Crash Override Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Koliko ja vidim na f1.com ima samo live timing... A na http://www.hrt.hr/streams/index.html HR2 ne radi... Ne mogu da verujem da necu videti danasnju pobedu Ferraria :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 aaa, pa en znam za stream, ovo sa f1 je najbolje shto cesh dobiti:) nije loshe, pogotovu en ako si ljubitelj planetariona:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 A dok ja chachkam hrvatske sajtove, i zovem komshije koje imaju HTV da bih gledao F1, za to vreme Tijanic kupi 300 din mesecno, i pusta nam Kamiondzije Need I say more? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ovi hrvati nekim svojim prichama ozbiljno teze da ugroze reputaciju chedomira brkica, a vole kobasichara pa ne znam, mislm:"a pre 2 godine je vozio 400 krugova unazad vezanih ochiju" dobra je bila trka, onakvo startno blokiranje od strane robova nisamo videli godinama, ali izgleda da dechka ipak nisu josh sasvim obuchili za taj posao. jedno je sigurno, kod ovog ushmrkanog smo se zajebali... bravo kimi:) svaka chast ferrariju, mada su proveli zimu na toj stazihiljade i hiljade , stotine i stotine krugova i opet nishta;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 f1 is baaack i nema veze sto pobedi alonso,f1 is baack! cini mi se da cemo gledati ujednacenu borbu shu mahera,alonsa i raikonena do kraja. kolko je meklarenov bolid badass znaci zlo.kad krene da pobedjuje juju:) i da naravno cestitke navijacima renoa,a bogami i ferarija:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 kakva trka \o/ na startu me je iznervirala stara ferarijeva fora da šumi ide napred a rob blokira konkurenciju.. na sreću, to je potrajalo dve krivine. a kad je alonso izašao ispred kobasičara drao sam se ko devojčica :) naravno, junak dana opet kimi koji po običaju stiže s kraja kolone na čelo. nisam znao da f1 može da se vozi na jednom pogonskom točku. gotivno je što su timovi mnogo ujednačeniji nego ranije.. danas mi je delovalo da su honda, meklaren, reno, ferari i vilijams podjednake snage. ste izvalili nika rozberga? mnogo dobro vozi dečko, bio je osmi. ovi hrvati nekim svojim prichama ozbiljno teze da ugroze reputaciju chedomira brkica, a vole kobasichara pa ne znam, mislm:"a pre 2 godine je vozio 400 krugova unazad vezanih ochiju" ← mislim da tripuješ, ja iz njihovih priča kontam da ne mogu očima da ga vide, a to hvaljenje za 400 krugova je bilo u kontekstu "nemojte se previše nadati na daljim trkama, ovo je max što može da pruži" cini mi se da cemo gledati ujednacenu borbu shu mahera,alonsa i raikonena do kraja. ← ja sam se iznenadio koliko su ujednačeni motori.. to je verovatno zato što niko nije otišao predaleko u razvoju v8-ica, al opet, kada vidim cosworth kako ladno ubrzava kao mercedes il bmw, do jaja mi je.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Dajte bre rezultate, koji je bio kimi? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 mislim da tripuješ, ja iz njihovih priča kontam da ne mogu očima da ga vide, a to hvaljenje za 400 krugova je bilo u kontekstu "nemojte se previše nadati na daljim trkama, ovo je max što može da pruži"ja ne znam jel tebi bio ukljuchen ton?:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 mrzi me da kopam sad razmak alonso shu maher raikonen baton montoya wabber Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 samo da dodam da je Roseberg opasan skroz, i pohvale Klienu, on ce biti prvak za koju godinu isto ako sedne u dobar bolid garant Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 sbb nema hrt2?!nesto si se ti zeznuo,sbb ima hrt2(ja imam sbb i imam hrt2:)).proveri,ja mislim da svi imaju iste kanale na sbb Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Bravo za Alonsa, Kimija i Rosenberga. Ovaj Rosenberg je majstor! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Starasna trka. Odgledao sam je bas sa velikim apetitom. Definitivno ova trojka danas koja je bila na podijumu ima da krsti koplja do kraja sezone... Ali mi se sve nesto cini da ce odluku doneti sekundarni vozci (aka rob-ovi) jer su ovi prvi previse isti/slicni po performansama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 pu bre... nisam gledao...tj zaboravio sam :( jer sam listao domace kanale a nisam imao pojma da majmuni nisu uopste uzeli da prenose... a hrvate i onako ne mogu da slusam gde jos ima prenos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 ja mislim na rtlu,ali ne znam sta vam smetaju hrvatski komentatori kad nema hrvatskih vozaca:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 iritira me hrvatski naglasak, i hrvatski izrazi :) i njihovi glasovi ... i ne znam sta jos :) ne osecam se prijatno kad ih slusam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Ovi danashnji komentatori su mi zvuchali ok...bez onog njihovog standardno upadljivo-odvratno-pederskog naglaska. Sama trka je bila do jaja...odlichna najava za sezonu... ...i drugu titulu za Alonsa. :) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 nemachki rtl je iz raja izashao! lepa trka, mozda ova godina bude interesantnija, proslu sezonu nisam pratio ni 20%.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ovogodisnji bolidi izgledaju uzasno, ako se zanemari boja, jer deluju kao zguzvani Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 najbolja fora sto su rvati stvarno bili u bahrejinu!!! a ne ko ovi nasi mucenici godinama prenose f1 a iz studija nisu izasli ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 hrvati putuju na svaku trku, osim možda dalekoistočnih.. u americi si bili.. kole, prošla sezona ti je bila dosadna? omg wtf bbq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ne znam zasto ali smorila me je formula josh pretproshle godine pa sam prosle samo par trka sa pola oka pratio...i nije mi se primilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Eh Kole... Proshla sezona je bila zmaj u odnosu na pretproshlu. Ova takodje obecava. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 ne znam zasto ali smorila me je formula josh pretproshle godine pa sam prosle samo par trka sa pola oka pratio...i nije mi se primilo... ← same here, ali kao sho kole reche prva trka ove sezone obetjava Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 1 2 Giancarlo Fisichella Renault 1:33.840 2 12 Jenson Button Honda 1:33.986 3 10 Nico Rosberg Williams-Cosworth 1:34.626 4 5 Michael Schumacher Ferrari 1:34.668 5 9 Mark Webber Williams-Cosworth 1:34.672 6 4 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 1:34.916 7 3 Kimi R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts