Jump to content

Pioneer deh1600 ili Panasonic c1323

Nezki

Recommended Posts

Ljudi sta mislite da je bolje da stavim Pioneer deh1600 ili Panasonic c1323 posto imam oba.

Panasonic c1323 je cool njega sam pre koristio i cool je ima mp3 i aux i 18w RMS, ali opet sada mi je u autu Pioneer deh1600 koji ima MOSFET 25w RMS i trebalo bi da je mnogo bolji plejer samo shto nema mp3 shto je za mene veliki minus, pa sada da li je tolika razlika kod plejera sa MOSFET-om i bez (ako je to jedina razlika)?? Poshto sam odusevljen kvalitetom zvuka koji izlazi iz Pioneera!!

Zavisi sta imas od zvucnika.

Ako su neki bolji koji mogu da doguraju 4x50w do granica, onda stavi pioneer pa i da samo fm radio ima! :)

Ne moze panasonic da se poredi sa pioneer-om.

Koliko Panasonic bolje pravi telefone od Pioneer-a*, toliko x 3 Pioneer pravi bolje glavne jedinice za kola!!

* - Pioneer ne pravi telefone

facebook.com/speed.rs

Pa napred su komponentni (u mojoj novoj Corsici [:D][:D] ) nisam siguran koji, ja mislim da su fabrichki (shto bi trebalo da su Blaupunktovi poshto on radi Opel-u),ali su stvarno dobri (u poredjenju npr sa mojim starim blaupunkt gt132)!! a nazad su neki shit ne znam koji, sto mi nije toliko vazno, vazno mi je da JA lepo chujem napred! Iskreno presrecan sam kako se chuje sada samo bih voleo MP3, ali se plashim da cu taj kvalitet izgubiti ako stavim panasonic, prosto ne znam da li je to do zvuchnika ili do plejera [:(]

E i reche mi ortak koji ima isto panasonic ali cq-c1333 (moj je cq-c1323ne) da ima MOSFET pojacalo (pishe mu na kutiji) a inache plejeri su indentichni! Jel zna neko jel to vazi i za 1323 ili samo za 1333 model koji je on inace dovukao iz SAD-a... Ja sam pregledao na net-u ali nigde nisam mogao da nadjem nishta so help plz ako neko zna