da kupuju, meni je to ritual ;) Nasuprot tome doduse ne volim da se guram po guzvama i biram godinama, pa idem radnim danom pre podne do Rodica i drugara ;) Da ne skrecem puno sa teme, bas cu veceras da isprobam preko sajta narucivanje pa javljam utiske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted November 27, 2006 Author Report Share Posted November 27, 2006 No ja sam ipak od onih sto vole da kupuju, meni je to ritual ;) Sad sam do Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 juče sam prvi put naručio sa ovoga, sve je pro Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Sad sam došao u iskušenje da okačim jednu čuvenu jogurt-sliku, ali ne smem ni da pomislim kakve sve mesnate fotke mene imaš u šteku, tako da let's call it a draw unapred olo :) @ wcg team - ma ko li je ovaj sto postuje pod wcg team usernameom, ne mogu nikako da dokuchim?! Siguran sam da nije onaj sto mislim da jeste :> @ topic - Probao sam juche da narucim i da se registrujem, ali je iz nekog razloga pucala konekcija prema sajtu, tako da sam morao peske do crvenog krsta pa u nekoj lokalnoj "mini piceriji" da pazarim "Kapritjozu". Mozda cu imati vise srece u danima pred nama :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Sad sam došao u iskušenje da okačim jednu čuvenu jogurt-sliku, ali ne smem ni da pomislim kakve sve mesnate fotke mene imaš u šteku, tako da let's call it a draw unapred ali si ipak iskusno podsetio sve koji su videli tu fotku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 =))) ali ja bi i dalje voleo da vidim tu fotku :) ahah propustio sam tu shalu ili ti geg. :) mada znam o cemu se radi djea :) http://www.donesi.com/restoran/Novi-Beograd/Maotao/15 sjajno podrzavaju ga. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 mega ideja ali dok se ne učlani više restorana nije preterano upotrebljivo. preporuka za ekipu iz huda: bambola, 011/065 319 28 24, standardna ponuda pica, 32 cm od 300 do 400 đunti, odlične. kod mene u 22. blok stigla za pola sata. lol trazim po netu broj ovog restorana da narucim :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 lol imaš bambolu na donesi com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 nema br tel a ne radi isporuka preko donesi.com Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 pih a bas sam se pitao gde je nestao topik!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 omg citam ti misli! :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 nema br tel a ne radi isporuka preko donesi.com ja sam baš od njih naručio pre par dana preko sajta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 mozda su sredili .. prvobitno sam narucivao pre nekih mesec mesec i po, pa nije radilo, pa sam vijao broj, danas nisam hteo da se cimam pa sam ih odmah nazvao.. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted December 24, 2008 Report Share Posted December 24, 2008 3 puta sam uzimao preko njih i za 30-35 min max su mi svaki put doneli tako da preporuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts