Hybris Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Moramo da ga ohrabrimo malo ;-) znas da je sramezljiv decko ;-) a ima na kompu 4 kratka filma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Sad bas citam, koliko vas je igralo na AQ, bas u to vreme kad sam i ja tamo igrao svog warra :/ Udaricu u sticky, jer tema stvarno brings back so memories Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 15, 2010 Author Report Share Posted October 15, 2010 hvala za stiki ;) inace ako se neko seti jos nekog nasem coveka koji zasluzuje da bude u listi javite da editujem opet mora da se zna ko je ostavio zivot iza sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 'Ladno onaj lik udjaa na postovao ovde. Good ol' times. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Јбт, који су то постови. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Scorpius - Rogue - Haomarush Secam se ovog decka, odlican rogue! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Zna se vrlo dobro ko je bio najbolji rogue na Haomarushu!!! [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Grunt SrBskanobina? Mislim da se secam decka :-) Realno most famous player from Haomarush je Natuko i onaj Ingenium, nije bio losh ni Neshu, Kong, Imbah, imao je neki rogue, mislim da se zvao Mijailovic, e taj je bio najbolji rogue! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Rank 14 Horde High Warlord : Lowrence - Shaman - Dunemaul hihi ;D Hvala za bump, ja ovaj topic nikad nisam videla posto je od "pre mog vremena" :) Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Zna se vrlo dobro ko je bio najbolji rogue na Haomarushu!!! [:D] Када бејах млађан пала ја, пројезди покрај мене, тик јужно од Телсамара, опака лешина звана Српсканобина, грабећи хитро ка југу на своме вражјем костурском ату! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 15, 2010 Author Report Share Posted October 15, 2010 Grunt SrBskanobina? Mislim da se secam decka :-) Realno most famous player from Haomarush je Natuko i onaj Ingenium, nije bio losh ni Neshu, Kong, Imbah, imao je neki rogue, mislim da se zvao Mijailovic, e taj je bio najbolji rogue! uh taj ingenium je igrao jedno vreme na veknilashu svog drugog/treceg druida covek je prakticno solovao svaki wsg i to sa plavim brd itemima :) hihi ;D Hvala za bump, ja ovaj topic nikad nisam videla posto je od "pre mog vremena" :) jel se vi znate u rlu ? inace dajte screenshotove malo da nas puca nostalgija svih ljudi koji su imali rankove i slicno nek neko iskopa cuveni screenshot natuka kad je zabo rank posto mi se cini da je on bio prvi na haomarushu/ na svetu skoro evo ja cu prvi . boulderfist alijansa premade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Da znamo se, on i moj dečko su dobri irl a i igrali su 100 godina zajedno. Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 moj dečko dislociraj se sa sarane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 15, 2010 Author Report Share Posted October 15, 2010 sto odma ne rece da se znate zbog njega dobijas propusnicu za rur hejt :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Pff kasno je sad. Videću da ga iscimam malo da postuje neke old school ss :) Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Ok. Kol'ko ti je vremena trebalo da cropujes sliku i uploadujes da bi me zajebao? Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Grunt SrBskanobina? Mislim da se secam decka :-) Realno most famous player from Haomarush je Natuko i onaj Ingenium, nije bio losh ni Neshu, Kong, Imbah, imao je neki rogue, mislim da se zvao Mijailovic, e taj je bio najbolji rogue! Hahaha :) Када бејах млађан пала ја, пројезди покрај мене, тик јужно од Телсамара, опака лешина звана Српсканобина, грабећи хитро ка југу на своме вражјем костурском ату! O da bese to davno bas bas... Najlepsi momenat u Vanili je bio definitivno kada sam zabo u MCu Perdition Blade, mislio da sam bio drugi rog na serveru ili prvi ne secam se, znam samo da sam dobio 4358345u834853 whispera omg FFS gz link it!!!! :) Ehhhh ta zlatna vremena! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 http://www.arenajunkies.com/char/EU/Kel%27Thuzad/Leyl%C3%A1/ pogledajte komentare ispod ljudi tvrde da je ovo elysia , sa haomarusha :) jel neko pratio gde je on/a igrao u bcu posto se secam da je bas uzimao neke bolesne titule sve vreme ili sta se desava sa tom starom ekipom koja je sabijala pre i kasnije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Decko je bio bog za vreme tbca,drago mi je sto jos ti epic ljudi kakvih je u wowu malo igraju i dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 zasto jedan takav mogao da mi bude cale ili brat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 (edited) Evo za Killy-ja jedan stari video, burazer je to frapsovao u maju 2006 ja mislim. Malo je losija rezolucija i malo vise secka ali komp je bio dosta losh na kom se tada igrao wow. link: http://www.youtube.com/watch?v=UY6YymV8wbc btw ovo je Warlord High (Boulderfist EU) E da, mogu da se pohvalim da sam konacno otkupio tog rogue-a nazad i da ce posle vanile ponovo da se aktivira i igra ;-) Edited October 31, 2010 by Hybris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 jebote ladno ste imali bindovan pvp trinket i jos pola drugih magija. ja sam kliktao na 90% stvari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shammyftw Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 <3 high i <3 Me love you :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 (edited) :-) bas pricam sa burazerom, to je bila druga igra u odnosu na ovo danas... u to vreme smo ja i burazer sherovali jednog lika ali on je frapsovao, ja nisam, jedino ovaj last kill druida u wsg je mozda moj, sve ostalo je njegovo... A jel se secate RST-a? Evo jos jedan video za rhastu i killyja i Edited October 31, 2010 by Hybris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts