Jump to content

Kvalifikacije za Euro 2008

leisure

Recommended Posts

niko ni rezultat nije pomenuo...

dobismo mi jermene na misice 3-0 (0-0). strelci stankovic iz penala (prvi promasio pantelic u prvom), lazovic na asistenciju dragutinovica i zigic u 92. min :) tom prilikom je loptu pogodio nosem i obnovio staru povredu..

oba penala svirana nad zigolom :)

svi koji pljuju dekija videce koliko ce da nam nedostaje u kazahstanu u martu. mozda on ne daje 100% svojih mogucnosti, ali mnogo znaci za reprezentaciju sam njegov izlazak na teren. koliko je savo bio znacajan za repku do sada tako je deki od sada..

slazem se sa vecinom da za trisovica nema mesta u prvoj postavi, kao i za markovica, ali ko ce umesto njega? duljaj na DR ?? deficitarno je nama mesto i levog krila, mozda treba lukovica forsirati tu.. ne znam..

sve u svemu 10 bodova i prvo mesto na tabeli, jos nam i drugi rezultati idu na ruku (poraz portugalaca u poljskoj)..

inace, sta je to bilo na istoku na kraju utakmice, nekakva tuca??

jos nesto, kako niko da prokomentarise pobedu hrvata nad englezima? ne bih sada zeleo da se nalazim u meklarenovoj kozi, sta mu sve spremaju novine kada se vrati u englesku.. jos i onaj NEVEROVATAN robinsonov kiks.... strasno!!!

longley, jel bilo nekih incidenada na trgu bana jelacica???

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sta reci za Engleze koji su mi izbili 3soma i to duplu sansu sam igrao na njih,a ludi Cesi koji su mi izbili 14soma na 3 razlicita tiketa,ljudi se zadovolje remijem poritv osakacene Irske koju je Kipar pretukao...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Da, a tih 0:3 u beogradu je realno?

Ako si gledala obe utakmice, znaces da je to sto si rekla potpuno bezveze...

nije bezveze. jbg, da smo mi mnogo bolji od njih, ne bi primili ta 3 gola, pa makar oni bili dati na osnovu "nasih glupih gresaka" i "na brzinu". ali opet kazem, gori su od nas, chim smo ih onako napunili... tu smo negde po kvalitetu. u novinama pishe - te veceri igrali smo kao brazilci - ma daaaj..

For what I’ve done

I start again

And whatever pain may come

Today this ends

I’m forgiving what I’ve done

Jooooojjjj!!!!

Zeno idi peri sudove :D

Shto se tice ostalog, onaj drugi gol hrvatska - engleska OMG OMFG! Kaze Robinson da je to Pletikosa napravio rupu u prvom poluvremenu pa je tu odskocilo i tako ga zajebalo! Stojkovicu PRAVI RUPEEEE!!!111

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

smesan gol ili ne,jebeno nije Robinson tu zaista kriv,vidljivo je kako je lopta odskocila o dzombu,on sad ispada smesan zato sto trazi opravdanje...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

smesan gol ili ne,jebeno nije Robinson tu zaista kriv,vidljivo je kako je lopta odskocila o dzombu,on sad ispada smesan zato sto trazi opravdanje...

word.lopta je isla po zemlji pre odskoka.sad mozda nije trebao da ispucava na prvu ako je vec primetio neravan teren pogotovo sto niko nije vrsio presing na njega.sve u svemu rvati ih oprase,sutevi na gol cini mi se 17(9) prema 3(0).

niko ne pomenuse apsolutno nepostojeci drugi penal nad zigicem.znaci cist zuti za simuliranje.sta bi posle bilo...

inace portugalska odbrana protiv poljske u prvom poluvremenu [roflmao] .ono sudaranje ono gubljenje na terenu,zaista verujem da protiv njih uzimamo bar 3boda.

Edited by badnick

salt wat fish fresh wat fish?

jesi ti sakat pa moram ja da ti perem sudove?

Nisam naravno ali imam 3 zene u kuci (keva i 2 sestre), necu valjda ja pored njih da perem ? :P

Dodushe perem kad sam kod ribe u stanu recimo, jebiga ako spremimo neku hranu, red je da barem podelimo pranje sudova, ili recimo ona sprema ja perem ili obrnuto itd...Tako da oprao sam ja vishe sudova nego shto mozesh da zamislish ali si bre izlupetala tamo neshto pa sam hteo da napravim vic :D

Mladi su bolji od Shvedske, ne za 5:0 ali nisu ni oni bolji za 3:0. Sve u svemu zacin C, bolje su proshli :).

Shto se tice Zigica cista folirancija zuti morao da padne. Bilo mi zao jermena a i ovi GOVNARI OD NAVIJACA su im zvizdali himnu ne znajuci da su Jermeni imaju dobre odnose sa Srbijom oduvek. Tu ljudi su bre kao mi, jel neko ovde zna da su turci pobili oko 1920. godine 2.000.000. stanovnika tamo?

SRAMOTA JE DA SU NASHA GOVNA ZVIZDALA BILA KOJOJ HIMNI A NE JERMENIMA! (dobro ajd sad za amere ili engleze i da skontam :P, ali jermenima?).

[edit]Zaboravih da stavim :* za medolinku kao izvinjenje :).

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

upravo, tacno se videlo da je zamahnuo nogom da udari loptu taman kada je ona odskocila od dzombu. kao da se to nikome nikada nije desilo na utamici, koliko puta napdaci promase celu loptu prilikom pokusaja voleja.

1.Zasto mislis da ja imam tu informaciju?

2.Imam :D

Uhapsili su 230 navijaca 199HR i 31 ENG , zbog tuce , paljenja baklji , kradje , remecenja javnog reda i mira...

Nista bitno...

ho ho ho!!!

znao sam ;p