Aca~ Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Iran 2nd : B)DespoT(M, igra na US Eastu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 Pa zasto igra na east-u a ne u asiji??? U stvari ima skor 0-0, mozda ide samo turistichki ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 22, 2006 Report Share Posted September 22, 2006 E hajli koliko kosta jedan slot ako sme da se zna za wcg ^^ Koliko novaca !! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 23, 2006 Author Report Share Posted September 23, 2006 nemam ja tu informaciju, ali znam da je slot vezan za kesh,a ne uspeh. Zato svedska i norveska npr imaju po jedan slot,a neke nevazne zemlje vishe. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthrax^^ Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 U stvari ima skor 0-0, mozda ide samo turistichki ^^ Mozhda preferira CG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 nemam ja tu informaciju, ali znam da je slot vezan za kesh,a ne uspeh. Zato svedska i norveska npr imaju po jedan slot,a neke nevazne zemlje vishe. Ali chudi me onda da je skandinavcima problem da izbace kintu za dzekove :) a da nekim zemljama treceg reda nije frka da imaju i po dva slota? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 24, 2006 Author Report Share Posted September 24, 2006 zato shto ih bole paja jednostavno da bacaju pare na igrice npr, kad imaju dzh shkolovanje, zdravstveno osiguranje full itd itd Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Al je bacanje para to je za tako razvijene zemlje neprimetno ko da ima je stalo do par hiljada eura , mora da je nesto drugo po sredi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 24, 2006 Author Report Share Posted September 24, 2006 pa nema organizacije koja hoce da pravi wcg, mali broj igracha i tako dalje, valjda vidite da se norveshki wcg odrzava ovog vikenda u stockholmu sa samo 3 igracha, sve je jasno. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Ne seri juju kako su propali :D A ja mislila da smo mi shit ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Pa ostali su shvatili da ne mogu da pobede crea i zato nisu dosli :| p.s. ako ima ostalih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Ima, JoganKnoFF :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 24, 2006 Author Report Share Posted September 24, 2006 JoGaknoff je shvedjanin, nije norvezanin. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 a da, my mistake.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthrax^^ Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 pa nema organizacije koja hoce da pravi wcg, mali broj igracha i tako dalje, valjda vidite da se norveshki wcg odrzava ovog vikenda u stockholmu sa samo 3 igracha, sve je jasno. Norveshki quali u Stockholmu, wtF?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 24, 2006 Author Report Share Posted September 24, 2006 nisu imali organizaciju koja bi platila troshkove i sl, pa su uleteli shvedjani sa mestom, i po jednim slotom za wc3 i cs Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthrax^^ Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 eee siroti Norvezhani, bash mi ih zhao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 kako da nadjem imena igraca a ne iz koje su zemlje po grupama ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nw | master Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Koja je prva nagrada na tom WCG-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 11, 2006 Author Report Share Posted October 11, 2006 25k, 10k, i 8k, u dolarima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bs4player Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Koji je tacan datum pocetka wcg-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 18 oktobar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 posle 5 dana brisanja na ovom topicu morao je i ban da proradi: Dino Nino misaking[X] HowWeDo Sweet Mickeyyy malo iskulirajte ... Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 ljudi, odo ja sutra, pa se gledamo kroz koju nedelju, mozda i prodjem grupe ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nw | master Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 srecno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts