Jump to content

Guild Wars: Nightfall promocija


Recommended Posts

ExtremeCC kao zvanicni distributer NCsofta organizuje promociju igre Nightfall, drugog dodatka za Guild Wars, 27.10.2006. godine u Merkatoru, odnosno ComTrade shopu unutar samog novog Merkatora. Posto ce odredjeni broj svima voljenih forumasa biti angazovan tamo, moje je da pozovem i sve ostale zainteresovane da nam se pridruze, i tako uvelicaju ovaj dogadjaj :)

Bice organizovana nagradna igra gde ce prisutni biti u prilici da osvoje brojne video igre (medju kojima je i nightfall) ali i hardverske nagrade svakolikog tipa. Za sve koji dodju organizovano je i besplatno posluzenje, a na cetiri racunara ce biti instaliran sam Nightfall za isprobavanje.

Pa ako nemate sta da radite (recimo pre RHHa :)), posto promocija traje od 15h za medije i od 17h za sve ostale, svrnite, popijte ponesto, i mozda osvojite pokoju finu nagradu :)

Poštovani,

Pozivamo Vas da nam se u petak 27. oktobra 2006. od 15h časova pridružite u Comtrade shopu u Merkator Centru (Bulevar umetnosti 4), kako biste prisustvovali prvoj promociji jedne video igre u našoj zemlji. U pitanju je Guild Wars: Nightfall, drugi add-on nastavak jednog od najpopularnijih MMORPG naslova ikada, koji beleži višemilionsku prodaju u čitavom svetu.

U okviru promocije okupljenima će se obratiti Dejan Kravić, direktor firme ExtremeCC, zvaničnog distributera za NCsoft-ove proizvode na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Posle prezentacije igre prisutni će biti u prilici da je isprobaju na jednom od četiri dostupna računara.

Za pripadnike medija ali i sve posetioce, u toku čitavog popodneva biće organizovane nagradne ankete u kojima će pobednici biti u prilici da osvoje neku od igara iz NCsoft distributivnog programa i druge vredne nagrade.

Raspored dešavanja:

- 16:15h – Nagradna anketa (za medije) i posluženje

- 17:00h – Drugo kolo nagradne ankete

- 18:00h – Treće kolo nagradne ankete

- 19:00h – Finalna nagradna anketa

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...