Jump to content

Trip sa trillianom

iguana

Recommended Posts

Imam problem sa trillianom (najnoviji trilian pro)i njegovim icq modulom, a on je da sam ljudima konstantno na njigovim listama prikazan kao offline i kada to naravno nisam. Ovo josh i ne bi bilo problematichno, da me ne sprecava da im saljem fajlove.

Da li je neko imao slichan problem i nasao resenje za njega?

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ne, mada ja imam trip da mi izgubi vezu sa msn-om pa moram reconnect

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Imam problem sa trillianom (najnoviji trilian pro)i njegovim icq modulom, a on je da sam ljudima konstantno na njigovim listama prikazan kao offline i kada to naravno nisam.

Možda je rešenje kao i za MSN, izbriši kontakt, i neka te taj drugi izbriše i ponovo dodajte jedan drugog na listu.Tako meni uvek uspe sa msn-om, isti problem.

koliko sam zakljucio guglovanjem (keyword: trillian pro offline bug) u pitanju je bug sa trilianom, ima nekih polu-resenja, al ceka se nova verzija ugl

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

alternativa.. instaliraj msn i icq odvojeno [:D]

shalu na stranu... meni se desava da dodam nekog na listu, a pishe da je stalno offline... jednom sam se ulogovao preko msn-a i tek onda odobrio kontakt i to vise ne baguje...

za icq... za sad ne zeza, sem sto mi se desava da pojedini ljudi stalno idu offline-online , al cenim da je do njih bug , a ne do mene

btw... koristim trillian 3.1 basic build 121 ako nekom cini nesto

ako nekom cini nesto, koristim mirandu i sretan sam covek :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Ja imam Google Talk i sranje je.

U stvari, svi ti instant masa

problem reshen na gotovo neverovatan nachin. Iz ochaja sam instalirao icq5.1. Kada sam video koliko je to sharen program koji izgleda kao da mu je ciljna populacija ispod 15 godina starosti, digao sam ruke i pomirio se sa problemom. ali izgleda da je ta instalacija reshila problem iako nisam ni jednom pokrenuo icq posle te instalacije

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad