Jump to content

''Zašto sam ostao...''

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pazi,da mi je to reko neko pametniji od tebe pa i da mu poverujem,ali ovako....Ali neka,tako treba da govori pravi srbin,"patriota"...ahaha,stvarno ste nekad smesni...

Nekapiras ono sto sam rekao,a to govori o tebi,i sad ja treba da kazem da si ti glup?e moj srbine,ima nas raznih...

Dobro on zeli tamo da provede ostatak svog zivota,tamo gde su bili njegovi,gde je sad on,i sve to,bla,bla,ali ma koliko ti star bio i ma koliko ti nemao zelje da napustis to mesto. opet kako neko moze da ima zelju da ostane dole?U prizrenu 15 srba?I ti sa svojih 76 godina zelis da ostanes dole u kuci bez prozora,osnovnih potreba,bez komunikacije sa spoljnim svetom,ne spavas nego nocu gradis odbranu.Uradices to jer volis KiM,i mesto svojih predaka?I zato sto si hrabar,junak?Ako vec ima toliko godina,i ako dole nemogu da mu priuste normalan ostatak zivota,nek se smiri i to malo prozivi na nekom mirnijem mestu.

E ako ti neshvatash sta sam ja sad hteo da kazem,a ponavljam se po 100 put e onda decko ma koliko ti godina imao glup si.

Svako neka radi shta misli da je najbolje za njega,ja sam rekao kako bih se ja ponasao u takvoj situaciji.Ako on zeli da zivi tako neka.Nije moj problem.

Sto bre nista ne kapiras. Ne inati se vise.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Ima nesto vise od zivota pukog, da bi ziveo, eto tako, cisto da se racuna. Tim pristupom ces svoje godine na ovom klikercicu od planete provesti kao mikron sive mase koja je svojom uljuljkanoscu dovela svet do ivice novog velikog rata posle koga ce se izvuci ljudi koliko je danas Srba na Kosovu. Mogu da oprostim sedamnaest godina, jedino to, kada budes jos malo porastao, procitao ponesto, slusao starije i mudrije, to ide sa godinama, nadam se da ces shvatati sire. U tom momentu je vec stvar licnosti kako ces reagovati. Do tada cuti i slusaj.

Mislim da sam slican post vec napisao pre oko godinu dana.

Da samo ovde dodash da treba voleti ljude a ne mrtvu drzhavu/teritoriju jer ako mozesh nesto mrtvo da volish toliko onda si najgori dizelash kome su auto i nove najke bitnije i od matoraca i od devojke i od sestre/brata ... I molim bez prica o nasledstvu koje su nam preDci ostavili posto su i tom dizelashu matorci ostavili auto recimo pa je opet retardiran ...

Matori nema vise nista u zivotu i pred krajem je istog, iz tog razloga on nece da ode i to je to. Nema tu junastva jednostavno takav mu je izbor da je logcno da ostane. Voleo bih da vidim da ima decu/zenu do kojih mu je stalo dal bi ostao dole, da ima nesto u zivotu sto mu je bitno ... Tako da te price o junastvu napisite na papir i obrisite sa njima dupe. Setite se lajna iz dosta filmova, najopasniji je covek koji nema sta da izgubi.

Edited by mohican

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ti poredish ljubav prema patikama sa ljubavlju prema zemlji, postojbini i svom narodu? Ovde su ziveli svi moji dedovi, stricevi, tetke. Mnogi od njih su poginuli da bi ti danas pricao srpski a ne turski ili nemacki.

Ljubav prema predmetu nema nikakve veze sa ljubavlju prema naciji.

Sernjash kao foka shto i pokazuje sledeca recenica :

I molim bez prica o nasledstvu koje su nam preDci ostavili posto su i tom dizelashu matorci ostavili auto recimo pa je opet retardiran ...

Kakve veze automobil ima sa nasledstvom predaka? Koliko ti ne znash, ja sam zapanjen :).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Lik ima svoje mishljenje. E sad, poshto je to mishljenje po vama glupo [a i meni je :)] opet ne treba prozivati lika da je glup, retardiran itd. Takav izgradjen stav ima osoba koja nije informisana. Nije lik glup. Lik oce svoje parche zemlje na kojoj moze da zavrshi zivot i to treba da bude za poshtovanje i primer. Dementi su oni koji su rasprodali svoje zemljishte [a chine veliki broj] za ogromne pare. Samim tim oni koji su hteli da ostanu, dobili su izbeglichke centre kao drugi dom. Kod mene na karaburmi pola Peci zivi. Ne moram da idem na sajam automobila zato shto mi je i dosta ovo shto gledam po kraju. Sami smo prodali Kosovo, i treba da nas je sram zbog toga.

Nisam rekao da je retardiran i glup. Samo da sernja (trenutno) i da sam zapanjen koliko ne zna (trenutno).

Neki ljudi su malo uvredjeni verovatno tim njegovim stavom, pa su poceli da vredjaju :).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Smesne su price "....treba kupiti veci deo privrede na KiM-u" itd....kad ni ovu nasu ne mozemo da podignemo na noge.I da postoje sredstva za tako nesto, sta mislite da ce siptari koji "drze" oko 85 % trgovine narkoticima u EU i USA i preko 90 % prostitucije u EU, lobiraju po svetu, a da ne pricamo o tome da svaki siptar u zavisnosti cime se bavi svaki mesec "dobrovoljno" daje odredjeni novac za njihovu "stvar" (plus "donacije" pojedinih muslimanskih zemalja) dozvoliti tako nesto ? Gubljenje je vremena raspravljati o problemu koji datira vec vise od 50 god. jer mi nazalost ne mozemo uticati na ishod.

6.jpg126132.jpg

Ti poredish ljubav prema patikama sa ljubavlju prema zemlji, postojbini i svom narodu? Ovde su ziveli svi moji dedovi, stricevi, tetke. Mnogi od njih su poginuli da bi ti danas pricao srpski a ne turski ili nemacki.

Ljubav prema predmetu nema nikakve veze sa ljubavlju prema naciji.

Sernjash kao foka shto i pokazuje sledeca recenica :

Kakve veze automobil ima sa nasledstvom predaka? Koliko ti ne znash, ja sam zapanjen :).

Lol ja ne znam? A sta se to ima pa znati kad su osecanja u pitanju? Evo sta mogu ja da ti kazem. Ja na to gledam sa neutralne strane, volim ljude, a ova teritorija oko mene mi nije pruzila nista vec me je samo sputavala tako da nicim nije zasluzila da je volim. Sa druge strane moras mi pojasniti tu tvoju slepu ljubav prema otadzbini koja se moze svrstati medju narodne junacke pesme. Koji dedovi i stricevi koje ti znas i licno volis (znachi ono bash bi te pogodilo ili te je pogodilo kad su umrli) su poginuli da bi ja pricao srpski za koji me isto tako zabole kurac zato sto jezik ne cini coveka, jezik je nacin komunikacije, a to je vec drugi problem i zasto mene nerviraju nemci, francuzi, talijani shto forsiraju svoj jezik i samim time sebe lisavaju mogucnosti komunikacije sa velikim brojem ljudi. Ljubav prema naciji? Kojoj naciji? Ovoj retardiranoj koja je 10 godina glasala za milosevica? Od koje 50% glasa za Sheshelja? Koja je izrodila jednu organizaciju obraz? Ja volim ljude pojedinacno svaka druga ljubav prema nekoj klasifikaciji (crnci,belci,katolici,muslimani,srbi,crnogorci,marsovci) je retardirana zato sto medju svakom od navedenih imas brdo retarda pa mi ti necim smislenim objasni zashto bi ja trebalo da volim SRPSKU NACIJU ... i pod smislenim smatram da mi ne kazes "jednostavno treba da se osecas tako zato sto si odavde" zato sto je to tebi neko usadio dok si odrastao ... da si se rodio u crnoj gori verovatno bi bio za otcepljenje iste i crnogorski liberal i sl a ovako si verovatno protiv istih itd itd Ili josh bolje zamisli da si se rodio kao musliman i umesto da imas isto misljenje kao i sad ti bi imao apsolutno drugacije. E to je problem u ovom svetu ...

Lik ima svoje mishljenje. E sad, poshto je to mishljenje po vama glupo [a i meni je :)] opet ne treba prozivati lika da je glup, retardiran itd. Takav izgradjen stav ima osoba koja nije informisana. Nije lik glup. Lik oce svoje parche zemlje na kojoj moze da zavrshi zivot i to treba da bude za poshtovanje i primer. Dementi su oni koji su rasprodali svoje zemljishte [a chine veliki broj] za ogromne pare. Samim tim oni koji su hteli da ostanu, dobili su izbeglichke centre kao drugi dom. Kod mene na karaburmi pola Peci zivi. Ne moram da idem na sajam automobila zato shto mi je i dosta ovo shto gledam po kraju. Sami smo prodali Kosovo, i treba da nas je sram zbog toga.

Lol ja nisam informisan ... ajde uhvati se sa therionom za ruke i pevajte srpske narodne dok se boje ne istope ... Ne lik da ima nesto u zivotu vredno zivota ne bi ostao dole i to je poenta a ne neka junacka prica o odbrani svoje grude i sl ... Ok prodaj kucu ovde i idi ti da zivis dole i bori se "FOR THE CAUSE". Ponovicu on je ostao dole zato sto mu vise nije nista ostalo. Pa svi vi bi ste isto to uradili da sa 80 dina bez ikakve porodice ostanete tako negde, a ja mogu da potpisem da nijedan od vas nije junak. I ja mu se ne divim ja samo kazem jbg sjebo se covek ...

Lol ja nisam informisan ... ajde uhvati se sa therionom za ruke i pevajte srpske narodne dok se boje ne istope ... Ne lik da ima nesto u zivotu vredno zivota ne bi ostao dole i to je poenta a ne neka junacka prica o odbrani svoje grude i sl ... Ok prodaj kucu ovde i idi ti da zivis dole i bori se "FOR THE CAUSE". Ponovicu on je ostao dole zato sto mu vise nije nista ostalo. Pa svi vi bi ste isto to uradili da sa 80 dina bez ikakve porodice ostanete tako negde, a ja mogu da potpisem da nijedan od vas nije junak. I ja mu se ne divim ja samo kazem jbg sjebo se covek ...

Ko me jebe shto nisam chitao predposlednju stranicu :)

Mislio sam na rock-a, a sa mohijem i ne zelim da se upushtam u raspravu, jer tu cu imati raspravu sa chovekom chiji su stavovi da su pederi dobri, amerika zakon i ljudi su eto jbg sjebani zato shto oce da zive u svom parchetu zemlje. Zaboravio sam da napomenem da su ljudi koji su se doselili iz peci dobili free stanove od drzave. Zao mi je ljudi dole, ali ja znam gde sam se rodio, a znam i kako znaju da kukaju za kosovom dok ulaze u svoj novi mercedes ml. Lik bi bio zbrinut u svakom sluchaju zato shto penzosi i porodice sa makar 2 deteta dobijaju beneficije u brzem dobijanju stanova [ne znam kakva je situacija sad ali kad su nastajala veca sranja 99-00' ovde se doselilo nekoliko stotina ljudi]. Ako ne dobiju stanove dobice pomoc u vidu novca i sl.

U pravu si, sranje je ovde, odseli se prvom ukazanom prilikom i prdi iz Amerike ili ko zna koje diznilend-zemlje gde ce te neko mozda i slushati.

Aj zdravo.

Edited by stalja_

Koji si ti maleni decace zaslepljeni lik. Podsecash me na onog lika shto je nedavno ovde napisao da bi radije poginuo za Ameriku nego za Srbiju.

Vredjash me a to nije u redu, ja nisam rekao da ne znash o osecanjima. Sad kad ponovo procitam tvoje postove ovde vidim da vishe pricash sa sobom nego sa drugim ljudima na ovom topicu :P. I nije to slepa ljubav, to je samo ljubav. Kad neko kaze da voli Ameriku to je lepo, ali niko ne sme da kaze da voli Srbiju izgleda. Cak i kad je Srbin.

Ko me jebe shto nisam chitao predposlednju stranicu :)

Mislio sam na rock-a, a sa mohijem i ne zelim da se upushtam u raspravu, jer tu cu imati raspravu sa chovekom chiji su stavovi da su pederi dobri, amerika zakon i ljudi su eto jbg sjebani zato shto oce da zive u svom parchetu zemlje. Zaboravio sam da napomenem da su ljudi koji su se doselili iz peci dobili free stanove od drzave. Zao mi je ljudi dole, ali ja znam gde sam se rodio, a znam i kako znaju da kukaju za kosovom dok ulaze u svoj novi mercedes ml. Lik bi bio zbrinut u svakom sluchaju zato shto penzosi i porodice sa makar 2 deteta dobijaju beneficije u brzem dobijanju stanova [ne znam kakva je situacija sad ali kad su nastajala veca sranja 99-00' ovde se doselilo nekoliko stotina ljudi]. Ako ne dobiju stanove dobice pomoc u vidu novca i sl.

U pravu si, sranje je ovde, odseli se prvom ukazanom prilikom i prdi iz Amerike ili ko zna koje diznilend-zemlje gde ce te neko mozda i slushati.

Aj zdravo.

Pederi jesu dobri isto kolko i heterosexualci mozda su cak i bolji ako gledamo procentualno.

Amerika nije zakon niti sam ja to rekao ali je bolja od kine.

Ljudi su sjebani zato sto su dosli do tacke u zivotu da im ni do cega osim do tog parceta zemlje nije stalo.

Koji si ti maleni decace zaslepljeni lik. Podsecash me na onog lika shto je nedavno ovde napisao da bi radije poginuo za Ameriku nego za Srbiju.

Vredjash me a to nije u redu, ja nisam rekao da ne znash o osecanjima. Sad kad ponovo procitam tvoje postove ovde vidim da vishe pricash sa sobom nego sa drugim ljudima na ovom topicu :P. I nije to slepa ljubav, to je samo ljubav. Kad neko kaze da voli Ameriku to je lepo, ali niko ne sme da kaze da voli Srbiju izgleda. Cak i kad je Srbin.

Ne bih poginuo ni za jednu drzavu ili narod. Poginuo bih za ljude koje volim.

Prvi si poceo sa vredjanjem, a i ne secam se gde sam te tacno uvredio?

Ti sto vole ameriku imaju razloga da je vole isto kao sto zeljko mitrovic i ceca imaju razloga da vole srbiju svi ostali koji je vole samo zato sto su rodjeni tu imaju problem sa neizgradjenom lichnoshtju. Pritom ko je rekao da je ok uopste voleti bilo koju drzavu? Drzava je tu da bi coveku bilo lakse, a on za uzvrat ulaze u istu, nema tu ljubavi, chist kapitalizam. Drzava ti moze biti draga zato sto si tu odrastao i vezuje te nostalgija ka tim danima, a ako je volish onda time nadomeshtjujesh nesto drugo sto ti fali u zivotu, tj pravu ljubav.

I svidja mi se kako si me odma klasifikovao u tefter pod PRO-USA, ANTI-SRB, a ja svo vreme pokusavam da ti kazem da na to gledam sa apsolutno neutralnog stanovista. Eto navedi mi konkretne razloge zasto volis srbiju a da to nije "tu sam se rodio/odrastao" posto to nije konkretan razlog da bi voleo nesto, i da to nije "tu su moji preDci zhiveli gradili jeli govna" zato sto kolko ti znas mozda si 3-4 kolena u nazad turchin ili madjar ili neki neprosvetljeni musliman ili ko zna sta. Btw na tu temu moj deda je izdao knjigu komplete loze moje porodice ali to opet nista ne znachi, to su njihovi zhivoti i oni su sa njima radili ono sto su oni hteli/mogli i nisu imali mene ni u planu neke zaostavshtine dok moja najbliza rodbina jeste. Itd itd mrzi me da razglabam vishe stigla mi neka oprema ...

juni.jpg

:DD

Edited by mohican

Flejmujete oko gluposti, dokazano je da veliki broj ljudi u svetu nema u sebi "patriotizam" i sa tim se nista ne moze uraditi. E sad, jel nekome to smeta? Izgleda da ne. Sta vise, prevelik patriotizam je los, mnogo los jer se pretvara vremenom u nacionalizam, a prevelik nacionalizam je "teh d00m" :)

Naravno, svako od nas treba da na neki nacin voli svoju zelmju i bude ponosan odakle je, ali isto tako svako od nas ima puno pravo da kaze sta mu smeta ili da isto tako svoju zemlju osudi. Pogotovo ljudi u Srbiji.

sex, drugs and bio food!

Drzava ti moze biti draga zato sto si tu odrastao i vezuje te nostalgija ka tim danima, a ako je volish onda time nadomeshtjujesh nesto drugo sto ti fali u zivotu, tj pravu ljubav.

A koja je to prava ljubav po tvom misljenju??Pricas kao da postoji samo jedna vrsta ljubavi...

Eto navedi mi konkretne razloge zasto volis srbiju a da to nije "tu sam se rodio/odrastao" posto to nije konkretan razlog da bi voleo nesto,

Ako bi pojasnio malo , zasto to nije dovoljan razlog po tvom misljenju?

Pazi,da mi je to reko neko pametniji od tebe pa i da mu poverujem,ali ovako....Ali neka,tako treba da govori pravi srbin,"patriota"...ahaha,stvarno ste nekad smesni...

Nekapiras ono sto sam rekao,a to govori o tebi,i sad ja treba da kazem da si ti glup?e moj srbine,ima nas raznih...

Dobro on zeli tamo da provede ostatak svog zivota,tamo gde su bili njegovi,gde je sad on,i sve to,bla,bla,ali ma koliko ti star bio i ma koliko ti nemao zelje da napustis to mesto. opet kako neko moze da ima zelju da ostane dole?U prizrenu 15 srba?I ti sa svojih 76 godina zelis da ostanes dole u kuci bez prozora,osnovnih potreba,bez komunikacije sa spoljnim svetom,ne spavas nego nocu gradis odbranu.Uradices to jer volis KiM,i mesto svojih predaka?I zato sto si hrabar,junak?Ako vec ima toliko godina,i ako dole nemogu da mu priuste normalan ostatak zivota,nek se smiri i to malo prozivi na nekom mirnijem mestu.

E ako ti neshvatash sta sam ja sad hteo da kazem,a ponavljam se po 100 put e onda decko ma koliko ti godina imao glup si.

Svako neka radi shta misli da je najbolje za njega,ja sam rekao kako bih se ja ponasao u takvoj situaciji.Ako on zeli da zivi tako neka.Nije moj problem.

Kapiram ja shta si hteo da kazesh. Bash zato sam ti i rekao da si glup.

Drzhava je dogovor izmedju ljudi, sta tu ima da se voli keve ti?

"Zemlja" u kom god obliku da je dozivljavate nije nista stvarnija od naziva na mapi, ja cu voleti svoje rodno mesto pa bilo ono administrativno u Jugoslaviji, Srbiji ili Tunguziji ali to je to, moje rodno mesto je postojalo i postoji samo kao moj dozivljaj geografske lokacije, ljudi i vremena, i vise ga nema, kao ni tvog niti bilo chijeg... Shta tom "mestu gde si se rodio" uopste ikad znachi shto ga ti volis? Rodice se jos milion ljudi na njemu...

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Mali, ja te kapiram u podpunosti. To sto ti ne verujes u Boga, sto mislish da je tvoja zemlja sranje i imash kosu do poda, je samo etapa u tvom zivotu (ja sam prosao kroz to).

Kada budesh krenuo da radish nesto konkretno za sebe, i postavio sebi bilo kakav put, i, daj Boze, izgradio nesto, onda cesh da shvatish, koliko je u stvari, TO STO SI GRADIO VREMENOM (makar bilo velicine poljskog wc-a, na Kosovu), tebi vazno. Do tad, samo mozesh da nastavish da pushish vutru, izjavljujesh gay-retard-friendly-hipi sranja i idesh da se napijash svakog vikenda sa svojim bezlicnim ortacima.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...