Jump to content

donesi.com

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...

A kakva je situacija (ovo sada u teoriji naravno) kada pica kasni? Mi smo bas juce-prekjuce narucili iz Quatra, i kao sticice za 45 min (sto je vise nego obicno ali nema veze) a pica je stigla posle 1h i 45min (iako sam ja tada bio u fazonu - vratite ih kutji, ili nek nam daju za dzabe, zabole me da im placamo).

U slucaju da je pica narucena preko ovog sajta, postaje malo nezgodno pronaci "krivca" pa dolazis u situaciju "prebacivanja odgovornosti", a cak i da je sve na piceriji a ne na sajtu ostaje to "narusavanje ugleda". Ne znam da li su razmisljali u tom pravcu i kako misle da to regulisu.

Odavno zakazujem sve i svashta iz online prodavnice - kao prvo ne moram da vuchem iz prodavnice koja se nalazi 1,5 km od kuce, kao drugo mozesh da zakazesh mnogo vishe nego shto mozesh da ponesesh [:D]

U Moskvi je inache mnogo jako to shto mozesh da zakazesh bilo shta preko neta i donesu ti obichno istog dana, a ne morash da ostavljash svoju kreditnu i sl.

А в чем сила, брат?

Dobro, mozes i ovde da kupujes preko Maxi Online, sto cak i funkcionishe, i jako je zanimljiv sistem kupovine. Doduse, moras da uzmes preko 2000 ili tako nesto dinara, ali je zabavna opcija. No ja sam ipak od onih sto vole da kupuju, meni je to ritual ;) Nasuprot tome doduse ne volim da se guram po guzvama i biram godinama, pa idem radnim danom pre podne do Rodica i drugara ;)

Da ne skrecem puno sa teme, bas cu veceras da isprobam preko sajta narucivanje pa javljam utiske.

juče sam prvi put naručio sa ovoga, sve je pro

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Sad sam došao u iskušenje da okačim jednu čuvenu jogurt-sliku, ali ne smem ni da pomislim kakve sve mesnate fotke mene imaš u šteku, tako da let's call it a draw unapred

olo :)

@ wcg team - ma ko li je ovaj sto postuje pod wcg team usernameom, ne mogu nikako da dokuchim?! Siguran sam da nije onaj sto mislim da jeste :>

@ topic - Probao sam juche da narucim i da se registrujem, ali je iz nekog razloga pucala konekcija prema sajtu, tako da sam morao peske do crvenog krsta pa u nekoj lokalnoj "mini piceriji" da pazarim "Kapritjozu". Mozda cu imati vise srece u danima pred nama :)

Sad sam došao u iskušenje da okačim jednu čuvenu jogurt-sliku, ali ne smem ni da pomislim kakve sve mesnate fotke mene imaš u šteku, tako da let's call it a draw unapred [:D]

ali si ipak iskusno podsetio sve koji su videli tu fotku :)

=)))

ali ja bi i dalje voleo da vidim tu fotku :)

ahah

propustio sam tu shalu ili ti geg. :)

mada znam o cemu se radi djea :)

http://www.donesi.com/restoran/Novi-Beograd/Maotao/15

sjajno podrzavaju ga.

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96

• 2 years later...

mega ideja ali dok se ne učlani više restorana nije preterano upotrebljivo.

preporuka za ekipu iz huda: bambola, 011/065 319 28 24, standardna ponuda pica, 32 cm od 300 do 400 đunti, odlične. kod mene u 22. blok stigla za pola sata.

lol trazim po netu broj ovog restorana da narucim :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

mozda su sredili .. prvobitno sam narucivao pre nekih mesec mesec i po, pa nije radilo, pa sam vijao broj, danas nisam hteo da se cimam pa sam ih odmah nazvao..

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.