Jump to content

Jelte...jesu li se pojavili neki novi video kodeci

Kole

Recommended Posts

pola novih epizoda Housea koje skinem ne mogu da gledam, VLC mi na nekim pusta samo zvuk a ne nekima ni to, iako WMP ne pokushava da nabavi nikakve nove kodeke sam meni se chinid a bih ja ipak trebao da pokusham...

elem, da li su se pojavili novi kodeci recenty? ili mislite da je problem u nechem drugom?

skidam utorentom 1.6

House.MD.S03E02.HDTV.XviD-XOR.[snipe].avi

House.MD.S03E01.HDTV.XviD-LOL.avi

i House.305.hdtv-lol.avi

mi ne rade

ali

House.MD.S03E03.HDTV.XviD-LOL.avi

radi savrsheno

a i kad vetj objashnjavash chisto da pitam - sta su release-ovi? =o)

necu da se izlupetam sta su, tu ce ti ivan reci dati tacno objasnjenje, ali vidis ovo "lol" i "xor", e pa to su :)

xor je jos uvek nesredjen, te treba ocekivati neke propuste, bilo audio bilo video, ali to sve traje sekund kad se sabere u celom filmu.

lol ja ok, tako da ja na pitanje 'sto ne radi' odgovor nemam :)

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

posto i ja skidam house, nemam nikakvih problema sa pustanjem bilo koje od epizoda s tim sto mi je druga [www.moviex.info] a prva mi je bas ta koju i ti imas.

Jedino sto mi pada napamet je da ti se mozda nije lepo dlovala epizoda?

btw, gde si tacno nasao petu epizodu Housea? :))

pazi ovako, torrent protokol u suštini isključuje mogućnost pogrešnog transfera, tako da nije to.

fora sa release-ovima je da se trkaju ko će pre da izbaci (neki geek prestiž jbt) pa treba juriti one koji izađu kasnije (a to je obično lol) i naročito one koje u imenu sadrže repack.

elem, sve su neki kršteni rilisovi, tako da zapravo nemam pojma što te zeza.. pogledaj po komentarima na torent sajtovima, možda su stvarno sjebani fajlovi, mada ne verujem... probaj da reinstaliraš ffdshow.

mislish da je ovo sto sam ja skidao kao petu bio neki rerun pa likovi okachili za lakovernike tipa ja?

dunno...ono sto mi je chudno u celoj prichi je da mi za sada ne rade samo tih par epizoda housea, sve ostalo sto pustam sto staro sto novo radi a-ok ali ovo me zeza...

differential dignosis people? ;o)

uglavnom sutra uzimam prve 4 iz 3. sezone od choveka koji kazhe da mu rade bez ikakve frke pa ako me bude zezalo sa tim onda cu da krenem da se zezam sa kodecima, thnx na infou all

ne samo da imaju sajt i svoj tracker nego su okačili fotografije, imena i adrese :)

kole, a i sve ostale banane koje non stop skidaju mislabelovane epizode: www.myepisodes.com, registracija, izbor serija koje pratite, rss = nema greške

ceo ovaj proces traje pet minuta, a dl jedne pogrešne epizode pojede tri i po sata u najboljem slučaju, pa vi vidite šta vam se više isplati.

znachi ne mogu da verujem

juche sam pokupio od ortaka prve 4 apizode trece sezone i sad krenem da gledam kad ono prva epizoda ima 10 minutni glitch (prvo fali deo video zapisa od 30ak sec, a onda ostalih 10 min audio kasni za toliko =o(( sad skidam neku kojpuju oznachenu za "proper" pa da vidimo dal valja....

znachi u poslednjih 10 dana sam mislim jedno 6-7x skinuo prvu epizodu trece i sve su loshe...tuga

a to da su loshe zakljuchujem iz chinjenice da sam reinstalirao sve kodeke (iako je sve sem housea radilo) i opet sve sam houesa radi...like koja je verovatnoca da netom idu negledljive verizje samo one serije koju ja skidam...=o(

ne samo da imaju sajt i svoj tracker nego su okačili fotografije, imena i adrese :)

kole, a i sve ostale banane koje non stop skidaju mislabelovane epizode: www.myepisodes.com, registracija, izbor serija koje pratite, rss = nema greške

ceo ovaj proces traje pet minuta, a dl jedne pogrešne epizode pojede tri i po sata u najboljem slučaju, pa vi vidite šta vam se više isplati.

nista u onom helpu nisam skapirao,mislim kapiram da treba base link,ali gde query od serija da nadjem?ili mozda samo treba da ih ubacim u my episodes i odem na myepisodes.com/rss.php

do sad se uvek kliktalo na link rssa pa sam sad glup:/

a ovaj www.tvtorrents.com moze rss samo ako si premium member

Edited by badnick

salt wat fish fresh wat fish?

davno sam podešavao, evo čega se sećam

- registruješ se na sajtu

- ubaciš serije koje bi da pratiš na listu (search, nađeš, kažeš add show)

- onda u rss čitač ubacuješ neki link koji sadrži tvoj user i pass, ima to negde objašnjeno kako tačno ide.