Jump to content

Problem sa programoima za rezanje

overkind

Recommended Posts

Imam problem sa programima za rezanje. Kazem programima, jer sam probao i Nero 6.xxx.xxx i besplatni CD Burner XP Pro i sa oba sam imao isti problem.

Kada se pokrene neki od programa ekran stalno "blinka" na svakih 2 - 10 sekundi. Posledica je da se lista fajlova, koja se skroluje na dole da se nadje to sto bi se rezalo, stalno vraca na pocetak. Kao da program sam radi "refresh". Ne pada mi na pamet kako bih drugacije opisao to. E sada, ja imam navedeni broj sekundi da zeljeni fajl nadjem i bacim da se reze. Ako zakasnim, nista od rezanja...

Ima li neko pojma sta bi mogao da bude problem?

PS

Kopiranje diskova i DVD-ova i rezanje, ako uspem da ubacim fajl gde treba radi normalno.

...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

moguce je da program non stop pokusava da detektuje cdrom, kad npr gledas film preko rom-a, jel ti sve ide smooth? ako nije hardevrski problem (neki od kablova) moguce je da je neki od kontrolera.. u tom slucaju bi ih trebalo reinstalirati, to uradis tako sto uninstaliras i resetujes komp, probaj pre toga da izvuces oba kabla i gurnes ih opet u rom.. jel ti ide smooth kad gledas film preko roma?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Ide film glatko.

Imam nf400 ultra, ali sam ostavio Win difolt IDE drajvere. Nisam instalirao nVidiine. Negde sam procitao da je bolje da ostavim winove? Ostatak drajvera za cipset je nVidijin poslednji za moj 400 ultra, 5.10 cini mi se.

Aj probacu sutr asta si napisao, + da instaliram komplet nVidija drajvere, pa cu se javim.

thx za sada...

Pomogla reinstalacija drajvera. Stavio komplet nVidiju. Fala hakeri.

Da se ivan_ ne oseti zapostavljeno, pomoglo je i cupanje F5 tastera [:D]

Mali edit:

Moguce je da je problem bio u drajverima, ali se stvar ponovo desila i mislim da sam ulovio krivca. PTP program i torent klijent. Oni stalno pisu po disku, konkretno u diru iz kog sam hteo da srezem nesto. Kako se sadrzaj otvorenog direktorijum stalno menja, jer gorepomenute ne gasim :), tako preogram za rezanj, bilo koji, radi stalni "refresh".

Ima smisla...

Ne rezite iz aktivnog dira [^]