Highl1 Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 ko sve posecuje ovaj forum, tuga Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 e ajde ako neko zna neka kaze server za ovaj waaagh tv ja bih da gledam malo sta se desava Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Jok tebe trebam da pitam za dozvolu mozda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 pa choveche, imash 5 postova iznad tvog da repova nema, i ti dodjesh na forum i kazes "dajte repove" mislim stvarno.. a taj bezobrazni ton ti predlazem da batalish, da te ne bih udaljio sa foruma na par dana @kobrica server je games.waaaghtv.com, port 10383 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 pa choveche, imash 5 postova iznad tvog da repova nema, i ti dodjesh na forum i kazes "dajte repove" mislim stvarno.. a taj bezobrazni ton ti predlazem da batalish, da te ne bih udaljio sa foruma na par dana @kobrica server je games.waaaghtv.com, port 10383 hvala brale do neba :) samo me zanima gde si ga nasao ja guglam ko debil al nista Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ticke[P]a Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Video sam da si napisao da ce mozda ceveras da izadju repovi ali samo sam pitao za link a to sto ti kazes za nekakav ton ne znam sto ako budem imao nesto da ti kazem cuces ga licno tako da nemoras da mi pretis bezveze ne znam sto mi pretis sa nekakvim banom kada nista nisam uradio ... tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 19, 2006 Author Report Share Posted October 19, 2006 hvala brale do neba :) samo me zanima gde si ga nasao ja guglam ko debil al nista pa www.waaaghtv.com :) mada danas nece vishe biti partija, skoro sve od danashnjeg dana je gotovo. Mozda ce da emituju regameove iz grupe gde su Gostop, dizel i indijac :) @tickepa: citaj lepo ceo topic, pa nece da bude problema.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 to Ghoste OLEEEEEEEE , znao sam da moze , e stvarno me je oraspolozio posle ove glupe shkole e svaka chast , puuuno srece dalje majstore !!! Jebi najjache !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 "It would take an act of God to prevent Creo and GLaDe from advancing from this group. Either one of these sensational players could finish in the first position, but I'm going to give the edge to the WCG veteran Creo." Ghost first in the group, glade didnt advance. We have just seen an act of God. :P Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 to Ghoste OLEEEEEEEE , znao sam da moze , e stvarno me je oraspolozio posle ove glupe shkole e svaka chast , puuuno srece dalje majstore !!! Jebi najjache !!! Vuhuuuuu.... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 "It would take an act of God to prevent Creo and GLaDe from advancing from this group. Either one of these sensational players could finish in the first position, but I'm going to give the edge to the WCG veteran Creo." Ghost first in the group, glade didnt advance. We have just seen an act of God. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 sta seru ovi tamo na forumima da je kao creo namerno izgubio da bi izbegao rani susret vs grubija...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Bravo ghoste, samo tako nastavi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 sta seru ovi tamo na forumima da je kao creo namerno izgubio da bi izbegao rani susret vs grubija...? Mogu sad da seru shta oce, Ghost je pokazao svima... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 nisam imao net 16 dana i sad dodjem nisam znao da je WCG danas bio i kad sam video sta je Ghost uradio bas sam se obradovao, svaka cast matori !!! gl in playoff's Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 hmmm Po meni sistem prvi iz grupe a vs drugi iz grupe B je mnogo bolje nego ovo pa ovde ko uzme prvo mesto u grupi dobija boljeg protivnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Svaka chast ghoste !! Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Jel Ghost sad igra protiv Grubby-ja ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patjenik Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Chini mi se ne jos.... ali sto me nerviraju ovi sa replays.net-a, okachili su rep 4K^Creolophus vs eMg.GLaDe i ako je Glade popusio a nisu sa ghostom koji je bio 1 u grupi... jbm im mter... [:(!] rtd-i kache repove samo rtd-a sa zvuchnim imenima... go go Ghost Edited October 19, 2006 by Patjenik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Istina, ako ni zbog chega drugog, onda bar zato shto je bio prvi u svoji grupi i to ispred "gosua" Gladea, koji je na svako wc sajtu dizan u nebesa kako igra... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 pa igra do jaja decko, Ghost je jednostavno bolji, a to ne znaci da je on losh... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Ghost ne igra sa Grubbijem vec ce se znati sutra , igrace sa 2-gim iz neke grupe koja je paralelna ghostovoj grupi sutrasnjeg dana ko shvati razume ce ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 srbija je samo jedna mala tackica u evropi a jos manja u svetu tako da njih realno zabole da kace gostove replayeve kad mnogi likovi iz inostranstva nisu culi ni za srbiju ni za ghosta. btw gj za ghosta najveci uspeh do sada .veliki je uspeh proci grupu pored 2 gosua .dokle god da dogura uspeh je , ako dodje do nekog od prva tri mesta pravimo docek ispred skupstine :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Chini mi se ne jos.... ali sto me nerviraju ovi sa replays.net-a, okachili su rep 4K^Creolophus vs eMg.GLaDe i ako je Glade popusio a nisu sa ghostom koji je bio 1 u grupi... hmm pa gledaj ovako ti reply sto si naso to su mecevi koji su bili na waghu tv a kad su strimovali meceve za wagh nisu znali da ce ghost da bude prvi u grupi tako da nema njegovih reply na waghu a samim tim ni na tom sajtu kad budu kacili sve replye naravno da ce i ghostov Ghost ne igra sa Grubbijem vec ce se znati sutra , igrace sa 2-gim iz neke grupe koja je paralelna ghostovoj grupi sutrasnjeg dana ko shvati razume ce ^^ pa naravno logicno je da mu ne stave prvog jer je osvojio grupu ja danas gledam grid na wcg sajtu gde pise lepo da ghost tek ceka protivnika ipogresno vidim da je to grubby Edited October 19, 2006 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 evo partije koje sam gledao sa wagha http://slobodanmi.users.sbb.co.yu/WCG%202006/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts