kobrica2004 Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Izvucene su grupe za wcg glorija je dobila realno jaku grupu,kontam da ako budu prolazile 3 ekipe glorija je proshla,realno eG-kanada i 4K engleska mogu da ih dobiju ostlai su jadni do svemira http://www.worldcybergames.com/drawing/200....asp?itemno=263 Srecno tamo 4gl Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 (edited) evo sad sam stigao da pogledam grupe,mada kapiram da su skoro izvucene izgleda dobro,mada iskreno ne znam ni jednu ekipu sem 2 pomenute,kazakhstan je imao dobru source ekipu,sto znaci da ne moraju da budu losi kao sto pretpostavljamo,mada realno gledano ako prolaze 3 ekipe mozemo necemu da se nadamo best of luck svima koji idu... sad sam pogledao sve grupe,po meni su C i H za nijansu teze od ostalih,jbg simplex nemate bas srece mada,mozda se varam,posto nemam predstavu kakvi su rumuni sad,kao ni holandjani a po meni i grupa E moze da se ispostavi jaka... ko zna,videcemo,valjda cemo uraditi nesto Edited September 20, 2006 by < 4gl > Filip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted September 20, 2006 Author Report Share Posted September 20, 2006 evo sad sam stigao da pogledam grupe,mada kapiram da su skoro izvucene izgleda dobro,mada iskreno ne znam ni jednu ekipu sem 2 pomenute,kazakhstan je imao dobru source ekipu,sto znaci da ne moraju da budu losi kao sto pretpostavljamo,mada realno gledano ako prolaze 3 ekipe mozemo necemu da se nadamo best of luck svima koji idu... sad sam pogledao sve grupe,po meni su C i H za nijansu teze od ostalih,jbg simplex nemate bas srece mada,mozda se varam,posto nemam predstavu kakvi su rumuni sad,kao ni holandjani a po meni i grupa E moze da se ispostavi jaka... ko zna,videcemo,valjda cemo uraditi nesto Holandjani su nikad gori igraju neki radovani :) bas sam pricao sa sholajom o tome nema one stare garde neki novi klinci Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VuNda* Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 gl Fico sabite ih tamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxcvb Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 ne igraju sa 4k nego sa nekim Goldbrick aj pa srecno u monci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 goldbrick se sad zove dignitas. EG je jak, a dignitas i k23 (ako oni predstavljaju kazahstan) se mogu dobiti, realno jedna od lakshih grupa. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 GO 4GL !!! UZ VAS SMO !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 sa srecom momci, uz vas smo :) ! GL ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 prolazi glorija bez problema... GL HF TAMO !!! fico ... :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 gl^^ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 gl glorijanci sabijajte !!! Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 gl, i da uradite nešto tamo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 Gl i BVP :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 Osim EG u grupi A nema ekipe koju 4gl ne moze dobiti, tako da prolazak dalje ne bi trebalo dovoditi u pitanje. A posle sta vam Bog da, posto se ukrstate sa grupom E (Danska i Svedska)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 branko nisam siguran da li se A ukrsta sa E ili sa H.posto mi je pera tako rekao,ali nvm sto se tice naseg prolaza,realno ima dobrih sansi,ali pored kanadjana "jaki" su i englezi i kazakhstanci,tako da,ko zna,dacemo sve od sebe pa sta bude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Imali smo srece sa grupom, sto nam se do sada obicno nije desavalo. Ne znaci da su Glorijanci favoriti, ali bi mogli da prodju kao 3. ili eventalno 2. Ne treba da se previse opterete posto i dalje nisu favoriti. Momci, sa srecom i lepo se provedite pre svega! :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 kao 3. ? zar ne prolaze 2 ekipe ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 E ako budete imali srece mozda cu ja da vam sudim. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 3 ekipe sam uzeo iz Solajinog posta i ono sto je posle neko komentarisao :) Nisam citao propozicije takmicenja, tako da ako sam ispao glup jbg :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 branko nisam siguran da li se A ukrsta sa E ili sa H.posto mi je pera tako rekao,ali nvm sto se tice naseg prolaza,realno ima dobrih sansi,ali pored kanadjana "jaki" su i englezi i kazakhstanci,tako da,ko zna,dacemo sve od sebe pa sta bude Ja na ovom linku procitah da je sa E. Ali i da je sa H ne bi bila mnogo bolja situacija - Brazil i Poljska/Francuska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 ukrsticete posle grupa sa beogradom :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 aj nek neko koga ne mrzi proveri kolko ekipa prolazi thx unapred,hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 prolaze 2 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted September 26, 2006 Report Share Posted September 26, 2006 ae GL Fico i ostali, sabite stoku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simpleX.Pta Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Srecno glorijanci :) idemo dalje :P "(mada mi nemamo neki shanse:P)neboj te se od englezi :P juce smo ih razvalili 16-3 :P tako da mozete i vi da izigrate :P bar 16-14 :P srecno vidimo se u milano :P !!!!!!!! Quote Rise Your Game Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts