cali Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 vazno samo da nema radijacije ;) jbga, mali budzewt za vojsku, nema se para za radioaktivne nesrece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Da bre strasno nisam mogao da verujem .... skole i obdanista skroz unistena .....:( Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ja to veche bio kod ortaka na gajbi(pravio neku mini zuraju za rodj).I taman ja i josh jedan drugar poshli kuci onako razbijeni kad je pochelo da puca.Prvo sam pomsilili da je grmljavina,ali koji kurac grmljavina kad ja pogledam gore a nebo vedro da vedrije ne moze biti. I onda je pocheo rafal,zemlja se trese,alrami na sve strane prozori pucaju sporadichno,narod neki izashao na ulice,misle ljudi pocheo rat,neki vrishte pitaju se shta je...U daljini se vidi velika pechurka od expolzije,i verujte mi na rech da sam pomislio da su se glupi shiptari dokopali nuklearke i bacili je na nas.a sve je ovo efekat koji sam doziveo u Jagodini,zamislite kako je Paracincima bilo Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 sudetji po tvom avataru, bilo ti je dojaja :DD meni ovo sve vrishti na predizbornu kampanju... mada iz pouzdanih izvora imam informaciju da se neko dokopao grand cannona i testirao ga je da bi mi dokazao da moj iron curtain netje da me odbrani kada se on preseli na tretji sprat ololo Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 U daljini se vidi velika pechurka od expolzije,i verujte mi na rech da sam pomislio da su se glupi shiptari dokopali nuklearke i bacili je na nas. RO FL MAMA O ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 bilo je i na vestima u ceskoj :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 mada iz pouzdanih izvora imam informaciju da se neko dokopao grand cannona i testirao ga je da bi mi dokazao da moj iron curtain netje da me odbrani kada se on preseli na tretji sprat ololo OMG OMG Ko su tvoji izvori? GOVORI!!!! @topic Ko sto neko rece, dobro je da nema poginulih, a za sve sotalo mi seva paja....ne mogu vise da se bakcem teorijama zavere, predizbornim forama i fazonima i bla bla trutj........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ko je pushtao Migsu u vojnu bazu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ko je pustio Mig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 RO FL MAMA O ... ne bi ti bilo rofl mao da si video svojim ochima Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ne bi ti bilo rofl mao da si video svojim ochima Ma prosto je fantasticno sa kojim vi idejama u glavi zhivite ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 20, 2006 Author Report Share Posted October 20, 2006 tako je mohi, reci im! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Da neko prodao siptarima 3000 tona municije, a ostatak miniro i kao nesreca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ko je pustio Mig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ma prosto je fantasticno sa kojim vi idejama u glavi zhivite ... Tako je mohi reci im. Op Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 (edited) hmm.. zar nije bila epizoda supermena o tome kako je migsha pobegao i zavrshio u srbiji? Nisam gledao do kraja, ne seri da je uspeo čak i Supermena da sjebe? Rispekt. Edited October 20, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ko je pustio Migšu? jel to neki novi sleng za "prdnuti"? kao, pustio goluba, pustio migšu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Tako je mohi reci im. Op Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 koliko se ja razumem u problematiku, jačina eksplozije se meri relativno prema masi TNT-a koja daje istu energiju detonacije. ovi naši preračunavaju koliko je tona eksploziva bilo tamo (3500 t) pa kažu da je eksplozija bila tri i po kilotona. to veze s mozgom nema, em je to verovatno ukupna masa te municije, a ne masa eksploziva u njoj, em nije sve roknulo odjednom, em se jačine nuklearnih bombi obično izražavaju u stotinama kilotona ili megatonima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 (edited) jel to neki novi sleng za "prdnuti"? kao, pustio goluba, pustio mig Edited October 21, 2006 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Blah, ja zivim u Paracinu... 2 prozora su mi razbijena i jebeno je mnogo pucalo xD. Kod nas kruze priche da je neki avion proleteo i bacio bombu na to skladishte, shto po meni 100% nije istina, neki prichaju da se tamo krio Ratko Mladic, treci da je neki Islamljanin uradio to bas na Sv.Tomu.. Grad je razbijen bio skroz, ali sad je sve na svom mestu. Bilo ne ponovilo se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Zasto, sta god se desilo po kasarnama, za to mora da bude kriv Ratko Mladic ? Mislim ajde za neke stvari covek i da poveruje da su tacne, ali ici u krajnost... .Sta, krio se Ratko u toj kasarni i da bi sakrio tragove digao skladiste u vazduh ? Meni su najverovatnije teorije da se to neko hteo da omasti ali se prevario u proracunima i da su nestrucno pakovali stvari. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Tako se prica, ne kazem da ja podrzavam te price :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 koliko se ja razumem u problematiku, jačina eksplozije se meri relativno prema masi TNT-a koja daje istu energiju detonacije. ovi naši preračunavaju koliko je tona eksploziva bilo tamo (3500 t) pa kažu da je eksplozija bila tri i po kilotona. to veze s mozgom nema, em je to verovatno ukupna masa te municije, a ne masa eksploziva u njoj, em nije sve roknulo odjednom, em se jačine nuklearnih bombi obično izražavaju u stotinama kilotona ili megatonima :) a? zar nije nuklearna eksplodirala u paracinu? jadni ljudi natripovali se bombardovanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 koliko se ja razumem u problematiku, jačina eksplozije se meri relativno prema masi TNT-a koja daje istu energiju detonacije. ovi naši preračunavaju koliko je tona eksploziva bilo tamo (3500 t) pa kažu da je eksplozija bila tri i po kilotona. to veze s mozgom nema, em je to verovatno ukupna masa te municije, a ne masa eksploziva u njoj, em nije sve roknulo odjednom, em se jačine nuklearnih bombi obično izražavaju u stotinama kilotona ili megatonima :) to u novije vreme, one shto su explodirale u nagasaki/hiroshima su imale 13-16 kilotona. ove od 100 megatona vec nisu nuklearne bombe. Zasto, sta god se desilo po kasarnama, za to mora da bude kriv Ratko Mladic ? Mislim ajde za neke stvari covek i da poveruje da su tacne, ali ici u krajnost... .Sta, krio se Ratko u toj kasarni i da bi sakrio tragove digao skladiste u vazduh ? Meni su najverovatnije teorije da se to neko hteo da omasti ali se prevario u proracunima i da su nestrucno pakovali stvari. kako ne kapirash, to je postala kao pricha za plashenje loshih vojnika. budi dobar ili ce ti doci ratko mladic =)))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts