Intruder Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 znachi to ce biti L&M promo zurka stoga ako iako dobije ulaznicu a nece da ide da mi se javi plzzzzzzzzz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 IDEM SIGN ME IN ZA BESPLATNE CEVAPE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 kako se dobijaju ulaznice ? :D jel deli neko mozda oO Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 kao za haineken ali aj bezi,taj Chicane je neki trens,aj pali!!!!1oneone Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Dolazi Peace Division, enough said :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 cekcek...sta bre chicane promo...jel mislite na ovo: http://www.google.com/musica?aid=cKFyOhcmp...c&ct=result ako dolazi moram da odem obavezno bre!offshore i saltwater ftw!dajte info i karte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 omg, pa ovo je stvarno!!1 http://www.chicanemusic.com/live/live.asp ne mogu da verujem da za ovakav dogadjaj nisu pustili karte u prodaju vec ih dele po nekim fensi klubovima...i na kraju ce ici neki pozeri i smaraci, a oni koji stvarno zele da idu ce izvisiti...dajte karte bre, bubreg bih dao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Aj videcu ja kome treba karta da nabavim. Sutra Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 meni i duletu da nabavish jer smo mi tr00 fanovi.. ostale ko jelte :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Aj videcu ja kome treba karta da nabavim. Sutra zeki kralju ako mi nabavis.../o\:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 dajte ljudi sta vam je. ako slucajno ne nadjete kartu,dodjete ispred ulaza bice likova koji imaju vishka pa ce da dele. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 vec sad dele za 700 kinti:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted October 5, 2006 Author Report Share Posted October 5, 2006 dajte ljudi sta vam je. ako slucajno ne nadjete kartu,dodjete ispred ulaza bice likova koji imaju vishka pa ce da dele. ko na tehnolodziju tj sve zavisi od posecenosti znam da prosle godine nisu delili toliko na tehnolodziju ove godine nisu ni pola prostora popunili pa su bacali karte ispred :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 ko na tehnolodziju tj sve zavisi od posecenosti znam da prosle godine nisu delili toliko na tehnolodziju ove godine nisu ni pola prostora popunili pa su bacali karte ispred :D verovatno zato shto ljudi ne vole da idu na otvorene prostore po kishi ;) Quote - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 pa teknolodzi bio pun. jes da je padala kisha to veche,ali stala pre pocetka. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 znao sam da ovaj Zeki samo zeki... pfff... razocharao si me choveche skroz.... :/ humz... i na shta sam ja potroshio svoj 2500ti post... tz tz tz Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 (edited) pa teknolodzi bio pun. jes da je padala kisha to veche,ali stala pre pocetka. ? za razliku od prosle godine bio je prepolovljen sranje shto su svuda bile bare na sajmu i shto je bilo blata al skroz je ok bilo zeki ima li shta od tih karata ? :D Edited October 6, 2006 by Intruder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 ? za razliku od prosle godine bio je prepolovljen sranje shto su svuda bile bare na sajmu i shto je bilo blata al skroz je ok bilo zeki ima li shta od tih karata ? :D brate bilo je sranje od zurke,al aj necemo o tome,nije topic za to. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 sta ovi na chillu kenjanju da je otkazano? http://www.chillout.co.yu/diskusije/viewto...sc&start=90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 lazna uzbuna...bsa su duhoviti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted October 7, 2006 Author Report Share Posted October 7, 2006 nabavio ulaznice jej! see ya there tonajt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted October 8, 2006 Author Report Share Posted October 8, 2006 sad ustadoh meni je bilo extra dobro onaj crnja je malo smorio upocetku al posle je kidao mohi kakav si ti to metalac kad sam te video juche :D ozvucenje je bilo dobro , rasveta extra i nakraju mi nije jasno ko je organizovao ono... i shta je dobijo time shto je platio 3 izvodjaca , ozvucenje , prostor , obezbedjenje kurce place bla bla ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 nisi nikad chuo za akcije pranja novca? :D inache... Dule Smoreni i ja smo bili i WEEEEEEEEEEEEEE Chicane je sabio i bilo je super. Onaj, pre crnje je bash smorio, pa je crnja iako je pochetak bio malo losh, bio pravo osvezhenje u samom startu :D, a posle brm brm :)) Da nismo pobegli nekih pol sata posle kada je Peace Division krenuo, bojim se da bi ostali na chillu... a to ne bi bilo nikako dobro jer bi ostali do 12 ili neshto :D i sad bih tek ustao :D odo slusham chicaneeeeeeeee :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 (edited) meni bilo ok. nisam slushao MKDSLa,Niga me iznenadio onakvom muzikom na kraju (Nirvana,Marli...) Chicane je bio ok. Peace Division,neki delovi mi se svideli,neki smorili... inace najveci utisak ostavile one chill sobe Ljudi vecina fensi.... i tako... sve u svemu ok zurka,nista vise. poz za Egzija btw Edited October 8, 2006 by Doca_ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts