f4ts0 Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Znaci 12 ekipa, na CPL eventu. naravno, nezvanicno, byoc deo, manje vise tipa CAL predstavlja dotu bajama iz CPL-a Mozda bude nesto od dote kao zvanicne CPL igre. Mada moje misljenje je da nema nista od toga. cuj, byoc, cal i slicne gluposti. Pa kad bi sad objavili da je dota main game , lol, bilo bi vose prijava nego za sve ostale igre. Neke su tu zakulisne igre na relaciji blizzard-cpl. Po meni ovim je CPL pljunuo po doti. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Па не би баш рекао да су лљунули по доти, реално, боље ишта него ништа... Свака игра, у суштини, пролази кроз неку тест фазу, претпостављам да то хоће да ураде, да виде колико би екипа хтело да се пријави, па да виде да ли вреди нечему... Али то да ли би се више екипа пријавило сада за доту него за било коју игру, то је теоретски тачно, а они хоће да виде практично... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 Da, da. Cs je izasao 2000-te , i vec 2001 bio na cpl. Dota se igra vec skoro 3 godine Jel war3 bio zvanicna cpl igra? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 war3 je trebalo da bude zvanicna igra, ali je bilo nekih komplikacija. Ask Highl1 for more info x ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 da, samo cpl nije hteo da placa josh jednu licencu. Dalje igi, nikad dota nece biti popularnija cs-a, to vi mislite jer kod nas cs umire, dok se napolju sve vishe i vishe igra. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 29, 2006 Author Report Share Posted October 29, 2006 Ma nemoj!!11 Da CS se za divno cudo sve vise igra, malo sam sad pogledao. Mada i dota se igra urnebesno puno. Obrni okreni...milsim da je do licenici i tako to. kao sa quakeom sto je bilo. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 (edited) Реално, ЦС играју само они који знају да нешто могу да ураде у про гаминг сцени, или они који су само "набеђени" да могу нешто да ураде, док се у доти још није установило ко је најбољи, тј. ко је заправо у врху, те сваки играч има поред забаве још већу мотивацију да игра, а то је да буде најбољи. То да ли се игра ЦС све више и више у свету, никад нећемо знати јер нисмо тамо да се уверимо у то... Ја сам питао доста ликова из различитих земаља и већина су одговорили да је дота нови "хит". Дакле, треба да гледамо наше дупе, с'обзиром да се све више и више игра дота код нас не би смели да пропустимо прилику да не учествујемо на неком од великих гаминг догађаја на коме би дота била игра лиценцирана за неки глобални турнир, макар на вцг-у. Edited October 29, 2006 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 dota jeste hit, al na svim takmichenjima postoji samo jedna timska igra, jer znaju da zemlje ne mogu da finansiraju 2 ekipe po 5 likova,a kamoli klanovi.. Tako da, dota nece skoro zameniti cs, pa je zbog toga nece biti na eswc/wcg, na cpl-u moze da zazivi, al cpl posecuju ionako samo najbogatiji svetski klanovi, a njih je vrlo malo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 30, 2006 Author Report Share Posted October 30, 2006 Pa ja bih kazO da ima vece sanse na wcg da zazivi. Valjda se igrala na azijskom. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 da, za samo singapurske ekipe, i to je bilo to.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Да, то је тачно хајли. Једино ме нервира сад када сам гледао неки официјални вцг полл где доте нема уопште... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Igrala se i na nashem WCG-u!!11 Samo za srpske klanove!!11 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 A jel na taj SI-PI-EL dolaze samo najjachi igrachi ? Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 A jel na taj SI-PI-EL dolaze samo najjachi igrachi ? kiflo, vrati se u wow Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 Kiflo pokrascemo ti fast fud. Kakv je to sad neki veliki LAN Party u svedskoj, rece mi yoda? Dajte neki link? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 (edited) www.hardcoreteenxxx.com :> oce biti nesto skoro u srbiji (makar oko nove godine ? :>) oce neko dati finale Deus VS FGI ? ocu da se hvalim drugarima iz razreda :>(LOL) Edited October 31, 2006 by Pishkavac Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 lol nub ghost, eat my shorts !!!!1one11 Skapirao sam da nijedan topic nije zanimljiv osim ako HellioN ne odgovori bar 3 puta... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Kiflo pokrascemo ti fast fud. Kakv je to sad neki veliki LAN Party u svedskoj, rece mi yoda? Dajte neki link? DreamHack, link je bio dreamhack.se ako se ne varam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Da, dreamhack, i ako bog da mozda cemo mi ici, tj. bolje reci ako LG da. =) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 znachi necete :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 једини проблем је, по мени, визе и карте за дрим хек, пошто их је тешко наћи а још теже морамо да их уплатимо некако ваљда преко жиро рачуна... Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 da, a avion nije problem, kao ni transport od stokholma do tog nekog sela (prosli put jonkopping) ae necu da baksuziram, gl :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 (edited) пази то је све оганизовано, до гетеборга имамо авион 28ог, до јонкопинга има 150 кма (2 сата бусем) чак смо се и за компове постарали, позајмиће нам играоница у копенхагену, значи само те визе и карте за улазак које су распродате, па морамо да се надамо да ће неко да их врати... Edited November 3, 2006 by Mare Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 nadam se samo da ste dosta ranije zakazali sastanak u svedskoj ambasadi, jer se na sam sastanak ceka i do mesec dana, a posle njega za 7-10 dana odlucuju o vizi. Takodje, trazice vam rezervacije avionskih karata i hotela za vizu. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Sta ce vam hotel ?! Necete vajda , nedaj boze da spavate ? ! :))) gl btw Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts