Immortalis Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 @ starbak donekle si upravu za tvoje objashnjenje nadprirodnog, ali nije mi jasno zashto pokushavash da definishesh nadprirodnost a onda kazesh da ne postoji, samim tim sebe pokopavash u toj teoriji, jel ako definicija za neshto postoji , postoji i to shto si definisao. Tvoje shvatanje nadprirodnog mozda i nije toliko netacno koliko tvoj odgovor da li postoji ili ne. Ja bi za nadprirodno pre rekao da su to deshavanja koja odstupaju od trenutnih zakona prirode onako kako ih mi vidimo. I da li postoji, da. Kad si rekao "samo ono shto covek JOSH nije uspeo da predstavi " u neku ruku predstavlja bash tu arogantnost koju si sam objasnio. Neke stvari ce mozda u buducnosti biti objasnjene kroz standardne ,nama poznate metode, a neke nece nikad jel u sushtini smo ograniceni na jednu, ljudsku perspektivu sveta i dogadjanja u njemu. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Kol'ko sam ja nesto malo upoznat, svemir se bese sve vreme "shiri/raste/whatewah", i postoji valjda ona teorija da ce "sirenje" svemira jednom dostici brzinu svetlosti a onda...omg :) ne znam odakle ti ovo. sirenje i skupljanje svemira - lambda i omega. L + O = 1 pomesao si sa time da ako koef. skupljanja postane veci od koefa shirenja. tada je omg. :) @topic da. verujem u ta natprirodna chuda. tako da imam neke svoje "rituale" koje primenjujem. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Hmm dobro, mislim moguce je da sam pogresio, kao sto rekoh ovo sam i vise napamet govorio cega se secam, nadajuci se da ce neko znati tacnije :) Al i dalje sam prilicno siguran da je bilo nesto na tu neku foru sa brzinom svetlosti, verovatno sam ja zapamtio u pogresnom kontekstu Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Brate mili bar razmisli malo tim glupim wow-overloaded-malfunction-mozgom dal' da hejtujes, pre nego sto to i uradis, ili u najgorem slucaju potrudi se da i procitas ponekad sam post, jer ocigledno nisi uopste ukapirao sta sam ja zeleo da kazem u vezi horoskopa. HINT: Istrazivanje koje si naveo ne negira ama bas nista od moje prave poente. Ponavljam, mislio sam na karakterne osobine ljudi oko mene, da li su npr. posesivni, druzeljubivi,povuceni,kako razmisljaju, kako vode diskusiju, da li se svadjaju po svaku cenu(u prevodu retardi, yo de1), itd. na takve stvari sam mislio, i ama bas nista vide od toga. To spada u onu drustvenost i socijalizaciju odredjenog lica u drustvu, sto opet nema veze sa mozgom, sta god da si mislio nisi mislio puno, ja ne hejtujem prvi koji je poceo da prozivas si ti a ja sam morao da odgovorim onako kako je shodno. Tako da sve to sto si rekao veze smozgom nema jer nema nikakvih ni bilo kakvih drugih slicnsoti izmedju ljudi koji su rodjeni istog-slicnog dana i vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 1. pokušavati ljudima koji veruju u horoskop da objasniš da to veze sa životom nema je kao pokušavati da obezbediš windows, što bi rekla statorova signa 2. ne znam odakle ti ovo. sirenje i skupljanje svemira - lambda i omega. L + O = 1 pomesao si sa time da ako koef. skupljanja postane veci od koefa shirenja. tada je omg. :) http://en.wikipedia.org/wiki/Pulsating_theory 3. jeste sve unapred zapisano, ali ne onako kako gatare pričaju. zamislite čašu iz koje ste upravo popili kokakolu i ostavili je na stolu (omg rima). unutra sad ima ostataka koce, bakterija iz vaših usta, prašine itd. naučnici bi mogli da analiziraju sadržaj, pogledaju pod mikroskopom i šta već, i da predvide koliko će se bakterije namnožiti u narednih 24h, koliko će vode ispariti, kako će mirisati čaša... zamislite neku mnogo napredniju nauku koja može da posmatra čitavu planetu onako kako današnja nauka posmatra jednu čašu. mogli bi da kažu šta će se sve desiti narednih 200 godina. pre nego što mi odgovorite ALI POSTOJI LJUDSKA VOLJA A NJU JE NEMOGUĆE PREDVIDETI OMG, razmislite kako mozak funkcioniše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 pre nego Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 /me hug Drale 'cause he needs it right now =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Iskreno nisi :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 zato volim rur...jer se ovde sve brzo pretvori u filozofsko/religiozno/naucne rasprave:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 1. poku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Stator je krenuo putem Linux zealota sto je los put, Rece mi covek sa 'black hat" majcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Nisam nikada verovao u te gluposti. Ali recimo da mi je broj 13 nekoliko puta ispadao srećan, pa sada to koristim. :) Ono, na faksu uvek izvlačim 13 cedulju, i do sada sam uvek dobijao do jaja pitanja, iako sam nekada imao 10% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 iam ispit sad u petak.. oh da.. petak 13ti. :))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 Zanimiljive konstatacije... Jedno je sigurno, da nista nije sigurno. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 jedino natprirodno u sta verujem, sem religije koja mi je potrebna ne zbog neke podrske ili utehe, nego kao sredstvo da neke ljude pre ili kasnije stigne zasluzeno - jeste karma. Ako si prema nekom dobar, dobar ce i on biti prema tebi. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 ако си добар према некоме то никако није гаранција да ће и он бити добар према теби. али, повећаваш шансе да ће људи генерално бити добри према теби ако си ти добар према свима. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 (edited) natprirodno je samo ono sto covek jos nije uspeo sebi da predstavi. a mi u svojoj aroganciji mislimo da znamo sve i da sve moze da stane u nasu logiku i predstavu sveta dakle - ne. ^ covek je objasnio nepostoji nishta natprirodno postoji samo neshvatljivo tj neshto shto covek nemoze da shvati ... :D barem ja tako mislim iguana , neznam u kom svetu zivish .... to ako si prema nekom dobar , on da bude dobar prema tebi eeeej ili samnom neshto nije uredu ili ti lupetash ... Edited October 6, 2006 by Intruder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 ако си добар према некоме то никако није гаранција да ће и он бити добар према теби. али, повећаваш шансе да ће људи генерално бити добри према теби ако си ти добар према свима. ja cu biti dobar prema ljudima, barem da bi mi savest bila mirna. ako je neko losh prema meni uprkos svemu onda je to njemu na cast. Na ljudima je da oprastaju, na bogu ili sudu vremena je da sudi... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Jeeste ja verujem u horoskop i gradonacelnika Nisa @ De1: Ja sam verovatno malo naprasnije reagovao nego sto sam trebao, bio sam nesto nervozan i jbg, sta sad :( Al' definitivno ne bih tako reagovao da nije bilo tvojih blago retardiranih izjava, tako da me je to malo izbacilo iz takta. E sad ono sto ti ne kapiras se naime nalazi u samom nazivu topika, dakle ti si meni nasao da objasnjavas i citiras istrazivanja o horoskopu, k'o da je to sad nesto meni novo, mislim ono "e hvala ti sto si meni slepom otvorio oci" ( Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Ma ni Linux se ne moze osigurati jer je to kupusara najgore vrste, koliko samo ima 0day exploita ... Ni jedan OS nije skroz secure jer ga je pisao covek, svi ljudi grese tako da je to secure OS cista utopija, Stator je krenuo putem Linux zealota sto je los put, svaki OS treba koristiti za ono za sta sluzi, Linux je dobar za neki sitan server koji moze da opsluzuje manju ili srednju mrezu i to je sve, tu se zavrsava prica sa Linuxom. ro fl © Stija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 @ De1: Ja sam verovatno malo naprasnije reagovao nego sto sam trebao, bio sam nesto nervozan i jbg, sta sad :( Al' definitivno ne bih tako reagovao da nije bilo tvojih blago retardiranih izjava, tako da me je to malo izbacilo iz takta. Ma nisam trebao nista da pisem ne vredi stoci pricati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 iam ispit sad u petak.. oh da.. petak 13ti. :))))))))))))) Isto je i kod mene slučaj; nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 ro fl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 jedino natprirodno u sta verujem, sem religije koja mi je potrebna ne zbog neke podrske ili utehe, nego kao sredstvo da neke ljude pre ili kasnije stigne zasluzeno - jeste karma. Ako si prema nekom dobar, dobar ce i on biti prema tebi. Eh,nije ti jos uvek nijedna surovo iscupala srce Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 naravno da nije, uradi to on sam umesto njih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts