Ajon Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Dodji na dunemaul pa vidi kako braca (srbi, hrvati, bosanci itd) fenomenalno funkcionisu, u vodecim smo guildovima na horde strani, vecina su class lideri, ima par kanala gde se svi skupimo da pricamo, dosta nas se zna u rl, bilo je jos vise :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Dodji na dunemaul pa vidi kako braca (srbi, hrvati, bosanci itd) fenomenalno funkcionisu, u vodecim smo guildovima na horde strani, vecina su class lideri, ima par kanala gde se svi skupimo da pricamo, dosta nas se zna u rl, jbg, ima po neki izuzetak cast izuzecima Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maelkum Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Dodji na dunemaul pa vidi kako braca (srbi, hrvati, bosanci itd) fenomenalno funkcionisu, u vodecim smo guildovima na horde strani, vecina su class lideri, ima par kanala gde se svi skupimo da pricamo, dosta nas se zna u rl, jbg, ima po neki izuzetak Dokle god srbin nije guild master,ili balkan only guild , odlicno funkcionisemo u vecim grupama :) Choke on it !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 pazi, ja koliko znam u IE i u CB srbi,hrvati i bosanci fenomenalno funkcionisu tako da te price da ne mozemo da se slozimo su glupost... Poz od Munze-a McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 pazi, ja koliko znam u IE i u CB srbi,hrvati i bosanci fenomenalno funkcionisu tako da te price da ne mozemo da se slozimo su glupost... Poz od Munze-a Des Munze, kuco stara , sta ima ? Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Dokle god srbin nije guild master,ili balkan only guild , odlicno funkcionisemo u vecim grupama :) Boki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 evo ga ovaj patriota ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Ti se to meni obracas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Samo sam hteo da proverim koji je Bokijev nick ovde na forumu da ga pm-ujem. Ne znam sta je tvoj uvrnuti klinacki mozak smislio, sledeci put obrati paznju na ono sto pise pre nego sto mi se obratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted November 14, 2006 Report Share Posted November 14, 2006 Bokijev nick je Melkor ja mislim^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts