iguana Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Imam problem sa trillianom (najnoviji trilian pro)i njegovim icq modulom, a on je da sam ljudima konstantno na njigovim listama prikazan kao offline i kada to naravno nisam. Ovo josh i ne bi bilo problematichno, da me ne sprecava da im saljem fajlove. Da li je neko imao slichan problem i nasao resenje za njega? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 ne, mada ja imam trip da mi izgubi vezu sa msn-om pa moram reconnect Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Da li je neko imao slichan problem i nasao resenje za njega? Ja. Instaliro Trillian Basic i to je to. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ah da.. deshava se.. i da mi se javljaju ljudi koji su offline.. i masa bagova... al i dalje ga koristim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Imam problem sa trillianom (najnoviji trilian pro)i njegovim icq modulom, a on je da sam ljudima konstantno na njigovim listama prikazan kao offline i kada to naravno nisam. Možda je rešenje kao i za MSN, izbriši kontakt, i neka te taj drugi izbriše i ponovo dodajte jedan drugog na listu.Tako meni uvek uspe sa msn-om, isti problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 koliko sam zakljucio guglovanjem (keyword: trillian pro offline bug) u pitanju je bug sa trilianom, ima nekih polu-resenja, al ceka se nova verzija ugl Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 20, 2006 Author Report Share Posted October 20, 2006 Ja. Instaliro Trillian Basic i to je to. instalacija je ista za oba programa. mislim kada skidash, nema izbora nego u toku instalacije birash sta cesh, tako da ja ne mogu to. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 koliko sam zakljucio guglovanjem (keyword: trillian pro offline bug) u pitanju je bug sa trilianom, ima nekih polu-resenja, al ceka se nova verzija ugl hm da, čeka se već dve godine :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ^^ko cheka.. taj i docheka.. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 alternativa.. instaliraj msn i icq odvojeno shalu na stranu... meni se desava da dodam nekog na listu, a pishe da je stalno offline... jednom sam se ulogovao preko msn-a i tek onda odobrio kontakt i to vise ne baguje... za icq... za sad ne zeza, sem sto mi se desava da pojedini ljudi stalno idu offline-online , al cenim da je do njih bug , a ne do mene btw... koristim trillian 3.1 basic build 121 ako nekom cini nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ako nekom cini nesto, koristim mirandu i sretan sam covek :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 ^^chula i za to chudo.. al nikako da se nakanim da skinem.. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 nije miranda za svakoga, pitajte ćilima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Ja imam Google Talk i sranje je. U stvari, svi ti instant masa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 gt je najbolji od default klijenata, jednostavan i bez reklama, baš kakvi treba da budu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Ja imam Google Talk i sranje je. U stvari, svi ti instant masa Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 problem reshen na gotovo neverovatan nachin. Iz ochaja sam instalirao icq5.1. Kada sam video koliko je to sharen program koji izgleda kao da mu je ciljna populacija ispod 15 godina starosti, digao sam ruke i pomirio se sa problemom. ali izgleda da je ta instalacija reshila problem iako nisam ni jednom pokrenuo icq posle te instalacije Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts