Vladica Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Vidite sta je moj ucenik to little ghoste stvarno ti skidam kapu ponosim se tobom :))) little ghost fighthing!!! :) pokazi im zube :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 20, 2006 Author Report Share Posted October 20, 2006 od tebe bi mogao da nauchi samo kako da lupeta gluposti, ili da oduzi turnire za par sati inache, repova nece biti to nedelje, da ne pitate josh opet 100 puta, evo i linka za tu vest http://wc3.gosugamers.net/news.php?id=5111 Ghost ide na drugog iz grupe O, a to ce verovatno biti Madjar Day-Night-Abuse iz francuskog EFC klana, orc igrach, mada moze da bude i Terror iz Praetoriani klana (s obzirom da znamo koliko je orc jachi od ud-a). Ako to prodje (a nadamo se da hoce) ide na Grubbyja. ovde imate format single eliminacija http://www.worldcybergames.com/5th/fun/new...no=N06091910000 a ovde one koji su se za sada plasirali za single elim (grid ce biti potpun nakon sutrasnjeg dana) http://www.worldcybergames.com/5th/2006/Gr...sort=G060418104 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 hihi popusio karu zeus hihih :))) gj ghoste i gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ma ghost ih sve inenadjuje jer retko ko zna njegov stil! Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Evo ima meceva na wcg tvu meni sa 256 odlicno radi ne baferuje upravo poceo vod hot vs soju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ma proci ce tog Madjara u to ne sumnjam, ladno ce mu posle doci Grubby, e to ce biti veselo... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 brate jak je mnogo taj madjar, ako ga prodje GJ Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 taj madjar je iskrivio moon-a :) tako da nije ni malo los ali nije ni nesto ne pobedljivo moze ga ghostic dobiti ;) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Svaka chast ghoste :) Hammer smash the face xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 onaj crnogorac izgubio sve 4 (ochekivano zar ne? :P ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patjenik Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 (edited) Pa naravno, taj crnogorac kod nas ne bi prosao ni kvalifikacije, ali u CG druga pricha; interesuje me koliko li su imali prijavljenih igracha za wcIII?? A sto se tiche madjara,, prolazi 100%; samo gledajte kada bude pisalo win... a sto ce mi biti drago kada pobedi Grubbisu... Edited October 20, 2006 by Patjenik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Pa naravno, taj crnogorac kod nas ne bi prosao ni kvalifikacije, ali u CG druga pricha; interesuje me koliko li su imali prijavljenih igracha za wcIII?? imali su 1-2, ako se rachunaju osobe starije od 14 god, sve ostalo bila neka deca sto vise po igraonama.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 ToD je odvratan i prolazi grupe jer igra lamerski... Imbalans :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Bas to htedoh da kazem A samo kenja tipa : zeleo bi da elfovi nestanu da nisu ni postojali Ali dobro objasnice my kasnije da se ne osvaja wcg na teknkove ko sto mu je i deadman u kodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 20, 2006 Author Report Share Posted October 20, 2006 ToD je car, vi nemate pojma Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ja cenim da Ghost osvaja WCG, vi kako hocete :) Btw, onaj SuperNick izdivljao xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 u 16/finala pa na dalje nema luzera, ko kukne puko je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Evo me posle par dana bana ne znam ni zasto ali ok . Video sam da je ghost prvi u grupi i svaka cast dalje sta uradi uradio je . Svaka ti dala GJ . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patjenik Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Sada nesto gledam, i pitam se da li je moOguce da je ovaj Prae.PAladyn iz grupe P onaj Prae.PAladyn koga dosta njih cene i da taj isti ima 0 - 3 i da je po*usio... ghost prolazi i ovog s* i grubbisu ... go go Ghost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Evo bleja u hotelu sa Hrvatima :))), sirimo bratstvo i jedinstvo uz pivo. ;D Nego, sve je mnogo skupo, i jebeno nema sta da se radi. Tod je car, mada nam je malo falilo da se izbodemo na prvom susretu, posto je ignorantni francuz. :)) Uglavnom je bleja sa hrvatima i nasima. Zevs je skroz bezveze ispao, nije igrao od eswc-a, ako ga opet ovi naljute, ima da izdivlja na sledecem turniru. Inace, grubi je srao u gatje dok je gledao partiju protiv glejva, sedeo covek pored mene. :) Vetjina svih tih igraca su opusteni, cak sam se i upoznao sa onom malom kosookom bunny. :) Steta sto nemam foto aparat ili kameru. Pozdrav ljudi, odo ja na spavanje. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patjenik Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 hehe, a sto da se izbodete...? hehe grubbs ce tek da sere kada se sretnete 1 on 1.... gl.. pokazi im... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Ma usro se posto je partija bila do jaja : )))))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 (edited) Ma usro se posto je partija bila do jaja : )))))) Aaa kao gledao bezveze ,gledao pa ce celu notj da smishlja kaunter protiv mk-a :) Edited October 20, 2006 by Latino ^ Beat Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Bravo Gouste, nastavi dokle god mozes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 jel neko pre ghosta uradio nesto ovako ? mislim prosao grupu, bio prvi u grupi ? koji je nash najveci uspeh ? Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts