Jump to content

Snowboard

Recommended Posts

Planiram uskoro da kupim nov snowboard,pa me zanima gde ima veliki izbor,kolike su cene?

Znaci bord bez vezova...

Takodje me interesuju cene cipela(cizama).?

Ako postoji i neki online shop,ali nas neka neko postavi link.

Ako imate neku preporuku pisite,sve informacije mi trebaju...da se ne zajebem.

/edit e da,i necu race dasku:):D

Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

-ovo je pitanje koje se meri sa :

-JA NIKAD NISAM BIO NIGDE GDE MOGU DA PUTUJEM!11

Edited by tibor2

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

-ovo je pitanje koje se meri sa :

-JA NIKAD NISAM BIO NIGDE GDE MOGU DA PUTUJEM!11

konsultovao sam kartu sveta i utvrdio da ako se krecesh nagore bice ti hladnije. ako se spushtash nanizhe bice ti toplije.

naravno, ja ne verujem Nikome i Nichemu na rech (s tim da Niko manje sere a vishe ubija nego Niche) pa sam lichno proverio - otvorio sam prozor na 25. spratu TC Ushce i smrzo se ko pichka.

mythbusters.jpg

"This myth has been confirmed."

stranu na shalu, i mene interesuju najpovoljnije lokacije u bg za kupovinu zimske opreme, skrshio sam vezove i hocu da ih zamenim dok ne krene sezona.

shto se tiche dasaka, mislim da Shpajz valja Goltes daske koje su po meni best bang for the buck (100-150 jura pristojna daska koju ti nece biti zhao da unishtish).

e da, ako ti je ovo prvi put da vozish a nisi burzhuj, zajebi fensi trendove i iznajmi dasku. manje ce te kozshtati i nece ti biti zhao daske koju cesh unishtavati

e da, ako ti je ovo prvi put da vozish a nisi burzhuj, zajebi fensi trendove i iznajmi dasku. manje ce te kozshtati i nece ti biti zhao daske koju cesh unishtavati
vozim bord vec 6 godina,ako se ne varam...do sada sam uzimao polovne na sajmu ,ali sam sad resio da uzmem nov.

vid'o sam deda mraza

@ rockdudbg: mogao si i neshto preciznije da kazesh... tipa: koju marku bi uzeo ili koliko imash para...

jedino shto si naveo je da zelish novo. cali ti je lepo objasnio sa Nikom i Nicheom da takva pitanja bi trebala biti malo preciznija. reci bar koliko kinte imash da izdvojish (i da li ti je bitna marka), koliko si visok i koji broj chizama nosish, pa onda da vidimo shta moze da se nadje na lageru...

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

visok 180:),cizme 44:)

Dao bih do 250-300e.za dasku.

E sad za marku nisam siguran,da li stvarno postoji velika razlika izmedju bordova razlicitih marki?

Ja do sad nisam naleteo ni na jedan ski shop u bgu.

Video sam par bordova u intersportu u merkatoru i to je to.

vid'o sam deda mraza

<- Flow Buddo

Happy.

Daska ko daska, slomices je unistices je.

PItanje je samo sta zelis Free ride, freestyle ili all around.

Naravno ima par stvari koje bi zeleo da znas.

! [^]

Zaboravih:

Imas Kobazz Shop ( onaj trzni centar na pocetku Knez Mihajlove sa leve strane ). Prvi sprat ne znam broj lokala

Skate Shpajz. Kralja Petra (nesto), u nivou studentskog parka

New Wave ( ili kako god da se zovu danas ), oni prodaju Burton stvari i jos neke druge marke. YUBC centar.

Edited by Vulpes

Vec sam ti rekao , Burton i nema glava da te boli...

jesi li bash 100% siguran?!

@ topic:

moj ti je savet da pazarish dasku koja nije skupa (znachi pozdravi se sa drvenim bordom) jer si pochetnik.

dosta cesh je akati i guliti pa da te jednostavno boli bulja ako joj se neshto i desi. ja cu i za 10 godina

voziti jeftinije daske jer su one najpotroshnija roba.

kod mikca (sk8 shpajz) imas goltes daske koje se proizvode u austriji po narudzbini slovenaca i za tu cenu (oko 150 EUR) su odlichne. znam iz lichnog iskustva. ako ti one ne odgovaraju idi u koba33 ostala im je jedna crno-sivo-bela blizzard daska za oko 10.000 din.

chizme takodje savetujem goltes, isto kod mikca. pitaj ga da li ima model crusader. ako ti ne odgovara skokni opet do koba33a i probaj flow. one su malo skuplje ali i dalje je cena adekvatna. flow mislim da su do 8.000. din.

vezove u svakom sluchaju kupi meke, nikako step in. ovi drugi vezovi mogu biti malo zahtevniji i po mishljenju mnogih bolje je da se uchi na mekim vezovima. (takodje i na mekoj dasci, jer prashtanje greshaka u toku voznje je mnogo vece). vezovi su od 4.500. do 12.000. din. probaj da nadjesh flow vezove jer su od svih mekih vezova oni najpraktichniji. uporedio sam klasichan meki vez sa flow u toku voznje i moram reci da je flow napravio mnogo dobar i pre svega praktichan vez.

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

thnx na savetima odd,s' tim sto moram jos jednom da naglasim da nisam pocetnik,i imam vezove,nove:)...

Inace pogledacu sta si ti predlozio,i ovo sto mi zeki nudi.Sad imam dovoljno izbora,pa mislim da se necu zajebati:)

Hvala jos jednom,i javicu sta sam uzeo:).

Edited by rockdudbg

vid'o sam deda mraza